Ethereum-prisanalyse: ETH på en tåre når det nærmer seg $ 1200

Daglig Ethereum ETH-prisvarsel

  • Den parabolske SAR i 4-timers diagrammet har snudd fra bearish til bullish.
  • Adresseaktiviteten og nettverksveksten ser veldig sunn ut, ifølge Santiment.

Etter en bearish mandag har Ethereum-okser klart å ta kontrollen på nytt de siste to dagene. Pr. Nå er prisen komfortabelt over $ 1100 psykologisk nivå ($ 1125).

Ethereum reverserer 4-timers trend

Når man leser 4-timers pristabellen, kan man se at Ethereum ikke bare har erobret $ 1 040-linjen, som gjentatte ganger hadde hindret prisen. Sammen med det viser MACD vedvarende kjøpermoment, mens den parabolske SAR har snudd fra bearish til bullish.

eth / usd 4-timers diagram 010621

Bilde: ETH / USD 4-timers diagram

Mens man ser på det daglige diagrammet, kan man se at den smarte kontraktplattformlederen sikter mot det psykologiske nivået på $ 1200. Diagrammet blinket et salgssignal i form av en lysestake med grønt ni i TD sekvensiell indikator. Imidlertid har oksene bra og virkelig kommet tilbake etter en kort korreksjon.

eth / usd dagstabell 010621

Bilde: ETH / USD daglig diagram

Når vi ser IntoTheBlock’s In / Out of the Money Around Price (IOMAP), ser vi mangel på betydelige motstandsbarrierer på forhånd. Det er en litt moderat motstand på $ 1200, men kjøperne bør ha nok fart til å overvinne det raskt.

volumetabell eth / usd 010621

Bilde: IntoTheBlock

Denne grafen fra Santiment legger til ytterligere tro på vårt generelle hausseutsikter.

ethereum santiment graf

Bilde: Santiment

Analyseplattformen på kjeden tvitret bildet og sa:

“#Ethereum har hoppet tilbake over $ 1100-markeringen for tredje gang på tre dager, og både adresseaktivitet og nettverksvekst for # 2-markedsverdi #crypto-aktiva fortsetter å sitte på et bra sted”

Er Ethereum undervurdert?

Ether (ETH) steg nylig forbi $ 1000-merket nylig. Imidlertid trakk det seg raskt kraftig etter Bitcoin da CME-gapet lukket, noe som resulterte i en 10% korreksjon for BTC. ETH falt tilbake til $ 850, men ble ikke der lenge.

Bransjekommentator Alex Saunders tok til Twitter for å dele sine tanker om Ethereum som gjorde nye heltidshøyder.

Andre analytikere og eksperter har antydet at de reelle monetære grunnleggende forhold for Ethereum ennå ikke skal sparke. I tillegg antyder en beregning også at eiendelen har ytterligere å gå. I følge en Glassnode Insights-rapport brukte Ether mindre enn en måned i det firesifrede territoriet før han kom inn på bjørnemarkedet som varte i to og et halvt år.

Kedjesignaler antyder at vi fortsatt er i de tidligere stadiene av et oksemarked, i forhold til de samme prisnivåene i 2018.

Rapporten analyserte forholdet mellom markedsverdi og realisert verdi (MVRV), som er forholdet mellom markedsverdi og realisert kapitalisering. Beregningen angitt når den handlede prisen er under en “virkelig verdi”.

Glassnode uttalte at MVRV-forholdet fortsatt er ekstremt lavt i forhold til begynnelsen av 2018, da prisen tilsvarte dagens nivåer. Da forholdet var så lavt tidligere, frem mot 2017 bull run, var ETH-prisene fortsatt under $ 25.

Dette indikerer at det i det nåværende markedet er rom for betydelig videre vekst før ETH blir overvurdert.

Vil Bitcoin presse Ethereum til $ 2000?

I følge en analyse levert av analytikeren Jebb McAfee, må Ethereum-okser snart forberede seg på et prisoppgjør mot $ 2000. McAfee vurderte mange grunnleggende sider (som Ethereums vekst som en desentralisert applikasjonsserver og dens økende søkevolumer på Google) før de gikk bullish på eiendelen.

McAfee la til at Bitcoin er den primære katalysatoren bak ETHs potensielle oksekjøring. Han siterte hvordan et fall i toppvalutaens markedsverdi i desember 2017 banet vei for ETH / USD for å etablere en heltidshøyde på $ 1.419.

Analytikeren antydet at parets reaktive rally var festpsykologisk. Et massivt oppadgående trekk i Bitcoin-markedet oppfordret handelsmenn til å utforske den nest beste digitale eiendelen. Ethereum hadde stor nytte av det i desember 2017, og han forventer at den grunnleggende fraktalen vil gjenta seg i 2021.

Jeg tror Bitcoin som går gjennom et massivt rally, bygger tillit blant investorene i et oksemarked. Og den tilliten kommer til å strømme over [inn i Ethereum] og selve samlingen.

Uttalelsen dukket opp da Ether gjennomgikk et massivt oppadgående trykk. Kryptovaluta økte nesten 60% på bare tre dager med handel da Bitcoin-dominansen korrigerte lavere.

Viktige prisnivåer å se på for ETH

Det mest avgjørende nivået å se etter oksene er den $ 200 psykologiske sonen. På baksiden er det en sterk støttebarriere på $ 1.040, hvor tidligere over 500.000 adresser hadde kjøpt 2,75 millioner ETH-tokens. Dette nivået skal være robust nok til å absorbere salgstrykk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me