Bitcoin teknisk analyse: BTC-okser som går tom for damp nær $ 19 500 motstandsnivå

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Santiment-diagrammer viser at hvalene har solgt ut sin BTC.
  • Gjentatte avslag på $ 19.500 kan redusere prisen til 20-dagers, 50-dagers eller til og med 200-dagers SMA.

Bitcoin-okser har holdt seg i kontroll i fem påfølgende dager, men det ser ut til at de går tom for damp. Mange analytikere forutser at BTC vil bryte $ 20.000 tidligere enn senere. Imidlertid ser det på hvordan hvalene har oppført seg, det ser ut til at den fremste kryptovalutaen er bundet til en kortsiktig korreksjon før den kommer tilbake..

$ 19.500 motstandslinje skyver BTC ned

BTC spratt opp fra $ 18.000 støttelinje og klarte å snu den 20-dagers SMA fra motstand til støtte. Hvis prisen gjentatte ganger blir avvist ved motstanden på $ 19.500, vil oksene håpe på 20-dagers SMA å holde seg sterk.

btc / usd dagstabell 121620

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Den glidende gjennomsnittlige konvergensen / divergensen (MACD) viser at momentum på markedet kom til å snu fra bearish til bullish, men det har flatlinjet for nå. Ser vi på 4-timers diagrammet, kan vi se at prisen har blitt avvist to ganger på $ 19,500-barrieren.

btc / usd 4-timers diagram 121620

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Under den første avvisningen falt prisen til $ 17 600 før den klarte å sprette opp fra støtten på 200-bar SMA. Prisen vil håpe på 20-bar SMA å holde fast

Hvaler dumper myntene sine mens nye investorer skynder seg

Santiment, markedsanalyseplattformen på kjeden, bemerket en merkelig trend i distribusjonsdiagrammet deres. Holdernes distribusjonsdiagram hjelper med å visualisere antall adresser som inneholder forskjellige myntserier.

bitcoin adresser diagram

Endringen i antall adresser for hvert nivå er:

  • 0,001-1 BTC + 1,6%
  • 1-100 BTC + 1,2%
  • 100-10.000 BTC -1,2%
  • >10 000 BTC -5,4%

Så det ser ut til at hvalene selger tokens for å gi et overskudd. De fleste av dem er trolig investorer som kjøpte seg inn i slutten av 2017 til lignende prisnivåer. Imidlertid ser det også ut som BTCs nåværende prishandling har bedt mange nye investorer om å kjøpe den digitale eiendelen.

Dette er både positive og negative nyheter. Nye adresser som strømmer inn er alltid en god ting. Hvalene som bruker salgspress, lover imidlertid ikke bra for Bitcoin.

PayPal øker fra Bitcoin-tilknytning

Betalingsgigantens PayPal-aksje nådde rekordhøyde nylig. Det ser ut til å overgå det bredere amerikanske markedet. Siden 12. november har PayPal-aksjer fått hele 17% mens den teknologifokuserte Nasdaq har fått rundt 6,5%. Den brede S&P 500-indeksen for store aksjer er opp 3,5% i løpet av samme periode.

PayPal lanserte kryptohandel for amerikanske kunder 12. november. Noen analytikere har til og med spekulert i at en høyere Bitcoin-pris kan ha en positiv effekt på PayPals utsikter. I følge en rapport sitert av Bitcoin.com, forventer Paypal-aksjetyrer online “penetrasjon av det totale detaljhandelsutgiften for å fortsette å vokse denne høytidshandelssesongen under koronaviruspandemien.”

Rapporten siterte Bryan Keane, analytiker i Deutsche Bank:

En nylig PYPL-undersøkelse avslørte at 54% av PYPL-brukerne har interesse for kryptotilbudene sine, og vi tror det har vært sterk interesse for etterspørsel så langt. Enda kraftigere er hyppigheten av besøk til PYPL-handelsportalen fra kryptobrukere, noe som vil føre til høyere kundeengasjement og mer inntektsgivende transaksjoner.

