Prediksjon av Bitcoin: BTC har falt med> $ 7500 i løpet av de siste 5 dagene

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin har falt med nesten 20% de siste fem dagene.
  • MACD har snudd fra bullish til bearish under denne nedadgående spiralen.

Bitcoin har dyppet betydelig de siste fem dagene, og krasjet ned med mer enn $ 7.500. Per nå flyter prisen litt over 32 500 dollar. Er et krasj under $ 30 000 i kortene? La oss ta en titt.

BTC faller med nesten 20%

Bitcoin har vellykket vippet $ 38.000 og $ 35.000 barrierer fra støtte til motstand. Per nå sitter den fremste kryptovalutaen på toppen av 20-dagers SMA. Det ser imidlertid ikke ut til at dette nivået kommer til å holde. MACD har snudd fra grønt til rødt, noe som viser at det samlede momentum i markedet er bearish.

btc / usd daglig diagram 011321

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Når Bitcoin bryter under 20-dagers SMA, vil den møte to sunne støttevegger på $ 31 000 og $ 29 000. På det tidligere nivået hadde 337 000 adresser kjøpt 250 000 BTC-tokens. Dette virker som et sterkt nok nivå for å absorbere ganske mye salgspress.

btc / usd volumdiagram 011321

Bilde: IntoTheBlock

50-bar SMA har krysset over 20-bar SMA for å danne det bearish kryssmønsteret i 4-timersrammen. Dette kan signalisere at ytterligere fall er i kortene. I henhold til den parabolske SAR er det samlede markedssentimentet på vei til å reversere fra bullish til bearish.

btc / usd 4-timers diagram 011321

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Bitcoin Whales fortsetter å kjøpe dip

Midt Bitcoins plutselige korreksjon til litt over $ 30 000, ser det ut til at mange hvaladresser akkumulerer eiendelen. BTC-prisene falt nylig med 23% etter tokens økning til en heltid nær $ 42.000 i løpet av helgen. Hvaladresser har imidlertid vist akkumuleringsatferd, noe som indikerer at store investorer kjøper den nåværende dipen.

Lommebokadresser med mer enn 1000 BTC har fortsatt å vokse til tross for det plutselige fallet i verdsettelsen, ifølge data presentert av forsker Elias Simos. Simos konkluderte med at hval “slukte” Bitcoin i løpet av en panikksalg generert av detaljinvestorer.

Markedsdata viser en økning på 4% i hvaladressene siden 2. desember, mens antall mindre adresser (mindre enn 0,01 BTC) har falt med mer enn 6%.

Analytiker Lark Davis advarte nylig BTC-investorer om at de burde unngå å bli “hvalmat” under dukkert. I følge ham rister store investorer markedet mens de kortere det for å tjene penger.

PayPal er vert for $ 242 millioner kryptohandel over 24 timer

Betalingsgiganten PayPal har doblet sin forrige volumrekord for kryptovaluta, med virtuelle eiendeler på $ 242 millioner som byttet hender på plattformen nylig. Betalingsselskapet ser ut til å bli mer populært blant detaljhandlerne ettersom selskapets nylige volumrekord finner sted midt i Bitcoins pågående prisrally.

En Twitter-bruker Toomas Zobel spekulerte i at volumstrømmen sannsynligvis har kommet fra kapitulasjon i detaljhandel, ifølge en Cointelegraph-rapport.

Mange i kryptovaluta-samfunnet har skrytt av PayPal som inngår i krypto, ettersom det driver nye brukere mot digitale eiendeler. Imidlertid har flere andre kritisert PayPal for å ha opprettet et “inngjerdet” kryptovaluta-fellesskap som ikke støtter uttaksfunksjonalitet.

En Twitter-bruker Toomas Zobel spekulerte i at volumøkningen sannsynligvis har kommet fra kapitulasjon i detaljhandel, ifølge en Cointelegraph-rapport.

Er det en måte å se om dette var kjøps- eller salgsvolum? I denne enorme dumpen kan det bare være detaljhandelsselgere som kapitulerer i stedet for å skape kjøpepress.

Du får tilgang til PayPals krypto-tjenester via Paxos ‘ItBit-sentral.

Mark Cuban: Bitcoin Is "En butikk med verdi"

Mark Cuban, en milliardærgründer og investor, delte nylig sine synspunkter på kryptomarkedet. Etter hans mening vil noen få digitale eiendeler som Bitcoin, Ethereum og noen altcoins klare å overleve den nåværende spekulative boblen, akkurat som oppstart som Amazon og eBay overlevde dot-com-boblen mens resten mislyktes..

Cubansk bemerket at “krypto, i likhet med gull, er tilbuds- og etterspørselsdrevet.” På spørsmål om Bitcoin (BTC) sa han at han tenker på det som “en butikk med verdi”, og la til at den ikke har “noe reelt nytteverdi”.

I desember 2020 hadde Cuban gått til Twitter for å kunngjøre at de som brukte BTC for å kjøpe Dallas Mavericks-varer, ville få 25% rabatt. Cuban er majoritetseier av det profesjonelle basketballaget Dallas Mavericks.

I følge en Blitz Weekly-rapport har Mavs akseptert Bitcoin som betalingsmiddel for spillbilletter og varer det siste halvannet året. De bruker BitPay til å behandle Bitcoin-betalinger.

Viktige prisnivåer å se på for BTC

Prisen på bitcoin på $ 31.000 støttebarriere er helt avgjørende i de samlede utsiktene i prisdiagrammet. Hvis prisen på Bitcoin bryter under denne sonen, vil den parabolske SAR reversere fra bullish til bearish i 4-timers diagrammet og be om en pause til $ 29,000-nivået.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me