Ethereum Price Prediction: ETH Bulls Push Price Mot $ 1500

Daglig Ethereum ETH teknisk analyse

  • Ethereum-prisen har spratt opp fra 20-dagers SMA.
  • 4-timers ETH-prisdiagrammet blinker tre forskjellige kjøpesignaler.

Ethereum-prisen spratt opp fra 20-dagers SMA og hoppet fra $ 1 245 til $ 1 365 de siste to dagene. Slik ting ser ut, gjør ETH et skarpt skritt mot det helt høye nivået som det nådde forrige uke.

Ethereum på kurs for å nå sitt høye nivå

Ethereum-prisen vil trolig nå sitt høyeste nivå igjen og hoppe mot det psykologiske nivået på 1500 dollar. Den relative styrkeindeksen (RSI) har fremdeles noe rom å vokse før den drar ut i den overkjøpte sonen.

eth / usd dagstabell 012921

Bilde: ETH / USD daglig

IOMAP forteller oss at Ethereum-prisen støttes godt på $ 1.310 hvor 389.000 adresser tidligere hadde kjøpt 8,2 millioner ETH-tokens. Dette nivået ser sterkt ut til å absorbere et enormt salgspress.

volumdiagram eth / usd 012921

Bilde: IntoTheBlock

Nå, når vi ser fire-timers diagrammet, kan vi se at Ethereum-prisen har blinket tre forskjellige kjøpesignaler i denne tidsrammen.

eth / usd 4-timers diagram 012921

Bilde: ETH / USD 4 timer

  1. MACD viser økende bullish momentum.
  2. Den parabolske SAR har snudd fra bearish til bullish.
  3. ETH-prisen har klart å vende 20-bar og 50-bar SMA fra motstand til støtte.

Fremover møter Ethereum-prisen stiv motstand på $ 1.435, noe som hadde tvunget ETH til å danne det dobbelte toppmønsteret. Hvis oksene erobrer denne linjen, bør ETH enkelt gå til det psykologiske nivået på $ 1500.

Milliardær Mark Cuban snakker om Ethereum og “Ubegrenset’ opp av DeFi

Den populære milliardærinvestoren Mark Cuban delte nylig sine tanker om Bitcoin, Ethereum, desentralisert økonomi (DeFi) og ikke-fungible token (NFT). Tidligere denne måneden hadde cubanske tatt til Twitter for å dele sin mening om flere kryptoaktiva.

Cuban hadde bemerket at Bitcoin, Ethereum og visse altcoins kan overleve den nåværende spekulative boblen, i likhet med hvordan oppstart som Amazon, eBay og Priceline overlevde dot-com-boblen mens resten mislyktes..

Han hadde også sagt at Bitcoin er en “butikk med en verdi.” I et nylig CoinDesk-intervju snakket han om noen få digitale eiendeler. Kommenterer desentralisert økonomi (DeFi) og Ethereum, sa han at han liker Ether (ETH), og la til at det er det primære fundamentet for DeFi..

Når han snakket om DeFi-bommen, sa han:

Vi må komme oss gjennom vill vest-perioden, men det er så lite friksjon i transaksjoner mot tradisjonell bankvirksomhet. Hvis de kan komme vekk fra frykten for KYC og andre forskrifter, og la produktene utnytte fordelene, kan det virkelig endre bank, dramatisk.

På spørsmål om det samlede blockchain-rommet sa Cuban at “oppsiden er virkelig ubegrenset.” Han la til at det er en plattform “for et hvilket som helst antall fantastiske applikasjoner som overgår deres tradisjonelle kolleger innen økonomi.”

Deler sine synspunkter på Bitcoin, sa Cuban at folk flest ikke kunne håndtere volatilitet, enten det er krypto eller tradisjonelle eiendeler. Ifølge ham er det et pressende press når prisen på BTC øker.

Det er vanskelig å bruke $ 35 000 på en enkelt BTC og ikke bli nervøs.

Han la til at tankene hans om flaggskipskryptoen ikke har endret seg. “Jeg trodde aldri det var noe mer enn en butikk med verdi,” bemerket cubanske. På Bitcoins potensiale sa han:

Avhenger av hvor mange mennesker og institusjoner som erstatter gull med BTC … Problemet er at hvalene kontrollerer spillet. Det er ikke nok store eiere av bitcoin. For mye er i for få hender. Det skaper markedets likviditet og markedsmakere utfordringer.

Reddit slutter seg til styrker med Ethereum Foundation

Reddit, et populært nettverk for sosiale medier, går sammen med Ethereum Foundation for å øke sin Community Points-infrastruktur. Kommenterer partnerskapet, sa Reddit:

[Partnerskapet] vil øke [selskapets] forpliktelse til blockchain, akselerere skalering og ressurser for Ethereum-økosystemet, og bringe verdien og uavhengigheten av blockchain-teknologi til millioner av redditors.

Reddit bemerket at samarbeidet startet i juni 2020 med sin Scaling Bake-Off. Innsatsen forsøkte å bruke blockchain til å håndtere nettstedets community-poengsystem. 22 blockchain-prosjekter hadde sendt inn forslag til Reddit. Til slutt ble Ethereum-baserte punkter introdusert til to subreddits: r / CryptoCurrency og r / FortNiteBR. Poeng representerer hver brukeres eierskap i et fellesskap, i tillegg til å tjene som belønning.

Reddit har nå kunngjort at Community Points vil bli utvidet over hele plattformen, og at verktøyene som brukes til å introdusere disse funksjonene, vil være åpen for publikum. Imidlertid er selskapets detaljerte planer uklare. Aya Miyaguchi, administrerende direktør i Ethereum Foundation, sa at teamet er spent på samarbeid.

Reddit la til at den er i kontakt med mange andre blockchain-prosjekter. En stedrepresentant sa:

Vi har vært veldig imponert over svarene vi har fått fra avskalingen, og vi er i kontakt med noen få team for å utforske disse alternativene mer detaljert.

Ethereum-prisen forventes å nå disse nivåene

Med Ethereum-prisen på oppsving, hvis oksene klarer å føre dette positive momentet og bryte over $ 1.435-motstanden, bør de nå den nye all-time high og bryte inn på $ 150 psykologisk nivå.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me