Teknisk analyse av Bitcoin: BTC beveger seg mot $ 40 000 ettersom Crypto Market Cap overstiger $ 1 billion

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Bitcoin er nå en av de 10 mest verdifulle globale eiendelene.
  • BTC har overvunnet TD-sekvensiell indikators salgssignal.

Bitcoin hoppet fra $ 32.000 til $ 37.250 i løpet av de siste tre dagene, og kom lett over det psykologiske nivået på $ 35.000. Per nå ser det ut til at den fremste kryptovalutaen er på rask vei mot $ 40.000-sonen. Den samlede markedsverdi for krypto har krysset referanseverdien på 1 billion dollar. Det virker som om BTC kjører på denne massive bølgen av positiv fart når den tar veien mot nye høyder.

Bitcoin overvinner selgesignal

Bitcoins fire-timers diagram hadde blinket salgssignalet med en lysestake med grønt ni. Etter å ha dyppet litt fra $ 35.000 til $ 34600, klarte imidlertid prisen å komme seg over $ 37.000.

btc / usd 4-timers diagram 010721

Bilde: BTC / USD 4 timer

Ulempen er beskyttet av tre sunne støttenivåer, som det fremgår av IntoTheBlocks “In / Out of the Money Around Price” (IOMAP). Disse tre nivåene er på 20-bar SMA ($ 33,300). $ 32200 og 50-bar SMA ($ 31350). Disse tre støtteveggene virker sterke nok til å absorbere en stor mengde salgspress.

btc / usd volumdiagram 010721

Bilde: IntoTheBlock

Den daglige pristabellen gir ytterligere tillit til våre samlede bullish utsikter. For det første viser den glidende gjennomsnittlige konvergens / divergens (MACD) økende bullish momentum. For det andre har den parabolske SAR snudd fra bearish til bullish, noe som igjen viser at oksene har full kontroll over markedet.

bct / usd daglig diagram 010721

Bilde: BTC / USD daglig

Er det en innkommende dumping??

En kryptoanalytiker som gikk av “Panama Crypto” gjorde en interessant observasjon. Det ser ut til at antall Bitcoins i børsene har økt med et stort beløp.

bitcoin santiment-diagram 010721

Bilde: Santiment

Dette kan bety at kjøperne flytter sin BTC til veksellommebøkene for å selge myntene sine og få et overskudd.

Bitcoin for å nå $ 45 000 neste måned

CCO for BitPay, Sonny Singh, sa at han mener at Bitcoin kan nå $ 45 000 i neste måned. I et nylig intervju med Bloomberg bemerket Singh at gigantiske selskaper kan selge sine digitale eiendeler tidligere enn folk kunne forvente i et forsøk på å tjene penger.

Mange av de institusjonelle kjøperne kjøpte inn rundt 20 000 dollar, så det ville være min etasje for hvor langt Bitcoin kunne gå ned … Alle de kjøperne som kjøpte inn, sa de: “Å var i Bitcoin nå i en tre til fem års tidshorisont, ‘som er flott, men jeg tror at hvis Bitcoin treffer $ 45.000 USD neste måned eller så, kommer de til å si,’ wow, vi har nettopp laget 2x, vet du, vi trenger ikke den treårige horisonten lenger, la oss begynne å selge noen.

Videre la Singh til en annen spådom som antyder at når Bitcoin begynner å treffe en betydelig prislapp, vil myndigheter og statsborgere begynne å kjøpe eiendelen. Han fortsatte å forklare at konseptet med store selskaper som legger til Bitcoin i balansen for to år siden, virket fjernhentet, men nå holder store institusjoner Bitcoin.

Bitcoin er nå den 9. mest verdifulle globale eiendelen

I følge Asset Dash er flaggskipskryptovalutaen nå den niende mest verdifulle eiendelen i verden. For bare noen få uker siden gikk Bitcoin over VISA i listen. Det økte snart markedsverdien med $ 70 milliarder dollar for å innhente Berkshire Hathaway, selskapet som drives av Bitcoin-kritikeren Warren Buffett. For tiden er de fem beste selskapene på listen Apple (2,23 billioner), etterfulgt av Microsoft (1,65 billioner dollar), Amazon (1,62 billioner dollar), Googles morselskap Alphabet (1,18 billioner dollar) og Facebook (773 milliarder dollar).

AssetDash verdifulle aktiva diagram 010721

Bilde: AssetDash

På en klarere måte kan Bitcoin overhale selskaper på plass seks til åtte hvis den klarer å holde oppe fremdriften. Aksjer i Tencent er verdt $ 698 milliarder dollar, Eles Musks Tesla har en markedsverdi på $ 697 milliarder dollar og Alibaba er verdt $ 650 milliarder dollar, 12 milliarder dollar mer enn BTCs markedsverdi.

Bitcoin Futures Traders utvise forsiktighet

En statistikk fra CryptoQuant har indikert at futureshandlere risikerer mindre penger hver dag når Bitcoin går inn i en prisoppdagelsessone. I henhold til dataene til beregningsnettstedet faller den gjennomsnittlige gearingen i Bitcoin futures-handler kontinuerlig på flere ledende børser.

I et forsøk på å forklare denne ligningen utviklet CryptoQuant en indikator kalt Estimated Leverage Ratio. Sistnevnte oppnås når en børs åpne interesse deles av reserven som er deponert i børsen. CryptoQuant bemerket at gearing går ned på Binance, BitMEX, Bybit, Huobi og OKEx. Disse børsene kontrollerer tilfeldigvis de fleste handler i hele økosystemet for kryptovaluta.

Denne reduksjonen i gjennomsnittlig gearing kan indikere forsiktighet midt i en prisoppdagelsesfase. Handelsmenn er villige til å risikere mindre og mindre når de åpner posisjoner på grunn av mangel på historiske referanser for å opprettholde spådommer.

Mange handelsmenn bekymret seg også for den mye fryktede korreksjonen. Eiendeler som øker for høyt, har en tendens til å falle tilbake på et tidspunkt, og BTC er ikke fremmed for denne virkeligheten. Handlere som har åpnet posisjoner vil til slutt ønske å ta ut penger og høste sin realiserte fortjeneste. Tidspunktet kan være dårlig for de med betydelige levererte spillposisjoner på en fortsettelse av oksemarkedet.

CryptoQuant mener Estimate Leverage Ratio er en god måte å måle risikoen som handelsmenn er villige til å ta. Av denne grunn bør statistikken gjenspeile det generelle markedssentimentet:

ELR for en derivatutveksling forteller oss hvor mye gearing som brukes av brukere i gjennomsnitt. Denne informasjonen måler handelsmannens følelser om de tar høy eller lav risiko. Hvis ELR-verdien er høy sammenlignet med de siste par dagene, indikerer det at handelsmenn er ganske trygge på sine posisjoner. Finansieringsdata som finansieringssatser kan hjelpe handelsmenn til å bygge en robust handelsstrategi med denne informasjonen.

Tallene som CryptoQuant gir, prøver å tilby et objektivt tilsyn med markedene, med tanke på en enkel forutsetning om risiko – når gearingen er høy, mener handelsmenn at en trend er sterk. Når det er lavt, er handelsmenn mer usikre på hva som kan skje.

Viktige prisnivåer å se på for BTC

For BTC handler det om $ 40 000-nivået. Hvordan skal kjøperne reagere når de når det nivået? Har myntene flyttet til børsene for innehavere å selge i det øyeblikket BTC når $ 40.000? Vi må vente og se hvordan det går ut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me