Topp 3 prisforutsigelse Bitcoin, Ethereum, Ripple: BTC spretter seg mot $ 60.000 etter det Yellen-ledede flash-krasj

  • Bitcoin ser en V-formet reversering etter Yellen-ledet dykk, gjenerobrer $ 50K og utover.
  • Ethereum kollapser til $ 1500 når kjøpere prøver å sprette mot $ 1800.
  • Ripple nyter ville svinger, men holder godt over $ 0,50 og støtter returen.

Bitcoin var fortsatt i fare for en korreksjon helt siden grunnleggeren av Tesla Inc. og milliardæren Elon Musk twitret at verdien ‘virker høy’ sist lørdag. Fortellingen ble til på mandag etter at flaggskipsvalutaen eroderte nesten $ 10.000 i løpet av få minutter og slo et lavt nivå på $ 46700 på Coinbase før han gjenerobret $ 50.000-nivået.

USAs finansminister Janet Yellens kommentarer til Bitcoin og digitale eiendeler, selv om de fremsto som nemesen for mandagens sammenbrudd. Yellen sa at bestefaren til kryptovalutaene er ekstremt ineffektiv for å gjennomføre transaksjoner. Hun advarte folk om å være på vakt og sa det som en svært spekulativ ressurs.

Verdens mest dominerende digitale eiendel oppdaterte all-time-highs på 58,367 på søndag etter å ha toppet 1 billion dollar i markedsverdi. Både Ethereum og Ripple bar tyngden av krasjet i Bitcoin i mandagens amerikanske handel, selv om et raskt comeback holder kjøperne håpefulle.

Hovedspørsmålet for markedene her er om rekorden som går over kryptorommet forblir intakt eller er et tegn på en potensiell korreksjon?

Bitcoin korrigerer før du fortsetter opptrenden

Etter krasjen gir ikke BTC / USD opp kampen mot $ 60 000, ettersom selgerne ikke klarte å finne aksept under den kritiske støtten rundt $ 46 900 nivåer. Dette nivået er møtepunktet for det oppoverskrånende 21-dagers enkle glidende gjennomsnittet (SMA) og 61,8% Fibonacci Retracement (Fibo) nivå av den parabolske økningen fra 22. januar til 21. februar.

På veien mot utvinning har oksene overbevisende gjenerobret 78,6% Fibo fra samme rally, justert til $ 51.991. Nr. 1-mynten handler i skrivende stund rundt $ 53 000 mark.

Så lenge den ovennevnte voldsomme støtten under $ 47K holder, kan den mest favoritt digitale mynten holde øynene på rekordhøyde.

btc / usd daglig diagram 022221

BTC / USD: Daglig diagram

På baksiden kan ikke en dypere korreksjon mot $ 39 800 nivåer utelukkes hvis sistnevnte gir vei. På det tidspunktet faller den bullish 50-dagers SMA sammen med Fibo-nivået på 38,2%.

Imidlertid, med den 14-dagers relative styrkeindeksen (RSI) som fremdeles trender over midtlinjen rundt 65, ser opp-skjevheten intakt ut.

Ikke gå glipp av: Bitcoin-prisen for å eksplodere utover $ 100.000, sier en beregning på kjeden

Ethereum på randen til en stigende kilesammenbrudd

Ethereum har, i likhet med Bitcoin, begynt på en korrigerende nedgang etter å ha nådd rekordhøye nær midten av $ 2000 på lørdag. ETH-prisen så en flash-krasj til $ 1516 nivåer, selv om kjøperne raskt fikk kontroll igjen og kjørte mynten tilbake på $ 1700-håndtaket.

Den digitale eiendelen har gjenvunnet bakken over den tidligere stabile støtten til $ 1 690, som foreslått av Global In / Out of the Money (GIOMA) -modellen, hvor nesten 2 millioner adresser kjøpte omtrent 8,9 millioner ETH.

Til tross for returen venter investorene på en bekreftelse på en økende kilepresistent sammenbrudd hvis ikke. 2 mynter lukk den 12-timers lysestaken under mønsterstøtten på $ 1800.

Et kraftig fall igjen mot den bullish 100-SMA på $ 1463 kan være på vei mot mønstervalideringen.

Lenger sør ville sammenløpet av det laveste punktet på kilen og den bullish 200-SMA rundt $ 1030 være på selgernes radarer.

Vær oppmerksom på at RSI har gjennomboret midtlinjen og nå nærmer seg det oversolgte territoriet, noe som gjenspeiler den styrkende bearish forspenningen.

eth / usd-diagram 022221

ETH / USD: 12-timers diagram

De siste nyhetene som Binance, kryptobørsen, har imidlertid midlertidig suspendert uttak pga "høy nettverksbelastning", kunne tilby litt midlertidig utsettelse til ETH-oksene.

Ripple holder på kritisk støtte mens du er i et trekant

Til tross for at han var vitne til ville svingninger i tidlig amerikansk handel denne mandagen, har Ripple klart å forsvare et kritisk nivå på $ 0,4935, som er konvergensen til den økende trendlinjestøtten og den bullish 50-SMA på 12-timers pinnene..

Det er verdt å merke seg at den syvende mest handlede kryptoaktiva har vært i en konsolideringsmodus helt siden den nådde levetid på $ 0.76. Konsolidering, med høyere høyder og lavere nedturer på nevnte tidsramme, har fått form av en symmetrisk trekant.

En breakout i begge retninger kan være på kortene, selv om en tett klynge av sunne støttenivåer antyder at utsiktene ser mer konstruktive ut.

XRP / USD-paret kjemper nå med 21-SMA rundt $ 0,55. Aksept over sistnevnte er avgjørende for å frigjøre ytterligere utvinningsgevinster etter at prisen dyppet til nevnte nøkkelstøtte.

Neste stopp for XRP-oksene ses ved trekantmotstanden på $ 0,6510. En 12-timers lysestake som ligger nær dette nivået, kan gi et bullish utbrudd, og åpne dører for en ny test av parabolske høyder.

xrp / usd-diagram 022221

XRP / USD: 12-timers diagram

Alternativt kan en trekantoppdeling bekreftes ved et vedvarende trekk under $ 0,4935-støtten.

Den horisontale 200-SMA til $ 0,4234 kan utfordre bjørnenes engasjement. I mellomtiden kan 100-SMA på $ 0,3871 være den siste utveien for XRP-oksene.

Samlet sett ser XRP / USDs vei med minst motstand ut på oppsiden, med den bullish RSI som gir troverdighet til det optimistiske synet. RSI står på 55.04, på pressetiden.

Prisen på Ripple XRP-prisen har vært vitne til et 90% massivt rally så langt denne måneden.

Sjekk ut: Er Ripple verdt å kjøpe 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me