Best Yearn Finance (YFI) -portemonnee in 2021 | Door YFI ondersteunde portefeuilles

Yearn Finance (YFI) is in feite een ERC20-token dat is gebaseerd op Ethereum blockchain-technologie. De belangrijkste focus van de oprichter van YFI-munt was om de online DeFi-structuur te verstoren nadat YFI het populairst werd op de cryptomarkt. Zoals we weten, verspreidt het netwerk van blockchain-technologie zich in alle uithoeken van de wereld en is het ook van toepassing op elke afdeling die verband houdt met de ontwikkeling van human resources. De geboorte van blockchain-activa of digitale activa voor gebruik op het blockchain-netwerk is aan de gang.

In dit artikel zal het Ripple Coin News Team het beste Yearn Finance (YFI) -portefeuilles. Omdat YFI is gebouwd op het ERC20-protocol van Ethereums, kunt u elke portemonnee gebruiken die Ethereum ERC-20-tokens ondersteunt om uw Yearn Finance (YFI) op te slaan.

Best Yearn Finance YFI-hardwareportefeuilles

Om uw YFI-tokens op te slaan, zijn er verschillende hardwareportefeuilles die de beste beveiliging voor uw bedrijfsmiddelen garanderen en een uitgebreide lijst met functies bieden. Hieronder volgen de beste hardwareportefeuilles voor YFI op de markt.

1. Ledger Nano S (aanbevolen)

Ledger Nano S is een van de goedkoopste hardwareportefeuilles die er zijn voor een redelijke prijs. Het is ook de meest beoordeelde en aanbevolen hardwareportefeuille van de gemeenschap.

Als het gaat om de kwestie van de beveiliging van activa, is Ledger Nano S de beste van allemaal. Het wordt geleverd in zes verschillende kleuren en ondersteunt meerdere talen. Het bedrijf biedt beloningen voor het inzetten van crypto-activa in de Ledger-portemonnee.

2. Ledger Nano X

Ledger Nano X wordt geleverd met uitzonderlijke functies en wordt beschouwd als meer bijgewerkt in functies dan Ledger Nano S.Het maakt bijvoorbeeld verbinding met Ledger Live Mobile App via Bluetooth-optie.

Ledger-portemonnee is in feite een van de beste hardwareportefeuilles. Het is ontworpen om cryptocurrencies op te slaan met enorme beveiligingsfuncties. Crypto-handelaren en investeerders gebruiken hartstochtelijk grootboekportefeuilles voor hun cryptocurrency die ook door hen wordt geprezen.

Het ontwerp is erg charmant en aantrekkelijk in gebruik. De mogelijkheid om seed-kaarten te herstellen en de beschikbaarheid van een USB-C-kabel maakt Ledger Nano X aantrekkelijk in de cryptogemeenschap.

u kunt ook onze beste Loopring-portefeuilles 2021 lijst

3. KeepKey

KeepKey is een andere bekende hardware wallet naast Ledger en Trezor. Het is het beste voor Yearn. Financiertokens, en het ondersteunt een breed scala aan munten.

Het ontwerp van de verpakking is cool en gebruikers kunnen genieten van een uitzonderlijke ervaring door het te gebruiken om hun activa op te slaan. Het ondersteunt niet alleen YFI-token, maar ook een multi-ondersteunde hardwareportefeuille. Van alle prominente hardwareportefeuilles op de markt, KeepKey is minder duur, met alle uitzonderlijke kenmerken.

4. Trezor

Trezor is niet nieuw in de cryptowereld, maar het heeft een vastgelegde geschiedenis en veel mensen zijn eraan verslaafd. Het meest verbluffende aan Trezor is dat het alle ERC-20-tokens ondersteunt, inclusief YFI, met volledige codering.

LEES 10+ Beste ERC20-portefeuilles | Ethereum-tokenportefeuilles 2021

Het heeft twee producten, namelijk Trezor Model T en Trezor One die een verscheidenheid aan crypto ondersteunen, samen met veiligheid online. Het is goedkoper dan andere portemonnees. Trezor is heel gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken, vooral voor beginners.

Het heeft een unieke functie waarmee u gemakkelijk uw geld of tegoeden kunt terugkrijgen als u uw apparaat bent kwijtgeraakt. Trezor is hierdoor een zeer veilig en transparant platform, gebruikers kunnen gemakkelijk hun activiteiten volgen, de portemonnee ondersteunt duizenden munten.

Het wordt actief wanneer het is aangesloten op een computerapparaat. Bij het activeren van de hardwareportefeuille moet u een herstelcode van 12 cijfers instellen die wordt gebruikt om geld terug te vorderen in geval van verlies. De andere faciliteiten zijn onder meer een pincode, een OLED-scherm en een wachtwoordzin.

