Topp 3 prisforutsigelse Bitcoin, Ethereum, Ripple: Tidevannet blir til fordel for krypto-okser, men hvor lenge?

  • Bitcoin heier oppmuntrende nyheter fra Fed, økende amerikanske inflasjonsforventninger, men fortsatt forsiktige.
  • Ethereum risikerer et fall mot tirsdagens lave på grunn av manglende godkjenning over $ 1650-1700.
  • Rippel fast mellom nøkkelgjennomsnittet på det daglige diagrammet, venter på en sterk katalysator for en rekkevidde.

Etter å ha satt opp et forferdelig show i begynnelsen av denne uken, ser det ut til at krypto-oksene har funnet føttene, ettersom tidevannet av optimisme feier kryptobordet på torsdag. Til tross for omsetningen i stemningen, forblir markedene fortsatt ubemerket i den nylige reflasjonsopplevelsen og ikke så oppmuntrende kommentarer fra verdens rikeste.

Tidligere fulgte utsalget av kryptomarkedet, da investorer revurderte den nylige rekordkjøringen etter de forsiktige uttalelsene fra USAs finansminister Janet Yellen, Teslas grunnlegger Elon Musk og Microsoft medstifter Bill Gates.

Men etter at den amerikanske sentralbanken (Fed) har publisert de nye forutsetningene for å utstede en digital dollar og økende inflasjonsforventninger, har oksene igjen blitt håpefulle. Feds forutsetninger antydet at det er langt til sentralbankens digitale valuta (CBDC) vil bli lansert.

I mellomtiden har de amerikanske inflasjonsforventningene steget til de høyeste på nesten et tiår, drevet av utsiktene til en stor finanspakke, fremgang med vaksineutrulling og oppdemmet forbrukeretterspørsel, noe som gjør flaggskipskryptovaluta, Bitcoin, mer attraktiv som en sikring mot inflasjon.

I tillegg til den bredere markedsoptimismen har Coinbase Global Inc., den største S-kryptokursutvekslingen, arkivert for å bli børsnotert, med den første store direkte noteringen som finner sted på Nasdaq, sa selskapet i en arkivering til US Securities and Exchange Commission torsdag.

La oss se på om de tekniske diagrammer også gjenspeiler det samme for noen få av de mest dominerte kryptovalutaene..

Bitcoin okser insisterer, men ikke ut av treet ennå

Oppmerksomhet vender igjen mot terskelen på $ 60.000, da Bitcoin ser ut til å ha funnet solid støtte rundt midten av $ 45.000. Imidlertid vil BTC-oksene sannsynligvis møte en oppoverbakke kamp nordover, som avbildet av fire-timers diagrammet.

Det gitte diagrammet viser at verdens mest favoritt digitale eiendel har gjenerobret det baisse 21-enkle glidende gjennomsnittet (SMA) til $ 50 899, etter å ha forsvaret den horisontale 50-SMA til $ 50 094 i løpet av de siste to handelssesjonene.

Selv om den fornyede stigningen i BTC / USD gikk tom for damp under $ 52 000-nivået, da prisen kjemper $ 51 000, i skrivende stund. Relativ styrkeindeks (RSI) kantes høyere, men forblir under midtlinjen, noe som tyder på at salgsforstyrrelsen fortsatt er intakt.

Derfor, hvis den kritiske 50-SMA-støtten gir vei, kan et kraftig fall mot denne ukens lave nær $ 45 500 være i begynnelsen. Det neste relevante målet for bjørnene er sett på $ 42 569, hvor den litt bullish 200-SMA er justert.

BTC / USD: Fire timers diagram

Alternativt er det nødvendig med en fire timers lysestake som stenger over 21-SMA-barrieren for at gjenopprettingsmomentet skal få grep. Den runde figuren på $ 52.000 vil utfordre kjøpernes forpliktelser og eksponere den horisontale 100-SMA til $ 52733.

Aksepten over sistnevnte kan se en massiv økning mot rekordhøye $ 58,367. Det nest beste alternativet for oksene er $ 60.000 terskelen.

Ethereum: Å forsvare 200-SMA er avgjørende for oksene

Ethereum kjører høyere på den optimistiske tonen sett over kryptokomplekset og ser på et vedvarende trekk over $ 1700-hindringen. Det er verdt å merke seg at ETH-oksene ikke har funnet et sterkt fotfeste over sistnevnte helt siden de har forsøkt å komme seg fra denne ukens utsalg til nær $ 1350 nivåer.

Fra et teknisk perspektiv fortsetter selgere å lure på høyere nivåer, ettersom RSI handler unødvendig under midtlinjen, for tiden på 45,50. I mellomtiden trenger oksene overbevisning for å krysse den bearish 21-SMA til $ 1648. Imidlertid kan bare et vedvarende trekk over $ 1700-nivået gjenopplive det bullish momentum.

Et forestående bjørnekors på den nevnte tidsrammen, med 50-SMA som ønsker å gjennombore 100-SMA ovenfra, støtter også saken for truende tilbakegang for kryptomynten nr. 2.

Onsdagens lave på $ 1500 vil være på selgernes radar, med neste nedside mål sett på $ 1400 nivå.

ETH / USD: Fire timers diagram

På baksiden venter kraftig motstand på rundt $ 1800-nivå – sammenløpet av 1 – og 50-SMA-ene, hvis kjøpepresset skulle akselerere over onsdagens høyeste verdi på $ 1714.

Ikke gå glipp av: Ethereum Price Prediction

Ripple konsoliderer ukens kollaps, ulemper risikerer vev

XRP-oksene har forsøkt en lunken sprett på torsdag, og snapper en to-dagers nedadgående trend, selv om risikoen fortsatt er skjev til ulempen, da de tekniske indikatorene fortsetter å favorisere bjørnene.

På det daglige diagrammet har XRP / USD dannet en doji-lysestake, noe som tyder på at oksene mangler en følge, men skjevhet etter at stedet kollapset så lavt som 0.4397 tidligere denne uken.

14-RSI hoder også lavere under 50,00-nivået, noe som indikerer at ulempen virker mer overbevisende for Ripple-handelsmennene.

Den umiddelbare flyttingen lavere kan beskyttes av den mildt sagt bullish 100-SMA til $ 0,4293 hvis selgerne tar ut ukentlige nedturer.

Lenger sør kan den oppoverskrånende 50-SMA til $ 0,3992 komme XRP-oksene til unnsetning. Hvis salgspresset intensiveres, kan den kritiske horisontale støtten ved 200-SMA på $ 0,3427 utfordres.

XRP / USD: Daglig diagram

Hvis kjøperne klarer å motstå over onsdagens (ukentlige) lav, kan returen få fart mot den psykologiske magnaten på 0,50 dollar.

Sterk motstand ved 21-SMA på $ 0,5162 kan være den neste betydelige hindringen for mynt nr. 7.

For å konkludere, er det nødvendig med en sterk katalysator for å bekrefte en breakout for XRP / USD i begge retninger. Inntil da vil rekkevidden sannsynligvis fortsette de neste dagene.

Sjekk ut: Hvordan kjøpe Ripple – Beginner’s Guide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me