Ethereum teknisk analyse: ETH når et nytt høyt nivå

Daglig Ethereum ETH-prisanalyse

  • Ethereum-prisen trender for tiden i en oppadgående kanalformasjon.
  • 4-timers diagrammet er i ferd med å blinke et salgssignal i TD sekvensiell indikator.

Ethereum-prisen hoppet til $ 1475 i de tidlige timene i dag for å nå en ny heltidshøyde. Med oksene i full kontroll over det samlede markedet, kan vi forvente at ETH snart vil bryte det psykologiske nivået på 1500 dollar. Imidlertid viser et par indikatorer i 4-timers diagrammet at en bearish korreksjon kan være rundt hjørnet.

Ethereum-prisen trender i en stigende kanalformasjon

Ethereum-prisen har utviklet seg i en kanalformasjon oppover. Fredag ​​22. januar klarte ETH å snu den 20-dagers SMA fra motstand til støtte, da oksene til slutt klarte å strenge sammen fire påfølgende bullish økter. I løpet av de siste fire dagene steg Ethereum-prisen fra $ 1100 til $ 1425.

eth / usd dagskart 012521

Bilde: ETH / USD daglig

IOMAP viser oss at det ikke er noen kjente motstandsnivåer på forhånd, noe som gir ETH frihet til å kartlegge nye nivåer. På baksiden er den sunneste støtten på 20-dagers SMA ($ 1 235). Tidligere hadde 935 000 adresser på dette nivået kjøpt 9,5 millioner ETH-tokens.

volumdiagram eth / usd 012521

Bilde: IntoTheBlock

Det 4-timers Ethereum-priskartet viser oss også at den smarte kontraktlederen trender i en oppadgående kanalformasjon. I tillegg er 20-bar SMA på randen av å krysse over 20-bar SMA for å danne det bullish kryssmønsteret.

eth / usd 4-timers diagram 012521

Bilde: ETH / USD 4 timer

Imidlertid viser det daglige diagrammet to negative tegn som kan indikere en kortsiktig bearish korreksjon. For det første er relativ styrkeindeks (RSI) på randen av å krype inn i den overkjøpte sonen. Dette kan bety at Ethereum er på randen av å bli overvurdert.

For det andre er ETH-prisen på randen til å blinke et salgssignal i form av en lysestake med grønn ni i TD-sekvensiell indikator. Begge disse indikatorene kan snart utløse en bearish korreksjon.

DeFi er den viktigste faktoren bak prisveksten i Ethereum – analytikere

Etter å ha oppnådd mer enn 300% i verdi de siste månedene, handler Ether (ETH) på sitt høyeste punkt på omtrent tre år. Mange bransjeeksperter mener at den enorme veksten i den desentraliserte finanssektoren (Defi) er det som skyver Ethereum-prisen fremover.

Brian Norton – sjef for My Ether Wallet – forklarte i et nylig intervju:

I 2020 eksplosjonen av Defi-økosystemet på Ethereum – først slo 1 milliard dollar i total verdi låst i februar, nå 20,5 milliarder dollar på bare 11 måneder. Denne veksten har tiltrukket mange nye brukere som søker avkastning som ikke er tilgjengelig på bitcoin med sentraliserte mellommenn.

Han la til at mange mennesker hadde tildelt tid, penger og ressurser til Ethereum-nettverket siden lanseringen av ETH 2.0. Når den er fullført, er oppgraderingen satt til å gjøre blockchain mer skalerbar og effektiv når det gjelder betalinger, transaksjoner og oppretting av applikasjoner. Dette har fått DeFi-rommet til å øke slik det har gjort. Han la til:

Det jeg ser på er utvikleraktivitet på Ethereum, da det fungerer som en indikator på at nye og bedre brukssaker kommer som vil øke etterspørselen etter den opprinnelige eiendelen. Ethereum har mer enn fem ganger antallet aktive utviklere som bitcoin og legger til utviklere på et raskere klipp hver dag.

Paolo Ardoino, CTO i Bitfinex, sa at DeFi-rommet hadde forårsaket noen problemer for ETH-samfunnet. Imidlertid vil det sannsynligvis gi et helt nytt nivå av styrke til ETH-nettverket på sikt.

Mens eksplosjonen av prosjekter i Defi har forårsaket økende smerter for Ethereum, er lagløsninger i ferd med å hjelpe nettverket til å skalere.

ETH 2.0-oppgradering går greit – Ethereum Lead Developer

Ethereum-lederutvikler Danny Ryan har nylig gitt ut en oppdatering som beskriver detaljer om ETH 2.0s utvikling. I et blogginnlegg med tittelen “The State of Eth2” bemerket Ryan at fyrkjeden nå har 2,5 millioner ETH stakk i seg.

Noen få kryptosamfunn medlemmer trodde at Ethereums overgang fra proof-of-work (PoW) til proof-of-stake (PoS) konsensus ville gjøre ETH1 foreldet. Kommenterer dette, presiserte Ryan at både ETH 1 og ETH 2.0 ville fortsette å fungere, ettersom begrepet bare refererer til separate lag i Ethereum-nettverket..

Begrepene “eth1” og “eth2” er feilaktige navn. Hvis jeg hadde fått min måte, ville jeg kaste dem ut for alltid. Disse betegnelsene – eth1 / eth2 – innebærer en falsk sekvensialitet. De antyder at eth1 vil bli avskrevet til fordel for eth2, at den ene blir etterlatt for den andre. I stedet representerer begrepene faktisk forskjellige lag av bunken.

Utvikleren la videre til at ETH 1 omfatter drift og oppgradering av nettverkets brukerlag (tilstand, transaksjoner og kontoer) ettersom det gjelder Ethereums sluttbrukere. På den annen side er ETH 2.0 en serie oppgraderinger designet for å revidere Ethereums kjernekonsensus fra dagens PoW til et “mer bærekraftig og skalerbart bevis på innsatsen.” ETH 2.0 vil til slutt gjøre ETH 1-brukerlaget bedre.

Ryan bemerket at selv om ETH 2-fyrkjeden har gått som den skal, vil teamet fortsette å teste, evaluere og forbedre det gjennom 2021 før det slås sammen ETH1 og ETH2. Han la til at de høye gassgebyrene på Ethereum-nettverket ville bli løst selv før eller etter sammenslåingen, ettersom implementeringen av EIP 1559 er helt uavhengig av ETH2-utviklingen..

EIP 1559, en etterlengtet oppgradering av Ethereums gebyrmarked, er også tilstrekkelig uavhengig av eth2 og kan teknisk sett skje enten før eller etter eth2-sammenslåing. Når det er sagt, R&D på denne varen har tatt opp damp de siste 12 månedene, og vi vil optimistisk se 1559 gebyrmekanikk på mainnet i 2021.

Ethereum-prisen forventes å nå disse nivåene

Ethereum-prisen skal ha nok i settet til å bryte det psykologiske nivået på $ 1500. Selv om ETH gjennomgår en midlertidig korreksjon, bør den likevel bryte disse nivåene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me