Ethereum Price Prediction: ETH Retreats From the $ 1800 Level

Daglig Ethereum ETH teknisk analyse

  • Ethereum-prisen har funnet støtte på 20-bar SMA.
  • Motstanden på $ 1,765 er en sterk barriere.

Denne onsdagen nådde Ethereum-prisen $ 1800, men har siden trukket seg tilbake. Bjørnene har klart å presse ETH under $ 1 750 og handler for tiden rundt $ 1 735. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Ethereum-prisen har sterk motstand på $ 1.765

Den relative styrkeindeksen trender langs kanten av den overkjøpte sonen, slik at en ytterligere vekst i Ethereum-prisen er mulig. Imidlertid, som ting ser ut, er det en robust motstandsbarriere på $ 1765 som skyver ETH ned.

eth / usd dagskart 021121

Bilde: ETH / USD daglig

I henhold til IOMAP, tidligere på dette nivået, hadde 182 250 adresser kjøpt 922 000 RTH-tokens. På baksiden sitter Ethereum-prisen på flere sunne støttevegger.

volumediagram eth / usd 021121

Bilde: IntoTheBlock

I 4-timers Ethereum-priskartet var ETH i stand til å snu 20-bar SMA fra støtte til motstand. I tillegg viser MACD økende bearish momentum. Begge disse er veldig negative tegn.

eth / usd 4-timers diagram 021121

Bilde: ETH / USD 4 timer

Federal Reserve Branch kaller DeFi for et paradigmeskifte

St. Louis Federal Reserve, en filial av USAs sentralbank, delte nylig en artikkel om desentralisert finans (DeFi) på sin nettside. Oppgaven er skrevet av Fabian Schär, professor ved Universitetet i Basel, som har ekspertise innen blockchain og DeFi-teknologier.

I avisen skisserte Schär at DeFi kan føre til et “paradigmeskifte i finansnæringen.” Avisen sier at mens DeFi fortsatt er liten sammenlignet med tradisjonelle finansielle tjenester, er det mange fordeler når det gjelder “effektivitet” og andre faktorer i et finanssystem..

“Jeg konkluderer med at DeFi fremdeles er et nisjemarked med visse risikoer, men at det også har interessante egenskaper når det gjelder effektivitet, gjennomsiktighet, tilgjengelighet og komposisjon. Som sådan kan DeFi potensielt bidra til en mer robust og gjennomsiktig finansiell infrastruktur. ”

Papiret diskuterer også hvordan smarte Ethereum-kontrakter er sammensettbare, noe som betyr at de kan samarbeide for å gi plass til viktige innovasjoner og fordeler. I tillegg forklarte Schär nøkkelkomponentene i hvordan desentraliserte protokoller (som Aave og Uniswap) fungerer, og hvorfor de er bedre enn sentraliserte tjenester.

Mange kryptoeksperter reagerte positivt på avisen. Fred Ehrsam, medstifter av Paradigm, tok til Twitter for å dele sine tanker.

“En gren av Federal Reserve kaller DeFi et potensielt paradigmeskifte. Du kan ikke lage disse tingene.”

Spesielt, selv om en Federal Reserve-filial delte avisen, er det ikke en godkjennelse av følelsen. Filialen var ganske enkelt vert for diskusjonen. Papiret kommer på et tidspunkt da levedyktigheten til DeFi-rommet ser ut til å være sterkere enn noen gang før.

Kan EIP-1559 sende Ethereum-pris til $ 20.000?

Bensinavgifter på Ethereum-nettverket har gått i været de siste månedene, med den gjennomsnittlige transaksjonsprisen som nå ligger rundt $ 25. Ryan Berckmans, grunnleggeren av Predictions Global, sa nylig at det nåværende gebyrnivået bør gjenspeile en aktivapris på $ 2500.

Med det etterlengtede Ethereum Improvement Proposal EIP-1559, håper blockchain-nettverket å redusere disse utrolig høye avgiftene. Berckmans foreslo at når dette skjer, potensielt en gang senere i år, vil noen av avgiftene begynne å øke til ETH-innehavere gjennom en brennende mekanisme, som kan føre til eiendelens pris så høyt som $ 20.000.

EIP-1559 har som mål å modifisere det nåværende gebyrauksjonssystemet slik at alle betaler det laveste budet som var inkludert i blokken. Avgiftene vil bli justert avhengig av nettverksbelastning og etterspørsel. Dette gjør at tredjepartsprotokoller som er koblet til den, automatisk kan sette lavere bensinpriser.

Det foreslåtte systemet vil dynamisk forbrenne avgifter, noe som også vil påvirke ETH-forsyningen. Dette skal til slutt redusere utstedelsen over tid når bevis på innsats kommer i gang. Etter Berckmans mening vil EIP-1559 gi Ether tilbake til innehavere og ikke gruvearbeidere ettersom aktiva øker i knapphet gjennom gebyrforbrenning..

For tiden må gruvearbeidere selge ETH for å dekke kostnadene. Så uten dette salgspresset har eiendelen mer plass til å vokse i verdi. Fremtiden til Ethereum vil ikke innebære gruvedrift og vil redusere utstedelse og levering gjennom ETH 2.0 tokenomics.

Ettersom avgiftene fortsetter å vokse, lanseres EIP-1559 senere i år, og Ethereum overgår til bevis på andel om to år, synes avgiftene som tilfaller ETH-innehavere sannsynlig, IMO, vil føre ETH til $ 20 000.

Ethereum-prisen forventes å nå disse nivåene

Ethereum-prisen vil sannsynligvis falle tp 50-bar SMA ($ 1675) i 4-timers diagrammet før den hopper opp igjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me