Bitcoin Teknisk analyse: BTC truer med å bryte over $ 52 000 når prisen går parabolsk

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Bitcoin-prisen konsoliderer for tiden sin posisjon over $ 50.000.
  • I løpet av de siste tre dagene har BTC fått >4000 dollar.

Bitcoin-prisen har hoppet fra $ 33 000 til nesten $ 52 000 i løpet av denne måneden, og nesten tjent $ 20 000 er den samlede verdsettelsen. Hovedspørsmålet i alles sinn akkurat nå er – om BTC skal bryte forbi $ 52 000 og skrive inn $ 53 000.

Bitcoin-pris går inn i ukjent territorium

I løpet av de siste tre dagene har Bitcoin-prisen hoppet fra $ 47.800 til $ 51.900, og har økt >4000 dollar i samlet verdsettelse. På grunn av dette hoppet, svingte RSI, langs kanten av den overkjøpte sonen og klatret høyere. Dette kan indikere at en bearish korreksjon er rundt hjørnet.

btc / usd daglig diagram 021821

Bilde: BTC / USD daglig

Imidlertid, hvis en korreksjon skjer, vil Bitcoin-prisen sannsynligvis ikke falle for langt siden den sitter på toppen av robuste støttevegger til $ 49.000, $ 47.500 og $ 47.000. Nivået på $ 49 000 er spesielt sterkt siden nesten 400 000 adresser hadde kjøpt svimlende 273 000 BTC-tokens i denne sonen.

btc / usd volumdiagram 021821

Bilde: IntoTheBlock

4-timers Bitcoin-prisdiagrammet forteller oss at den samlede markedsmomentet fortsatt er bullish, så en ytterligere vekst er definitivt i kortene.

btc / usd 4-timers diagram 021821

Bilde: BTC / USD 4 timer

Peter Brandt: Bitcoin-prisen går parabolsk

Peter Brandt, en veteranhandler, sa at Bitcoin er midt i enda et parabolsk fremskritt.

btc / usd parabolsk diagram 021821

“Bitcoin gjennomgår sitt tredje parabolske fremskritt det siste tiåret. Et parabolsk fremskritt på en aritmetisk skala er ekstremt sjelden – tre på en loggskala er historisk ”

I følge diagrammet startet det parabolske fremskrittet sent i 2018 da Bitcoin var på rundt $ 3100. Eiendelen er opp 1331% siden dette nivået. Brandt sa at det å se tre parabolske fremskritt på et logaritmisk diagram i løpet av ti år er virkelig “historisk”. Han har nesten 45 års erfaring fra handel.

Matematisk er parabolske fremskritt identifisert av den økende stigningsvinkelen. Handlere er generelt på utkikk etter slike formasjoner på grunn av lovende enorm avkastning. Brandt hadde også advart mot å investere når et parabolsk fremskritt blir åpenbart.

“En advarsel om parabolske fremskritt: Når en parabolsk fremgang er åpenbar, er det langt for sent å være kjøper. Toget har forlatt stasjonen. Hvis du ikke allerede eier et marked når jeg påpeker en parabolisk trend, så ikke kjøp basert på diagrammet mitt ”

Parabolske trender kan være veldig usikre siden det er veldig vanskelig å få tiden på toppen når kjøpevansen maksimerer seg og tallene bare fortsetter å gå opp. Imidlertid kan enorme oppadgående bevegelser ikke opprettholdes i lang tid. Dette er grunnen til at de vanligvis blir fulgt av skarpe trendmessige reverseringer.

Tilbake i januar 2018 la Brandt merke til at Bitcoins tidligere parabolske fremskritt var brutt. Det ble fulgt av en korreksjon på 80%, som han nøyaktig hadde spådd. Nå forventer Brandt at en lignende nedtrekning kan oppstå så snart det pågående parabolske trekket er over.

80% korreksjoner er vanligst når parabolske fremskritt brytes.

5% av CFO-er som skal kjøpe Bitcoin i 2021 – Undersøkelse

Gartner gjennomførte en nylig undersøkelse som fant at 5% av selskapene har til hensikt å investere i Bitcoin (BTC) som bedriftsfordel i 2021. 11% av de totale 77 respondentene sa at de kunne gjøre det innen 2024.

Alle deltakerne i undersøkelsen, inkludert 50 økonomidirektører og andre ledere, viste svært forskjellige synspunkter basert på ulike bransjer. Teknologisektoren ledet mest interesse for Bitcoin. 50% av respondentene fra denne bransjen forventer å ha kryptovalutaen i fremtiden, uavhengig av organisasjonens størrelse.

Flertallet av de spurte (84%) uttalte sine største bekymringer for å investere i den økonomiske risikoen som kommer av Bitcoins høye volatilitet. Andre ser ut til å ha benyttet seg av en vent-og-se-tilnærming.

Mer enn 70% av deltakerne oppga at en av de viktigste tingene de vil vite er hva andre gjør med Bitcoin. Gartner forskningssjef Alexander Bant bemerket:

Finansledere som har til oppgave å sikre finansiell stabilitet er ikke tilbøyelige til å gjøre spekulative sprang inn i ukjent territorium. Det er viktig å huske at dette er et begynnende fenomen i den lange tidslinjen for bedriftens eiendeler. Finansledere som har til oppgave å sikre finansiell stabilitet er ikke tilbøyelige til å gjøre spekulative sprang inn i ukjent territorium.

Andre bekymringer uttrykt av respondentene inkluderte styre risikoaversjon (39%), langsom adopsjon som akseptert betalingsmåte (38%), manglende forståelse (30%), cyberrisiko (25%) og kompleks regnskapsbehandling (18%) ).

Studien representerer en betydelig økning av bevisstheten fra Gartners undersøkelse i 2018 der bare 66% av CIO-ene visste om blockchain-teknologi..

Bitcoin-prisen forventes å nå et nytt høyt nivå

Vi forventer at Bitcoin-prisen vil bryte forbi $ 52 000 mark og konsolidere seg over dette psykologiske nivået.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me