Ethereum teknisk analyse: ETH trekker seg tilbake fra $ 1700 psykologisk nivå

Daglig Ethereum ETH-prisanalyse

  • Ethereum-prisen falt med $ 70 denne torsdagen.
  • IOMAP viser en robust støtte på $ 1.550.

Mellom mandag og onsdag steg Ethereum-prisen fra $ 1.310 til $ 1.670, og steg med nesten $ 360 og nådde en ny heltidshøyde. Etter det berørte ETH det $ 1700 psykologiske nivået før det falt til $ 1598. La oss se hva som skjer bak kulissene.

Ethereum-prisen er tilbake over $ 1600

Oksene klarte å presse Ethereum-prisen tilbake over $ 1.600 psykologisk nivå og er for øyeblikket priset til $ 1.620. Denne torsdagens korreksjon førte den relative styrkeindeksen (RSI) fra den overkjøpte sonen til det nøytrale territoriet.

eth / usd dagstabell 020521

Bilde: ETH / USD daglig

Når vi ser IntoTheBlock’s IOMAP, kan vi se at Ethereum-prisen sitter på toppen av et sunt støttenivå på $ 1.550. Tidligere hadde 201 000 adresser på dette nivået kjøpt 1,4 millioner ETH-tokens. Denne støttebarrieren virker sterk nok til å absorbere mye salgspress.

volumediagram eth / usd 020521

Bilde: IntoTheBlock

Når vi ser 4-timers ETH-diagrammet, har MACD reversert fra bullish til bearish, så det ser ut som Ethereum-prisen vil gå gjennom en midlertidig korreksjon.

eth / usd 4-timers diagram 020521

Bilde: ETH / USD 4 timer

Sovende eder er på farten

eth / usd santiment-diagram 020521

Bilde: Santiment

Santiment, et ledende analyseselskap på kjeden, bemerket at antall sovende Ether-tokens er på farta, mens de daglige aktive adressene har fortsatt å øke. Denne kombinasjonen er vanligvis veldig positiv for Ethereum-prisen.

Gråtone Kommentarer til Ethereum Price Gas Gee Proposal

I en fersk rapport med tittelen “Valuing Ethereum” har Grayscale Investments diskutert effekten EIP-1559 kan ha på Ethereums økonomi. Selskapet sa at innføring av den foreslåtte EIP-1559 avgifts- og forbrenningsmekanismen kan skape “en positiv tilbakemeldingsløyfe for Ethers pris” hvis nettverksaktiviteten fortsetter å øke på Ethereum.

Ethereum-medskaper Vitalik Buterin og Ethhub-medstifter Eric Conner foreslo EIP-1559 i april 2019. Forslaget søker å implementere et gebyrmarked og brennemekanisme for å bringe Ethereums ofte høye gassgebyrer under kontroll. I desember oppfordret Buterin igjen Ethereum til å vedta EIP-1559. Forslaget kan føre til at ETH blir brent med en hastighet høyere enn etableringen av den nye forsyningen. Dette vil vesentlig forandre dynamikken mellom tilbud og etterspørsel som støtter ETH-markedene.

Forslaget foreslår en “basisavgift” som vil bli brent for å lette transaksjoner i tillegg til et tips som gruvearbeidere vil motta. Basisavgiften vil øke eller redusere basert på om nettverket har kapasitet over eller under 50%. Dette vil tillate lommebøker å forutsi svingninger i gasspriser bedre og etablere ETH som nettverkets eneste innfødte økonomiske enhet.

Hvis forbrenningen av ETH for å betale for transaksjoner overgår etableringen av ny ETH-forsyning, spekulerer Grayscale i at EIP-1559 kan være ekstremt bullish for ETH-prisen.

Hvis aktiviteten øker og tilgangen på etter minker på grunn av brenning, vil en tilbuds- og etterspørselskurve indikere en økning i enhetsprisen på Ether fordi hver enhet vil trenge å tilfredsstille en større andel av den økonomiske aktiviteten. Hvis EIP-1559 implementeres, vil det innføre en forbruksmekanisme som skal tjene som en positiv tilbakemeldingsløyfe for Ethers pris.

Gråtoner viser hvor mye de verdsetter Ethereum

Grayscale Investments har nylig gitt ut en rapport med tittelen “Valuing Ethereum” for å veilede investorer som ønsker å komme i gang med Ethereum. Rapporten karakteriserer metoden for å verdsette ETH som “ugjennomsiktig og endring.”

Grayscales forskningsfløy legger ut rapporter om forskjellige aspekter av kryptoøkosystemet. For noen måneder tilbake har selskapet gitt ut en lignende artikkel kalt “Valuing Bitcoin.”

Den nylige guiden antyder at du enten kan se på ETH som penger (som en slags vare som er iboende for Ethereum-nettverket) eller som en “rentebærende eiendel” i sammenheng med Ethereum 2.0. ETH 2.0 vil innebære et skifte fra proof-of-stake-konsensus fra den tradisjonelle proof-of-work-modellen.

Gråtoner antyder at de senere stadiene av Ethereums 2.0-oppgradering kan være netto positive for verdien av ETH. Phil Bonello, forskningsdirektør i Grayscale, sa:

Mellom den enorme aktiviteten på Ethereum, de økonomiske forbedringene av Ether og løftet om økt skalerbarhet med Ethereum 2.0, er det mye for Ethereum-samfunnet å være begeistret for. Vi kan se fra dataene at prisen på Ether har en tendens til å bevege seg med underliggende aktivitet på nettverket.

Ethereum-prisen forventes å nå disse nivåene

Hvis den kortsiktige bearish hypotesen holder, vil Ethereum-prisen sannsynligvis korrigere og falle til $ 1,550-støttelinjen før den spretter tilbake..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me