Ethereum-prisanalyse: ETH gjenoppretter, kan være et kort pusterom fra ødeleggende fall

Daglig Ethereum ETH-prisvarsel

  • 4-timers ETH-diagrammet må overvinne 20-bar SMA for å fullføre prisgjenoppretting.
  • Den daglige pristabellen har dannet det svært bearish inverterte Adam og Eve-mønsteret.
  • Til tross for baisse prisaksjoner fortsetter ETH å tiltrekke seg betydelig institusjonell interesse.

Etter å ha sviktet på $ 615 motstandslinjen, har prisen på Ethereum vært på en jevn nedadgående trend. Oksene klarte å arrangere et comeback denne onsdagen, og presset prisen opp til $ 575. Fire-timers diagrammet for Ethereum viser at den smarte kontraktsplattformen kan være i den midterste bullish gjenoppblomstringen. Denne prisstigningen kan imidlertid ikke være mer enn en kort frist, ettersom det daglige pristabellen fremdeles er fortsatt bearish.

Bulls arrangerer kortvarig utvinning

La oss først se på 4-timers pristabellen. Prisen brøt under $ 590-linjen og falt bratt til $ 540 støtteveggen. ETH klarte da å slå tilbake den i en V-formasjon da kjøperne begynte sin prisgjenoppretting.

eth / usd 4-timers diagram 121020

Bilde: ETH / USD 4-timers diagram

For øyeblikket står ETH overfor stiv motstand ved 20-bar SMA og har allerede blitt avvist en gang. Hvis prisen klarer å komme seg, vil kjøperne ønske å kjøre fart og gjenvinne den kritiske $ 540-linjen.

De langsiktige utsiktene er fortsatt negative?

Under denne tirsdagens Litecoin-gjennomgang snakket vi om Adam og Eva-mønsteret som ble dannet i det månedlige diagrammet. Det ser ut som det daglige pristabellen for ETH / USD danner et omvendt Adam og Eva-mønster.

eth / usd dagstabell 121020

Bilde: ETH / USD daglig diagram

Prismålet for dette omvendte mønsteret er nede på $ 420. MACD i denne tidsrammen viser at markedsmomentet er overveldende bearish, noe som gir ytterligere troverdighet til vår negative hypotese.

Ethereum 2.0 innskuddskontrakt blir stadig større

Til tross for den bearish prisen er deltakelsen og den totale sprøytenarkomanen rundt Ethereum 2.0-oppgraderingen ganske høy.

Ethereum 2.0 ble satt i live bare noen dager tilbake. Det totale innskuddet på Ethereum 2.0-stakingskontrakten overgikk raskt en million ETH, ifølge en Finance Magnates-rapport. Ethereum hadde opprinnelig skissert behovet for 524,288 ETH for lanseringen av Beacon Chain.

ethereum 1 million eth kunngjøring

ETH-samfunnet viste generøs støtte og satset rundt 900 000 i begynnelsen av forrige uke. I følge stakingskontrakten er det ingen sluttdato for kontrakten. Så, ETH-samfunnet kan tjene belønninger ved å sette seg selv etter de neste fasene. Tidlige spillere har fordelen av høye belønninger, som kan gå opp til 20% per år.

Foreløpig deltar fellesskapsmedlemmene aktivt i innsatsen fordi innsatsbelønningen vil falle ved å bli med flere validatorer i fremtiden. Med lanseringen av Beacon Chain startet Ethereum-nettverket overgangen fra det nåværende proof-of-work-nettverket til et mer effektivt proof-of-stake-nettverk. Den nylige lanseringen av fase 0 er bare det første trinnet. Hele overgangen vil ta år å fullføre.

Beacon Chain vil spille en viktig rolle i det nye blockchain-nettverket for å konkurrere med behemoths som Visa og PayPal. Med mer enn en million Ethereum som satses på nettverket, ser Ethereum-samfunnet frem til en jevn overgangsprosess.

Institusjonelle investorer holder seg høyt på Ether

Investeringsgiganten GrayScale har nylig kunngjort at den har anskaffet ytterligere 100.000 ETH. I følge en Trustnodes-rapport sa GrayScale:

Siden salget rapporterte om den sist arkiverte gjeldende rapporten på skjema 8-K av Grayscale Ethereum Trust (ETH) (“Trust”), utstedte Trust 1140 900 aksjer til varierende priser bestemt med henvisning til sine digitale eiendeler per aksje til valgt “Akkrediterte investorer”, i betydningen av regel 501 i regel D under Securities Act of 1933, som endret (“Securities Act”), i private plasseringstransaksjoner unntatt fra registreringskravene i Securities Act i henhold til regel 506 (c ) derunder for et samlet beløp på 105.927,51301273 Ethereum som representerer $ 62,975,646.

Genesis Global Trading, et meglerfirma, fungerte som autorisert deltaker for disse distribusjonene. GrayScale arkiverte sist rapporten for en uke siden, noe som indikerer at den har solgt 100.000 ETH denne uken, opp fra 78 229,44246893 ETH for noen dager tilbake. Det ser ut til at selskapet har tre millioner ETH utstedt og klar til å kjøpes, noe som gjør det til en av ETHs største depotmottakere.

Grayscale Ethereum Trust (ETHE) ble lansert i 2013 og er begrenset til akkrediterte investorer. GrayScale alene forvalter over 12 milliarder dollar i eiendeler og vokser siden det er den eneste måten å investere i aksjer i USAs form av ETH og BTC.

Viktige prisnivåer å se på

I løpet av den 4-timers tidsrammen må investorene se på 20-bar SMA ($ 575). Vår kortsiktige bullish hypotese er helt avhengig av at ETH overvinner dette nivået.

I det daglige diagrammet er nøkkelnivået å passe på 50-dagers SMA ($ 490). Dette er det eneste støttenivået som er sterkt nok til å demme strømmen hvis Adam og Eva-mønsteret vårt er validert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me