Onmiddellijke Edge Review: is het een scam of legitiem?

Toen de wereld voor het eerst van Bitcoin hoorde, dachten ze dat het een grap was. Maar sindsdien is het opgeklommen tot niveaus van hoge waarde die sommige van zijn investeerders veel geld hebben opgeleverd. Bitcoin was een van de eerste cryptovaluta’s en sindsdien zijn er nog veel meer op de markt verschenen. 

Deze zeer liquide en winstgevende markt heeft geleid tot een toename van handelaren in cryptocurrency en degenen die willen beginnen met handelen. Om goed te kunnen handelen, heeft u goede handelssoftware nodig. Dus is Immediate Edge die software? Laten we de software eens bekijken en zien.

Wat is Immediate Edge?

Immediate Edge is de nieuwste handelssoftware in één. Het systeem is zo gebouwd dat het handelen bijna moeiteloos kan lijken. Ook is aangetoond dat een hoog winstpercentage mogelijk is met een goede strategie. 

Het platform heeft een nieuwe en geavanceerde interface die geschikt is voor zowel de beginnende als de ervaren handelaar. En uit enkele onderzoeken is gebleken dat gebruikers erg tevreden zijn met de nieuwe interface.

Het team van Immediate Edge heeft hard gewerkt om de complexe handelsgegevens op een eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen manier weer te geven. 

Is onmiddellijk Edge Legit?

Met zoveel nieuwe handelsplatforms die op de markt komen, is het begrijpelijk dat u wilt weten of het platform legitiem is. En veel onderzoeken en recensies hebben aangetoond dat Immediate Edge zeker een Legit Platform is. 

Het vermijden van niet-geregistreerde en onbeveiligde systemen is van vitaal belang in de online wereld, en daarom is Immediate edge geregistreerd waar het actief is en heeft het een veilig online systeem met de nieuwste coderingstechnologie. Zo blijven uw gegevens en geld veilig. 

Hoe ga ik aan de slag op Immediate Edge

Nu bent u waarschijnlijk klaar om te gaan handelen. Maar hoe kom je aan de installatie? Gelukkig is het registratie- en installatieproces eenvoudig. Dit is hoe u aan de slag gaat met Immediate Edge:

Aanmelden

Eerste dingen eerst. U moet uw gegevens invullen. Hierdoor kan Immediate Edge u een persoonlijke accountmanager toewijzen. Deze accountmanager helpt u door het proces om het gemakkelijker en minder stressvol te maken. 

Vul onderstaand formulier in en uw accountmanager neemt contact met u op.

Storting 

De volgende stap is om de aanbetaling te doen. Dit maakt deel uit van het registratieproces en geeft u toegang tot de handelssoftware. We raden aan te beginnen met de minimale storting van £ 250 / € 250. Klein beginnen is beter dan te groot beginnen, vooral voor nieuwe handelaren. 

Het is belangrijk dat u de verificatie eerst moet voltooien om te beginnen met handelen. Maar als je klaar bent, ben je vrij om te handelen.

Stortingen kunnen online worden gedaan met een Mastercard, Visa of Maestro. Het is belangrijk op te merken dat u uw identiteit moet bevestigen en verifiëren voordat u kunt beginnen met handelen. 

Het platform gebruikt de beste beveiliging volgens GDPR-regels en SSL-certificaten voor alle transacties. Dit helpt om uw creditcard en persoonlijke gegevens veilig te houden.

Demo-account

Het demo-account is de beste plaats om het platform te gaan gebruiken. Hiermee kunt u strategieën testen en de software leren kennen. Het probleem dat sommige mensen in het verleden hebben gevonden met andere handelssoftware, is dat de demo-account niet realistisch is. 

Gelukkig voor jou heeft Immediate Edge dat opgelost. Ze hebben hun demo-platform ontwikkeld om identiek te zijn aan het live-platform. 

Hierdoor kunnen gebruikers wennen aan het Immediate Edge ’Platform zonder hun echte geld te riskeren. U kunt nieuwe strategieën en ideeën uitproberen op het demo-account en vervolgens naar het live-account gaan als u er klaar voor bent.

Ruil voor echt

Nadat u de demo-software heeft gebruikt, moet u uw weg op het platform kennen. En we raden u aan het demo-account te blijven gebruiken totdat u zich klaar voelt om live te handelen. Omdat handelen tot verliezen kan leiden.

