Ripple Price Analysis: XRP Reeling From SEC Lawsuit Fallout

Daglig prisvarsel for Ripple XRP

  • Ripple har vært det hotteste diskusjonstemaet det siste døgnet.
  • XRP har falt under Tether på topp 10 etter markedsverdi.

I følge Santiment har Ripple dominert kryptomedia det siste døgnet.

For de som er kjent, er dette ikke en overraskelse i det hele tatt. Det faktum at Ripple er i ferd med å motta en søksmål fra SEC har hatt en ødeleggende effekt på XRPs prisaksjon. Som et resultat har Ripple falt under Tether i de 10 beste kryptovalutaene etter markedsverdi.

Ripple CEO beroliger ansatte

Når US Securities and Exchange Commission (SEC) søksmål mot Ripple nærmer seg, har selskapets administrerende direktør Brad Garlinghouse delt et notat til sine ansatte. Mens han kalte nyhetene “utrolig frustrerende”, understreket Garlinghouse også sin vilje til å kjempe videre.

Han ba sine ansatte om ikke å bekymre seg for søksmålet, som han forventer å trekke på lenge:

Det jeg IKKE ønsker er at du skal bekymre deg. Vi vil komme oss gjennom dette, og vi vil bevise saken vår i retten. Vi har et fenomenalt juridisk team, og som sagt er vi på rett side av loven til å begynne med. Vit imidlertid at rettssystemet er tregt, og dette er bare begynnelsen på en lang, sivil prosess.

SEC kunngjorde nylig sine anklager mot Ripple. Vakthunden beskyldte Ripple for å ha nettet anslagsvis 1,3 milliarder dollar gjennom et “uregistrert, utgående” XRP-tilbud. Jake Chervinsky, generaladvokat for Compound, sier at klagen er “ganske dårlig” for Ripple.

Dette er ganske ille for Ripple. Ikke akkurat det verste tilfellet, det vil være verdipapirbedrageri, men nært. XRP er i utgangspunktet ubrukelig hvis det anses som en sikkerhet. Påstand om brudd gjennom dagens er et drapsslag.

Dressen retter seg mot Garlinghouse og tidligere administrerende direktør Chris Larsen. Det nevnte notatet sier også at de to lederne hadde en opsjon på å gjøre opp hver for seg, men de valgte å kjempe i stedet.

MoneyGram vedtar vent-og-se-tilnærming

MoneyGram har sagt at det ennå ikke har opplevd noen “negativ innvirkning” i sin mangeårige forretningsavtale med Ripple. Betalingsselskapet sa dette da US Securities and Exchange (SEC) søksmål mot Ripple nærmer seg raskt.

I følge en Coindesk-rapport sa en MoneyGram-talsperson:

MoneyGram vil fortsette å overvåke situasjonen etter hvert som den utvikler seg. MoneyGram har fortsatt å bruke sine andre tradisjonelle valutahandelsmotparter gjennom avtaleperioden med Ripple.

SEC har påstått Ripple for å bruke XRP-token til å gjennomføre et pågående salg av 1,3 milliarder dollar av uregistrerte verdipapirer. Ripple eier over 4% av MoneyGram og betalte MoneyGram $ 9,3 millioner tidligere i år for å skaffe likviditet til Ripples XRP-baserte grenseoverskridende oppgjørsnettverk. Alt i alt har Ripple gitt MoneyGram 52 millioner dollar for å bruke Ripples on-demand liquidity (ODL) -tjeneste.

MoneyGram har utnyttet Ripples ODL til å flytte inn og ut av fire valutaer siden juni 2019. I SECs klage ser myndigheten ut til å nevne MoneyGram når den hevder at “ombordstigning på ODL ikke var organisk eller markedsdrevet”, men snarere “subsidiert av Ripple. ”

Selv om MoneyGram ikke ble identifisert ved navn i klagen, spesifiserte den at Ripple betalte den ikke navngitte pengesenderen $ 52 millioner i gebyr gjennom september 2020, i en ordning som startet i 2019. SEC fortsatte med å påstå:

Money Transmitter ble enda en kanal for Ripples uregistrerte XRP-salg til markedet, med Ripple som fikk den ekstra fordelen at den kunne utnytte sin uorganiske XRP-bruk og handelsvolum for XRP.

Ethereum-grunnlegger kaller XRP en “Shitcoin”

Vitalik Buterin, administrerende direktør i Ethereum, kritiserte Ripple for å antyde at den kinesiske regjeringen kontrollerer Bitcoin og Ethereum. I en tidligere artikkel med tittelen “Sammendrag av Ripple’s Wells Submission” hevdet Ripples team at XRP er en bedre ressurs enn BTC og ETH på grunn av bredere adopsjon og manglende evne til å bli sentralisert av den kinesiske regjeringen.

Et utdrag fra artikkelen lyder:

Politiske grunner fraråder XRP å være en investeringskontrakt.

A. Innovasjon i kryptovalutaindustrien vil bli avstått til Kina. Bitcoin- og Ethereum-blokkjedene er svært utsatt for kinesisk kontroll fordi begge er underlagt enkel majoritetsregel, mens XRPL forhindrer sammenlignbar sentralisering.

Som svar på dette kalte Buterin XRP en “shitcoin”.

Alt dette kommer etter at SEC har inngitt søksmål mot Ripple, der det hevdes at Ripple brukte XRP til å gjennomføre et pågående $ 1,3 milliarder dollar salg av uregistrerte verdipapirer..

XRP fortsetter å stupe

I løpet av de siste fem dagene har det grænseoverskridende overføringstokenet falt fra $ 0,584 til $ 0,26, og falt med nesten 55%. MACD viser at det bearish markedsmomentet øker jevnt og trutt. Dette betyr at prisen kan falle enda mer.

Bilde: XRP / USD daglig diagram

Under dette dramatiske fallet har XRP falt under 20-dagers, 50-dagers og 200-dagers SMA, sammen med det nedre Bollinger Band. Ser man på prishistorikken, er det kritisk støtte på $ 0,172. Hvis dette ikke holder prisen oppe, kan det være helt ødeleggende for XRP.

Viktige prisnivåer å se på Ripple XRP

200-dagers SMA ($ 0,293) er det viktigste nivået for XRP. Hvis selgerne holder prisen under dette, er det et fall på $ 0,172 støttebarrieren på kortene. Imidlertid, hvis kjøperne vender 200-dagers SMA fra motstand til støtte, kan de bruke den som en base for å klatre opp igjen til 50-dagers SMA ($ 0,46).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me