Ripple Price Analysis: XRP-prisutvikling horisontalt når SEC-drama intensiveres

Daglig prisvarsel for Ripple XRP

  • Storbritannias statskasse merker XRP som ikke et verdipapir.
  • XRP-prisen går for tiden gjennom en periode med utvidet konsolidering.

Ripple-SEC-søksmålsdramaet har blitt mer fascinerende enn noen annen såpe på TV. Fra maktforskyvninger til vendinger i fortellingen – denne sagaen har tilsynelatende alt. Imidlertid ser det ut til at prisaksjonen ikke klarer å replikere denne uroen bak kulissene.

Det britiske statskassen sier at XRP ikke er en sikkerhet

Storbritannias regjering ser ut til å ta en holdning om at XRP er et utvekslingstoken og ikke en sikkerhet. Her Majesty’s Treasury har nylig publisert et nytt dokument som skisserer Storbritannias regulatoriske tilnærming til digitale eiendeler og stallmynt.

I følge rapporten er XRP, Ethereum og Bitcoin “tokens som primært brukes som utvekslingsmiddel.” Disse “byttetokenene” faller inn under en “uregulert” kategori, noe som betyr at de verken er e-penger eller sikkerhetstokener. Et utdrag fra rapporten lyder:

Sikkerhetsmerker har egenskaper som ligner spesifiserte investeringer, som en aksje eller et gjeldsinstrument, som beskrevet i britisk lovgivning. I det store og hele er dette sannsynligvis tokeniserte, digitale former for tradisjonelle verdipapirer.

Klassifiseringen er avgjørende for Ripple da den forbereder seg for søksmålet initiert av US Securities and Exchange Commission (SEC). Kommisjonen har påstått Ripple om å selge XRP-tokens som uregistrerte verdipapirer.

Ripple har tidligere markert den britiske FCA-klassifiseringen blant sine krav om regulatorisk klarhet fra USA.

Land som tar ledelsen på disse rammene, vil være bedre posisjonert for å tiltrekke seg kapital, selskaper og jobber – spesielt siden blockchain-teknologien er kommet for å bli. Regioner som har uklare retningslinjer, bør etablere egne rammer for å forbli konkurransedyktige og unngå å miste selskaper til bedre regulerte markeder.

Apropos SEC ….

SEC Enforcer Behind Ripple Lawsuit to Step Down

Marc P Berger, visedirektør for divisjonen for håndhevelse ved US Securities and Exchange Commission (SEC) forlater snart kommisjonen, ifølge en nylig pressemelding. Han ble utnevnt til stillingen i august 2020.

Selv om tiden han jobbet som visedirektør er kort, har den et stort høydepunkt – SECs rettssak på 1,3 milliarder dollar mot Ripple, administrerende direktør Brad Garlinghouse og styreleder Chris Larsen.

Berger kan også delvis krediteres for SECs håndhevelsesaksjon mot Telegram. Kommisjonen tvang meldingsgiganten til å returnere 1,2 milliarder dollar til de som investerte i sitt kryptovaluta-tilbud. “Grams” digitale tokens kom aldri av banen.

Han var også ansvarlig for å håndheve verdipapirlovene og beskytte investorer, blant annet ved å iverksette tiltak mot fremtredende selskaper Robinhood Financial LLC, Deutsche Bank AG og Luckin Coffee.

Ripple for å bringe XRP Ledger til sentralbanker

Ripple jobber for tiden mot å bringe XRP Ledger til sentralbankene. Det grenseoverskridende betalingsfirmaet ønsker å ansette tre sentralbankansvarlige for tekniske kontorer i San Francisco, New York og London.

Personer som er ansatt for denne stillingen vil være ansvarlige for å designe og distribuere sentralbankens digitale valuta (CBDC) -prosjekter. Ripple bemerket at banker kan utstede stablecoins på XRP Ledger (XRPL).

Bygget for betalinger, kan XRPL også brukes til å støtte utstedelse av stablecoins med en unik, fungible token-funksjonalitet kalt Issued Currency. Utstedte valutaer er designet for å være den ideelle stablecoin-plattformen, og gir enkel, men rik administrasjonsfunksjonalitet for utstederen som gjør det enkelt å opprette, utstede og administrere alle eiendeler – inkludert stablecoins..

I forrige uke kunngjorde Office of the Controller of the Currency (OCC) at bankene kan bruke stablecoins for betaling mens de tjener som en node i et uavhengig nodeverifiseringsnettverk (INVN).

Ripple slo ned av lav volatilitet

Etter et raskt bullish hopp i forrige uke, har prisen på Ripple trent horisontalt rundt $ 0.295. I løpet av de fire foregående dagene har XRP-prisen krøpet under 200-dagers SMA. Denne synkende prisvolatiliteten gjenspeiles i måten Bollinger-bandet opptrer på.

xrp / usd daglig diagram 011421

Bilde: XRP / USD-pristabell

Som du kan se, har bandet innsnevret seg betraktelig, og prisen går for tiden gjennom en smal kanal. Dette betyr at vi kommer til å være i en utvidet konsolideringsmodus før XRP eksploderer.

Ripple-pris forventes å nå disse nivåene

XRP-prisen vil fortsette å trene rundt $ 0,295, med det 200-dagers Bollinger-bandet som en priskontroll.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me