Ethereum-prisforutsigelse: ETH faller under $ 1400-sonen etter bjørnekorreksjon

Daglig Ethereum ETH teknisk analyse

  • Ethereum bjørn gikk inn for å korrigere markedet etter fem strake bullish dager.
  • Ethereum-gruvearbeidere har solgt ut sine tokens, noe som øker salgspresset.

Siden 13. januar hoppet Ethereum opp fra $ 1.050 til $ 1.380 denne onsdagen. ETH nådde det høye nivået hele tiden denne tirsdag, men har siden trukket seg tilbake. Denne torsdagen hoppet bjørnen inn etter fem påfølgende grønne økter.

Ethereum Bears tar kontroll

Ethereum-prisen falt fra $ 1.380 til $ 1.330, og mistet nesten $ 50 i den totale verdsettelsen. I prosessen klarte selgerne å snu $ 1.345-linjen fra støtte til motstand. Den relative styrkeindeksen (RSI) gikk langs kanten av den overkjøpte sonen, før den klarte å krype inn igjen.

eth / usd dagstabell 012121

Bilde: ETH / USD daglig diagram

Når vi ser IntoTheBlock’s IOMAP, kan vi visualisere en veldig sunn støttesone på 1 275 dollar. Tidligere på dette nivået hadde 125 200 adresser kjøpt 6,65 millioner ETH-tokens. Denne sonen ser robust ut til å absorbere et enormt salgspress.

volumdiagram eth / usd 012121

Bilde: IntoTheBlock

Hvor kommer dette salgstrykket fra?

Med Ethereum-prisen som går gjennom en periode med bearish korreksjon, er et levedyktig spørsmål å stille her – hvor kommer alt dette undertrykket fra? Det virker som om Santiment har svaret for oss.

eth / usd santiment diagram 012121

Bilde: Santiment

Det ser ut til at ETH-gruvearbeiderne har tatt noe overskudd i 2021 siden 3. januar, noe som kunne ha bidratt til dette negative momentum.

Ether når ATH etter Bitcoin Assist

Ether (ETH) nådde nylig en ny heltidshøyde, delvis på grunn av volatiliteten som ble sett i Bitcoins pris. I følge CryptoCompares Bitcoin Volatility Index (BVIN) er Bitcoins økende volatilitet opp 51% fra år til i dag. Dette har sannsynligvis fått investorer til å henvende seg til andre digitale eiendeler som ETH.

Vijay Ayyar, leder for forretningsutvikling ved kryptobørs Luno, sa:

Bitcoin har vært i en rekkevidde de siste ukene, noe som gir tid for kapital til å rotere [til andre kryptoassets].

Basert på Fibonacci retracement nivåer, tror flere analytikere at Bitcoins neste trekk kan gjøre eller bryte bull bull run. Fibonacci retracement nivåer er horisontale linjer som indikerer hvor støtte og motstand sannsynligvis vil finne sted. Når det gjelder ETH, kommer eiendelens heltidshøyde når Ethereum 2.0 gjør fremskritt.

Den desentraliserte finanssektoren (DeFi) så nylig at den totale verdien låst (TVL) oversteg 25 milliarder dollar. I tillegg er ETH låst i Ethereum 2.0-stakingskontrakten fjernet fra sirkulasjon til nettverkets proof-of-stake (PoS) -oppgradering lanseres. Mer enn 3 milliarder dollar verdt ETH er nå låst inne i det, og tjener eiernes interesse.

Alex Krüger, en populær økonom, nevnte fire Ether-prisnivåer å passe på – $ 1500, $ 1600, $ 1 920 og $ 2000. Han sa at disse nivåene er Fibonacci-utvidelse, opsjonskurs og runde tall.

Ethereum for å dra nytte av Metcalfes lov

Ethereum (ETH) satte nylig en rekordhøy rekord av all tid, og slo sin tidligere toppsats i 2017. D H Taylor, økonom og handelsmann, sa at Ethereum snart vil følge Bitcoins fotspor for å samle seg til $ 20 000. I januar 2018, bare noen få uker etter at Bitcoin slo sin daværende rekord på $ 20.000, toppet ETH $ 1.419 på Coinbase.

Taylor har basert sitt forutsagte mål på “Metcalf’s Law [sic].” I følge et sammendrag som er sitert i en Bitcoinist-rapport, kan Metcalfes lov kartlegge “veksthastigheten til et nettverk” ved å bruke “kvadratet av antallet” av brukerne. Ved å bruke denne loven hevder analytikeren at Ether vil gjenta “hva Bitcoin gjorde” og gå opp til $ 20 000 per ETH.

ethereum bitcoin sammenligning

Bilde: Tradingview

Ether må se en gevinst på 1400% fra de nåværende prisene for å nå $ 20.000. Imidlertid har andre eksperter som Claude Erb fra National Bureau of Economic Research i Cambridge, brukt modellen til å takle Bitcoins høyeste pris på bare $ 73 000 per BTC. Å gå etter dette taket på BTC, virker ikke et $ 20.000-mål på Ether realistisk.

TVL i Ethereum 2.0 krysser 4 milliarder dollar

Ethereum 2.0, litt over en måned etter lanseringen, har for øyeblikket 2,7 millioner ETH (3,8 milliarder dollar). Det økende antallet stakere og ETHs nylige prisoppgang har hjulpet ETH 2.0 til å bli den tredje største blockchain av innsatte midler. Nettverket følger Polkadot, med sine 10,4 milliarder dollar låst og Cardano, med 8,3 milliarder dollar.

Sammenlignet med sine konkurrerende konkurrenter, er Ethereums andel av forsyningene som er forpliktet til å satse fremtredende lavere. Mens bare 2% av Ether-tilbudet er forpliktet til innskuddskontrakten, ser Cardano og Polkadot over 60% av tokens forpliktet til innsats.

I følge Beaconcha.in er innsatsutbyttet omtrent 9% – en relativt gjennomsnittlig ytelse. Dette utbyttet er lavere enn Polkadot og Avalanche-belønningen, men høyere enn de fleste andre innsatsblokker, i henhold til stakingrewards.com.

Sammenlignet med andre har Ethereum-stakere den ekstra hindringen at de ikke kan ta ut midlene sine før utviklerne fullfører overgangen til proof-of-stake (PoS) -nettverket. Inntil dette er gjort, kan spillere få tilgang til likviditeten gjennom tredjeparts tjenester. Flere børser som Kraken og Binance tilbyr forvaring med muligheten til å selge ETH på børsen.

Ethereum-prisnivåer forventes å nå dette nivået

MACD i 4-timers diagrammet viser økende bearish momentum.

eth / usd 4-timers diagram 012121

Bilde: ETH / USD 4 timer

Dette forteller oss at det forventes et ytterligere prisfall. I så fall vil sannsynligvis støttebarrieren på 1 275 dollar bli testet. En ytterligere pause under dette nivået tar ETH til 200-bar SMA ($ 945) i 4-timers diagrammet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me