Ethereum teknisk analyse: ETH krysser $ 1200 nivå

Daglig Ethereum ETH-prisanalyse

  • Ethereum har ikke trendet over $ 1200 siden januar 2018.
  • ETH-gruvearbeidernes saldoer har nådd en lav-tid.

Ethereum klarte å klatre inn i $ 1200-sonen for første gang siden januar 2018. Det mangler betydelige motstandsbarrierer på forhånd, noe som skulle gi dem nok plass til å flytte inn i $ 1.300-sonen..

Ethereum klatrer forbi >100% om to uker

Ethereum trente rundt $ 595 tilbake 24. desember da oksene tok kontrollen. Siden da steg prisen med nesten 109% før den endte over $ 1200. Bollinger Band i løpet av en dags tidsramme forteller oss at prisen gikk gjennom en periode med lav volatilitet og konsolidering. Siden den gang har volatiliteten gått ut av kontroll.

eth / usd dagstabell 010721

Bilde: ETH / USD daglig diagram

Den glidende gjennomsnittlige konvergens / divergens (MACD) viser at momentum i markedet blir stadig mer bullish. Som sådan forventes mer bevegelse oppover. Ser vi på 4-timers diagrammet, kan vi se at prisen har funnet støtte på den oppadgående trendlinjen.

eth / usd 4-timers diagram 010721

Bilde: ETH / USD 4-timers diagram

Ethereum, i likhet med Bitcoin, hadde blinket selgesignalet i form av en lysestake med grønn ni i TD-sekvensiell indikator. Imidlertid kunne prisen komme seg etter en kort dukkert. Den relative styrkeindeksen har sneket seg ved kanten av den overkjøpte sonen. Derfor forventes en midlertidig korreksjon.

La oss se på nivåene som holder prisen oppe i IntoTheBlocks “In / Out of the Money Around Price” (IOMAP).

eth / usd volumechart 010721

Bilde: IntoTheBlock

Det mangler sterke motstandsbarrierer foran, noe som gir ETH en enkel vei inn til $ 1.300. På baksiden er den sterkeste støtteveggen på $ 1.050, hvor 337.500 adresser hadde kjøpt nesten 2 millioner ETH-tokens. Dette nivået skal være sterkt nok til å absorbere mye salgspress.

Ethereums Miner’s Balances Hit All-Time Low

I henhold til Santiment har antall Ethereum-tokens som gruvearbeiderne har hatt, nådd et helt lavt nivå (unntatt åpne ICO-uker tilbake i 2015).

eth / usd santiment-diagram 010721

Bilde: Santiment

Det virker som gruvearbeiderne har solgt ut sine Ethereum-beholdninger, noe som er et negativt tegn.

Innpakket eter er nå tilgjengelig på Tron

BitGo har nylig lansert sitt Ethereum-baserte tokeniserte bitcoin-prosjekt – Wrapped Bitcoin (WBTC) – på TRON-blockchain. I følge selskapets offentlige ordrebøker preger klientene allerede WBTC og WETH som TRC-20-tokens på TRON.

Alameda Research og CoinList pakket og preget nesten 100 BTC som TRC-20 WBTC-tokens (omtrent $ 3,4 millioner) etter at BitGo utførte noen få testmynt i desember. Ifølge en CoinDesk-rapport sa Alamedas Ryan Salame at selskapet preget 1 WETH på Tron bare et par dager tilbake. Handelsselskapets TRC-20 WBTC og WETH mynter ble laget for å imøtekomme reseptfrie (OTC) kundebehov og teste det nye produktet.

I følge en tidligere Coindesk-rapport kunngjorde BitGo et partnerskap med TRON i september med planer om å bringe WBTC og WETH til TRON-nettverket. Prosjektet er for tiden fullt operativt. Justin Sun, administrerende direktør i TRON, sa:

Vår blomstrende allianse med BitGo har endelig ført til tverrkjedeløsninger som WBTC og WETH.

Tilgangen på ERC-20 WBTC vokste betydelig gjennom andre halvdel av 2020, og toppet seg på over 124 000 BTC pakket inn på Ethereum i november. Da den desentraliserte finansbommen (DeFi) ble avkjølt, falt tilførselen av ERC-20 WBTC til sitt nåværende nivå på rundt 110.000 tokens..

Grayscales ETHE-aksjer faller med 50%

Mens Ether (ETH) -prisen har økt over 75% de siste 15 dagene, falt Grayscale Investments Ethereum Trust med 50% i samme tidsperiode. ETH-aksjene representerer 0,09620794 av Ether og er omtrent en premie på 21% over spotprisen på ETH.

Grayscales ETHE-aksjer har vært på en vill tur og økte rundt 500% fra $ 4,20 i begynnelsen av oktober. Den slo $ 25 den 22. desember. Aksjene har siden falt med rundt 50%, og har nylig lagt et lokalt lavpunkt på $ 12.

Joshua Frank, administrerende direktør i TheTie, tilbød en teori for å forklare den uvanlige prishandlingen. Han sa at institusjonell arbitrage kan styrke Ethers nylige gevinst, og spekulere i at investorer kjøper ETH for å stenge lån tatt for å kjøpe aksjer i Grayscales Ethereum Trust.

Han foreslo at mange Ethereum Trust-investorer lånte ETH med en årlig rente på omtrent 8%, før de brukte de lånte eiendelene til å kjøpe ETHE-aksjer til tilsvarende Ethereums spotpris. Dette ble gjort for å utnytte muligheten til ETHEs historiske prispremie (ETHE hadde handlet til 100% premie over Ether i slutten av desember).

Etter at låsingen på mange investors aksjer er utløpt, konkluderer Frank med at ETHE-investorer nå selger sine aksjer mens de kjøper Ether på spotmarkedene for å lukke posisjonene sine og realisere et overskudd.

Dette er sannsynligvis en stor del av grunnen til at ETH hadde en massiv oppkjøring i helgen, hvorfor ETHE falt i dag (til tross for ETHs massive løp i helgen), og hvorfor premien på ETHE har falt så drastisk.

Viktige prisnivåer for å se på ETH

På oppsiden vil det være interessant å se om kjøperne har det momentum som trengs for å nå $ 1.300 innen utgangen av uken. På baksiden, hvis støtten på $ 1.050 ikke holder seg sterk, kan prisen falle til $ 1.025.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me