Ethereum-prisanalyse: ETH bryter forbi nøkkelmotstand på vei til $ 600

Daglig Ethereum ETH-prisvarsel

  • Ethereum har klart å bryte over $ 590-motstanden.
  • Investoradferd på $ 600 psykologisk nivå vil avgjøre fremtidig prishandling.

Ethereum er på randen til en betydelig test akkurat nå, som kan avgjøre den potensielle fremtiden. Etter et bullish helgmøte klarte ETH å klatre fra $ 545 til $ 595. Når det nærmer seg $ 600-merket, vil det være interessant å merke seg hvordan eierne reagerer på dette psykologiske nivået.

Ethereum bryter over $ 590 motstand

I en tidligere rapport påpekte vi $ 590-motstanden som et nøkkelnivå som må brytes for at den smarte kontraktplattformen skal komme inn i $ 600-sonen. Helgens hausse ga ETH nok fart til å bryte over $ 590-motstanden, sammen med 20-dagers SMA. MACD indikerer at markedsmomentet ønsker å reversere fra bearish til bullish.

eth / usd dagstabell 121520

Bilde: ETH / USD daglig diagram

4-timers diagrammet gir ytterligere troverdighet til våre bullish utsikter. Som vi påpekte i går, har ETH / USD klart å bryte over det fallende kile mønsteret og 20-bar, 50-bar og 200-bar SMA. Imidlertid møtte den motstand på $ 592. Etter litt kamp har ETH klart å bryte over det.

eth / usd 4-timers diagram 121520

Bilde: ETH / USD 4-timers diagram

Nå må oksene overvinne motstanden på $ 620 for å starte flyttingen til $ 700-sonen. Vær oppmerksom på at dette nivået tidligere hadde hemmet prisen to ganger (i det daglige diagrammet). Så det vil være interessant å se hvordan prisen reagerer denne gangen. Ting kan være annerledes denne gangen ettersom Ethereum-nettverket er sterkere enn noen gang før.

Nye Ethereum adresser treffer 35 måneders høyde

Ifølge Santiment, et fremtredende analyseselskap, har antallet nye adresser i Ethereum nådd en høyde på 35 måneder. Disse nye adressene gjentas også tyngre med nettverket, som er et kraftig tegn.

vekstdiagram for ethereum-nettverk

Bilde: Santiment

Firmaet sa:

“Mengden av nye #Ethereum-adresser rammet en enkelt-dagers, 35-måneders høyt lørdag. Vår nettverksvekstmåling hentet ETH og nådde 177,5 000 adresser opprettet. Spesielt flere adresser som samhandler på et aktivas nettverk er en veldig lovende indikator for okser. “

Et voksende nettverk er et sterkere nettverk, noe som styrker de generelle bullish utsiktene våre.

ETH som snart skal handles DBS Banks digitale børs

DBS Bank of Singapore har nylig kunngjort at handel på sin nye digitale eiendomsbørs – DBS Digital Exchange – begynner neste uke. Børsen vil gi tokenisering av verdipapirer og andre eiendeler i tillegg til bankbevaring for kryptovalutaer.

Den nye børsen vil også muliggjøre spotbørser fra fiat-valutaer til kryptovalutaer og omvendt, ifølge en Coindesk-rapport. DBS Group CEO, Piyush Gupta, sa at fire fiat-valutaer (SGD, USD, HKD, JPY) ville være omsettelige mot kryptovalutaer, inkludert Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og XRP.

Vi er klare til å starte kryptohandel allerede i neste uke. Det kan ta en måned eller to for å komme i gang med sikkerhetstokener – men i sammendraget er vi klare til å gå.

Børsen består av en regulert plattform for utstedelse og handel med digitale tokens støttet av finansielle eiendeler. Disse inkluderer private equity-fond, obligasjoner og aksjer i unoterte selskaper. Forvaringstjenestene sies å være bank- og institusjonell. Gupta la til at DBS-børsen bare vil være åpen for institusjonelle kunder og akkrediterte investorer.

Singapores SGX-børs eier 10% av den nye børsen. Loh Boon Chye, administrerende direktør i SGX, sa i en uttalelse:

Vi er glade for å bruke våre styrker innen markedsinfrastruktur og risikostyring på denne satsingen. Det er betydelige muligheter for å bringe tillit og effektivitet i prisoppdagelsen til det globale rommet for digitale eiendeler. Vi ser frem til å samarbeide tett med DBS for å fremme Singapores status som et internasjonalt finanssenter med flere aktiva.

Viktige prisnivåer å se etter Ethereum

Den mest kritiske sonen å passe på er det psykologiske nivået på $ 600. Siden det er et fint, heltall, kan investorene behandle det som et utsalgssted eller et innkjøpspunkt. I sistnevnte tilfelle må den smarte kontraktplattformen overvinne $ 620-motstand for å fortsette sin økning i $ 700-sonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me