Prediksjon av Bitcoin: Hvaler tilfører salgstrykk som BTC-opplevelser Kortsiktig korreksjon

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin sitter på toppen av sunn støtte til $ 22.500.
  • Antall adresser med 1000-10 000 BTC har gått ned.

Bitcoin fortsetter å gjennomgå en kortsiktig priskorreksjon ettersom bjørnene holder kontrollen for tredje dag i rad. I denne tidsperioden falt BTC fra $ 23860 til $ 22730. La oss se hva som skjer bak kulissene med teknisk analyse.

BTC sitter på sterk støtte

Før denne 3-dagers korreksjonen svevde den relative styrkeindeksen (RSI) i den overkjøpte sonen. Det har nå slått seg tilbake i den nøytrale sonen, og antydet at eiendelen ikke lenger er for høyt. BTC sitter for tiden på toppen av sunn støtte.

btc / usd daglig diagram 122220

Bilde: BTC / USD daglig diagram

IntoTheBlock’s In / Out of the Money Around Price “IOMAP” kan hjelpe deg med å visualisere sterke soner med støtte og motstand. Som man kan se, er $ 22 500-sonen solid. Tidligere på dette nivået hadde 478 000 adresser kjøpt 562 000 BTC-mynter.

btc / usd volumdiagram 122220

Bilde: IntoTheBlock

Hvis selgerne klarer å bryte under denne veggen, ligger den neste sunne støttesonen på 20-dagers SMA ($ 20 300). Så, hva dikterer dette kortsiktige salgspresset? Vel, la oss sjekke hvordan hvalene har oppført seg.

bitcoin adresser diagram 122220

Bilde: Santiment

I henhold til Santiment, en atferdsanalysedataleverandør, har antall adresser som har 1000 til 10 000 BTC solgt nylig. Selv om det faktiske antallet kan virke mindre, betyr det faktum at disse adressene inneholder mellom 22 og 220 millioner dollar verdt BTC at selv den minste handling kan ha en varig innvirkning på prisen.

Elon Musk og MicroStrategy CEO deltar i Bitcoin-dialog

Tesla-sjef, Elon Musk, twitret nylig et meme som portretterte hvordan den nylige hypen lokker Bitcoin-kritikere og antagonister til å revurdere deres holdning til den digitale valutaen.

Innlegget utløste en interessant samtale mellom ham og Michael Saylor, grunnlegger og administrerende direktør for MicroStrategy. Saylor foreslo at Elon kunne gjøre sine aksjonærer en tjeneste ved å konvertere Teslas balansevaluta fra dollar til Bitcoin. Ifølge ham, hvis adoptert av andre S&P 500 selskaper, kan dette trekket transformere kryptovalutaområdet.

bitcoin selskapets balanse

Som svar på dette spurte Musk om store volumtransaksjoner er mulige ved bruk av BTC. Michael svarte ja, med henvisning til sine over 1,3 milliarder dollar bitcoin-transaksjoner utført de siste månedene.

I en annen tweet kommenterte Michael Saylor ideen om å jobbe og tjene i inflasjonsfylte fiat-valutaer bare for å investere inntektene i risikofylte eiendeler. I følge ham ligger veien til velstand i BTC.

JPMorgan spår en priskorreksjon

Strateger ved JPMorgan Chase sa nylig at oddsen for Bitcoin-korreksjon ville øke hvis strømmer inn i Grayscale Bitcoin Trust reduseres dramatisk. I følge en Bloomberg-rapport vil en betydelig nedgang i det største Bitcoin-fondet øke sannsynligheten for en priskorreksjon som ligner den som ble sett i andre halvdel av 2019. Rapporten siterte kommentarer fra bankens kvantitative strateger ledet av Nikolaos Panigirtzoglou..

Strategene la til at Grayscales Bitcoin-innstrømning “er for stor til å tillate enhver posisjon som avvikles av momentumhandlere for å skape vedvarende negativ prisdynamikk.” Nylige data som ble delt av Grayscale Investments viste at firmaet nådde 15,5 milliarder dollar i digitale eiendeler under forvaltning 18. desember – opp 2 milliarder dollar på mindre enn en måned. Selskapets Bitcoin Trust er nå verdt over 13 milliarder dollar av den totale.

Med hensyn til tidligere advarsler om at gull skulle miste sin plass til BTC, identifiserte de nyeste funnene en ny “trend” dannet av Grayscale, ifølge en Cointelegraph-rapport. Eksponering for Bitcoin kan innebære at en person kjøper en enhet gråtoner mens han selger tre enheter av SPDR Gold Trust. JPMorgan’s strateger hadde sagt:

Hvis denne oppgaven på mellomlang til lang sikt viser seg å være riktig, vil prisen på gull lide av en strukturell motvind de neste årene.

Institusjoner som favoriserer Bitcoin og gull over obligasjoner – Weiss-rangeringer

Weiss Ratings forklarte nylig hvorfor store institusjonelle investorer sannsynligvis vil justere porteføljetildelingene sine ved å redusere statsobligasjonseksponeringen til fordel for Bitcoin og gull. I en fersk artikkel påpekte rangeringsnettstedet at “statsobligasjoner ikke lenger er sikring mot fallende aksjekurser som de en gang var”, noe som er dårlige nyheter for “for pensjonsfond, forsikringsselskaper og andre store investeringsselskaper.”

Artikkelen bemerket videre at slike store institusjonelle investorer “har omtrent $ 100 billioner i eiendeler”, som er investert rundt 30% i statsobligasjoner og 70% i aksjer. Allokering til obligasjoner er ment som en sikring mot aksjemarkedskrasjer. Artikkelen sa imidlertid at “sikringen ikke fungerer lenger” på grunn av null (eller negativ) realrente på statsobligasjoner. Selv om bare 10% av $ 30 billioner nevnt tidligere beveger seg ut av statsobligasjoner og går jevnt over i Bitcoin og gull, betyr det $ 1,5 billioner å gå inn i Bitcoin.

Denne tildelingen kan potensielt øke Bitcoins pris høyere og raskere enn gull.

På grunn av Bitcoins mye lavere markedsverdi og handelsvolum, har det potensialet til å stige langt raskere enn gull … ettersom nye penger fra desillusjonerte obligasjonsinvestorer strømmer inn.

Weiss mener at den andre grunnen til at Bitcoin overgår gull i dette scenariet, er Bitcoins begrensede myntforsyning. Artikkelen ble avsluttet med å si:

Bitcoin er fortsatt en relativt liten aktivaklasse. Så selv relativt små kapitalinnstrømninger kan ha veldig stor innvirkning på prisene.

Viktige prisnivåer å se på for BTC

Akkurat nå er støttesonen på $ 22 500 kritisk. Hvis BTC går forbi det, er den neste sunne støtten på 20-dagers SMA ($ 20 300). Ser vi på IOMAP, er det en moderat motstandsbarriere på oppsiden til $ 23.500. Hvis kjøperne bryter forbi dette nivået, har de en vei tilbake til $ 24 000-sonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me