Ethereum-prisforutsigelse: ETH har gjenopprettet og overgått $ 1600-nivået

Daglig Ethereum ETH teknisk analyse

  • Ethereum-prisen har snudd den parabolske SAR fra bullish til bearish.
  • ETH har blinket kjøpesignalet i form av en lysestake med rød ni.

Ethereum-prisen falt fra $ 1 935 til $ 1 570, og falt med nesten $ 350 i løpet av de siste to dagene. I løpet av denne nedadgående bevegelsen har ETH klart å snu flere kritiske nivåer. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Ethereum-prisen har gjenopprettet etter $ 350-korreksjon

Det daglige Ethereum-prisdiagrammet har blinket tre forskjellige salgssignaler:

  1. Snu 20-dagers SMA fra støtte til motstand.
  2. Å reversere den parabolske SAR fra positiv til negativ.
  3. MACD viser økende bearish momentum.

eth / usd dagskart 022421

Bilde: ETH / USD daglig

Kjøperne står nå overfor robust motstand på $ 1700, hvor 493.000 adresser hadde kjøpt 2,83M ETH-tokens. Dette nivået er sterkt nok til å absorbere mye kjøpepress.

volumediagram eth / usd 022421

Bilde: IntoTheBlock

Når vi ser 4-timers Ethereum-pristabellen, kan vi imidlertid se at etter å ha blinket kjøpesignal i form av en lysestake med rød ni, hadde prisen kommet seg til $ 1700, og snudde 200-dagers SMA fra motstand til støtte.

eth / usd 4-timers diagram 022421

Bilde: ETH / USD 4 timer

Disse to grunnene viser hvorfor Ethereum-prisen kan kreve tilbake $ 2000

Etter å ha nådd nye heltid har Ether (ETH) sunket betydelig blant en bredere korrigering av kryptokurrencymarkedet. Fallet i ETHs pris har ført eiendelen til $ 1.300 nivåer, med bjørn som forutsier ytterligere nedgang.

Ether var ikke den eneste eiendelen som falt. Bitcoin falt 21,72% fra den ukentlige toppen. Binance Coin’s BNB, Polkadots DOT og Chainlink’s LINK falt også med lignende eller høyere marginer. I mellomtiden har mange eksperter sagt at den pågående priskorreksjonen er en mulighet til å anskaffe kryptovalutaer til billigere priser, gitt markedets samlede hausseutsikter mot global økonomisk usikkerhet..

Michaël van de Poppe, en uavhengig markedsanalytiker, sa:

Du bør bruke disse fallene for å øke posisjonene dine eller for å akkumulere hvis du ventet på en posisjon i markedene. Flertallet av markedene når høyere støttenivå for tidsrammen og spretter. Det er vakkert.

Rapporter antyder to katalysatorer som kan drive ETH / USD-prisene høyere. For det første kunngjorde Ethereum ‘kunngjøring at de har planlagt den etterlengtede hardgaffelen i Berlin til midten av april. Denne oppgraderingen vil muliggjøre live-bytte av ETH-tokens fra en proof-of-work-kjede til en proof-of-stake blockchain, et trekk som forventer å løse det høye gassgebyrproblemet i nettverket..

For det andre, veksten i det totale antallet adresser på Ethereum-nettverket. Santiment illustrerte ETH-adopsjonsraten, og bemerket at det indikerer kjøpsmuligheter i markedet. I ettertid har et høyere antall nye lommebøker antydet at handelsmenn kan kjøpe den underliggende eiendelen på et tidspunkt i fremtiden.

Ethereum er tilbake til en markedspris på $ 1 779, en nedgang på 12,6% fra #ATH laget lørdag, ”skrev Santiment. “Den stigende trenden med aktive adresser og nye adresser opprettet i $ ETH-nettverket er imidlertid tydelig. Kjøpsmuligheter kan oppstå snart via datasignalene våre.

“Network Congestion” tvinger Binance til å stanse Ethereum-uttak

Binance exchange har nylig kunngjort at de har “midlertidig suspendert uttak av ETH og Ethereum-baserte tokens på grunn av høy nettverksbelastning.” Dette er andre gang de siste sju dagene Binance har suspendert Ethereum-uttakene.

19. februar fant en lignende begivenhet sted der Binance suspenderte ETH- og ERC-20-uttak, og anførte også “nettverksbelastning” som årsak. Børsen forsikret investorene om at deres “fond er SAFU”, men ga ingen ytterligere detaljer begge ganger.

I løpet av hendelsen 19. februar hadde blockchain-analytiker Larry Cermak sagt at Ethereum-nettverket ikke syntes å være overbelastet, og at han ikke klarte å trekke ETH selv før suspensjonsmeldingen. På den tiden var Ether rundt hele tiden og klar til å bryte $ 2000-marken. På grunn av suspensjonen stagnerte imidlertid ETH-prisene like under $ 2K marginen. I mellomtiden økte Binance Coin (BNB) $ 60.

Dette førte til spekulasjoner om motivene til suspensjonen, inkludert potensiell vask av BNB.

Ethereum-prisen forventes å nå disse nivåene

Ethereum-prisen vil sannsynligvis forbedre seg til $ 1700 før den stopper på grunn av sterk motstand.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me