Mens PayPals aksjer var høye, tvitret Bill Barhydt, administrerende direktør i Abra, at etterspørselen etter Bitcoin bare på PayPal nå overstiger den daglige tilgangen på nye mynter.

Paypal (alene) oppfyller nå mer bitcoin-etterspørsel enn mengden bitcoin som opprettes daglig. (I) 2021 eller 22 vil høyst sannsynlig se en bitcoin bitcoin ETF. Etterspørselen vil sannsynligvis øke 100 ganger på det tidspunktet. Mens jeg fraråder å bruke Paypal til å kjøpe bitcoin (Abraglobal er måten) … wow.

Pornhub premium-tjenester for å øke Bitcoin-verktøyet?

Betalinger for Pornhubs premiumtjenester kan nå bare gjøres gjennom kryptovalutaer. Tilbake i september hadde den populære nettportalen for voksne aktivert betalinger via Bitcoin og tre andre digitale eiendeler.

Pornhub er det største nettstedet for voksne i verden. Det er det 10. trafikkerte nettstedet, og selskapet hevdet å ha 42 milliarder besøk i fjor. Mastercard og Visa kuttet imidlertid båndet med Pornhub forrige uke. Foreløpig godtar plattformen bare kryptovaluta-betalinger for sine premium-tjenester.

Hvis en bruker ønsker å kjøpe en plan som starter med $ 9,99 per måned eller en årlig plan med en engangsbetaling på $ 95,88, har personen 13 digitale valutaer å velge mellom. Pornhub utnytter betalingsprosessoren Probiller, og tjenesten støtter Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Monero (XMR), Nem ( XEM), Tether (USDT), Tron (TRX), Verge (XVG), Waves (WAVES) og Zcash (ZEC).

Samfunnsmedlemmer i kryptovaluta ser ut til å være begeistret over nyhetene. En Redditor skrev:

Pornhub er et så enormt nettsted. Dette kommer til å bringe så mange normer i kryptovaluta som ikke bryr seg eller vil investere i det. De trenger bare en usensurabel betalingsmåte.

Mens Pornhub utnytter betalingsprosessoren Probiller, kan brukerne også velge å bruke Pumapay-tjenesten, en blockchain-leverandør som gjør opp betalinger i kryptovalutaer.

Bitcoin blir mer populært blant de velstående

Bitcoin ser ut til å bli mer populært blant den velstående befolkningen. Christian Armbruester, som investor for velstående kunder, har innrømmet at han innser verdien og potensialet til digitale eiendeler. Armbruester er grunnleggeren av Blu Family Office i London.

Armbruester bemerket at han har oversett kryptokurver inntil i år etter eiendommens imponerende økning på over 160% siden midten av mars. Det skyrocket fra $ 4000-serien til dagens $ 19.000-nivåer i løpet av noen måneder. Armbruester la til at han hittil bare har vært fokusert på edle metaller og produksjon.

I et nylig intervju sa investoren at alle burde se på Bitcoin som en nødvendighet. I 2020 har flere institusjonelle investorer (som MicroStrategy og Square) investert millioner av dollar i Bitcoin. I tillegg ønsker flere investeringskontorer å finne måter for sine kunder å investere i digitale valutaer, enten direkte eller indirekte.

Larry Fink – administrerende direktør i Black Rock, sa:

[Dette] forteller oss at bitcoin har fanget oppmerksomhet og fantasi hos mange mennesker, men det er fortsatt uprøvd og et ganske lite marked i forhold til andre markeder.

Viktige prisnivåer for å se etter BTC

Det mest avgjørende nivået å passe på er $ 19 500 motstandslinjen. Hvis prisen ikke går over den, kan BTC falle til 20-dagers SMA ($ 18 800), 50-dagers SMA ($ 17 200) og 200-dagers SMA ($ 12 200) ).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me