Wanneer u live begint met handelen, kunt u zien hoe de handelssoftware het echt overneemt en de normen overtreft boven zijn concurrenten. U kunt de geautomatiseerde handel proberen en beginnen met het bereiken van de winstgevendheidsdoelstellingen. 

Het is belangrijk om onderzoek te blijven doen en te blijven leren, aangezien studies hebben aangetoond dat dit essentieel is om een ​​succesvolle handelaar te zijn. 

Kenmerken van Immediate Edge

Immediate Edge is een geavanceerde handelssoftware. Maar met zoveel handelssoftware die er is en wat stevige concurrentie. Dus welke functies et Onmiddellijke Edge uit elkaar? Hier zijn een paar:

  • De Gebruikersomgeving is speciaal gebouwd om het gebruik gemakkelijk en ongecompliceerd te maken. Uit enquêtes is gebleken dat gebruikers het systeem beter beoordelen dan anderen in de markt.
  • Om een ​​hoog winstpercentage te behalen, heb je nodig nauwkeurige en gedetailleerde rapportage. Dit is wat Immediate Edge zijn gebruikers geeft. 
  • Haar geautomatiseerd handelssysteem en handelssignalen zijn als geen ander. Deze functie is erg handig en het is aangetoond dat het traders helpt bij het verbeteren van hun winst.  
  • Ze hebben een competitief lage aanbetaling vereist om te beginnen met handelen. Ze vereisen slechts een storting van £ 250 / € 250 om te beginnen met handelen. Dit maakt het meer dan betaalbaar voor nieuwe investeerders.
  • Het platform biedt een demo-account dat is een complete replica van de live software. Hierdoor kunnen gebruikers aan de software wennen voordat ze met echt geld gaan handelen. 
  • Het platform is VRIJ! Immediate Edge is erin geslaagd om dit platform gratis te houden voor zijn gebruikers. 
  • Het handelsplatform helpt gebruikers verliezen te minimaliseren en te beheersen door in te stellen stop verliezen en handelslimieten.

Is onmiddellijk Edge beschikbaar voor inwoners van de VS.?

Nee, Amerikanen kunnen Immediate Edge niet gebruiken, maar er zijn veel alternatieve handelsplatforms geregistreerd in de VS voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van cryptocurrencies.

Is er een onmiddellijke Edge-app?

Nee, handel kan alleen plaatsvinden op een computer of andere mobiele apparaten, via de website.

Onmiddellijke rand: ons oordeel

Met zijn ultramoderne handelsplatform met geavanceerde functies is Immediate Edge een geweldige software voor beginners en ervaren handelaren. Uit onderzoek van Coininsider hebben we ontdekt dat dit een geweldig en legitiem platform is. We raden echter altijd aan om zelf onderzoek te doen.

Het demo-account is de opvallende functie waarmee gebruikers kunnen oefenen en leren voordat ze hun geld in gevaar brengen. 

Vul het formulier in en begin met handelen op Immediate Edge.

Veelgestelde vragen over Immediate Edge

Is er een iOS-app met onmiddellijke rand?

Op dit moment is er geen mobiele app op iOS of Android. Het is beschikbaar op de handelswebsite en is toegankelijk via internet op een mobiel of laptop.

Wat is Immediate Edge?

Immediate Edge is een handelsplatform voor cryptocurrency. Het heeft een geavanceerde interface die gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is.

Kunnen Amerikaanse handelaren Immediate Edge gebruiken??

Nee. Helaas is Immediate Edge vanwege regelgeving niet beschikbaar voor handelaren in de VS. Er zijn veel alternatieven voor in de VS gevestigde handelaren.

Wat zijn de kosten van dit platform?

Onmiddellijke Edge is gratis! Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de software.

Wat is de minimale storting??

De minimale storting is betaalbaar £ 250 / € 250. Dit maakt het gemakkelijk en toegankelijk om te beginnen met handelen.

Is onmiddellijke Edge een scam?

Nee. Er zijn onderzoeken en recensies geweest om dit te onderzoeken en ze zijn allemaal uitgekomen en zeggen dat Immediate Edge legitiem is en geen scam..

Heeft het platform een ​​demo-account??

Ja dat doet het. Immediate Edge is geprezen om zijn realistische demo-platform dat identiek is aan het live-platform. Hierdoor kunnen gebruikers oefenen en vertrouwd raken met de software voordat ze hun kapitaal in gevaar brengen.

Wat is het winstplafond?

Theoretisch is er geen plafond en veel onderzoeken hebben winsten van meer dan 80% aangetoond.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me