  1. Litecoin prijsvoorspelling 2021-2025
  2. Stellaire prijsvoorspelling 2021-2025 XLM $ 5 mogelijk?
  3. Chainlink-prijsvoorspelling 2021-2025 zal LINK $ 100 bereiken?

Beste YFI-portefeuilles

Om te genieten van gratis portefeuilles met uitzonderlijke functies, volgt hieronder de lijst met gratis portefeuilles voor uw ERC-20-activa.

5. MyEtherWallet

MyEtherWallet is een op Ethereum gebaseerde blockchain-portemonnee die vooral bekend staat voor het opslaan van Ether en alle ERC-20-tokens met volledig gecodeerde beveiliging. Het is een webgebaseerde portemonnee waarmee u directe toegang krijgt tot Ethereum-blockchain. Deze gratis portemonnee is opgenomen in onze lijst met aanbevolen portemonnees voor ERC-20.

MEW heeft het vertrouwen gewonnen van de cryptogemeenschap en staat bekend om het bieden van extra beveiligingslagen voor uw digitale activa. De dynamische gebruikersinterface is heel gemakkelijk te volgen en men kan gemakkelijk transacties uitvoeren en tokens converteren door te ruilen. Het is ook opmerkelijk dat de portemonnee compatibel is met hardwareportefeuilles zoals Ledger Nano S. Met MyEtherWallet kunt u offline transacties uitvoeren volgens de richtlijnen van het bedrijf. Deze optie wordt echter aanbevolen voor professionele gebruikers en niet voor beginners.

6. MetaMask

MetaMask is een webgebaseerde gratis portemonnee die werkt als een extensie voor verschillende browsers zoals Chrome, Opera, Brave en Firefox. Het is een populaire gratis webportemonnee voor Ethereum omdat je hiermee ook direct toegang hebt tot de Ethereum-blockchain. Alle tokens die op de ETH-blockchain zijn geslagen, kunnen op MetaMask worden opgeslagen.

Het is een HD-portemonnee die in elke browser toegankelijk is met behulp van de seed key die is ingesteld op het moment van creatie. De gebruikersinterface is geïntegreerd en wereldwijde dekking is beschikbaar dankzij meertalige ondersteuning. De hardware wallet waarmee Trezor compatibel is MetaMask en men heeft ook toegang tot de accountgegevens van de Trezor met webgebaseerde MetaMask.

7. Atomic Wallet

Atomic Wallet is gratis om een ​​niet-bewaarplichtige cryptocurrency-portemonnee te gebruiken die alle ERC-20-tokens ondersteunt. U kunt een Atomic-portemonnee maken en openen via verschillende besturingssystemen, zoals macOS, Windows, Linux, Android en iOS. De meest interessante en gereputeerde functie zijn atomaire swaps van deze portemonnee, waarmee u cryptocurrencies kunt ruilen. Met de ingebouwde ruiloptie kun je een aantal cryptocurrencies omzetten met behulp van het platform van Atomic Wallet.

LEES 9 Beste Polkadot (DOT) Portemonnees 2021

Multi platform

Atomic Wallet is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux en Android. De app voor iOS komt in 2019 uit.

Beveiliging en anonimiteit

In Atomic heb je alleen volledige toegang tot je geld. Atomic Wallet maakt gebruik van intelligentie op het apparaat en slaat alle privésleutels op uw computer en / en smartphone op. Uw privacy is goed beschermd met het wachtwoord dat u instelt en een mnemonic seed-zin van 12 woorden.

Meerdere valuta

Afgezien van YFI-token ondersteunt Atomic meer dan 300+ munten en tokens. U kunt ze beveiligen en beheren, ruilen en kopen met behulp van ingebouwde services en dit allemaal in één interface, zonder naar externe websites te gaan. Bovendien stelt Atomic u in staat om elk ERC20-token in een paar klikken toe te voegen en te beheren.

Geen kosten

Atomic is een freeware die u een uniek portefeuilleadres genereert.

Beste Yearn.Finance-portefeuilles voor Android (mobiel)

Er zijn veel portemonnee-apps van Yearn Finance, maar sommige worden populair in de cryptowereld vanwege hun opvallende kenmerken en eersteklas technologie.

8. Vertrouw op Wallet

Vertrouw op Wallet ondersteunt Ethereum en alle ERC20-tokens die zijn geslagen vanuit Ethereum-blockchain. Het werd in juli 2018 door Binance overgenomen en later werden er andere functies en een breed scala aan munten toegevoegd. De beveiligingssleutels die op uw apparaat zijn opgeslagen om een ​​sterke beveiligingslaag te vormen tegen hackaanvallen.

Omdat het nu de officiële portemonnee van de Binance-uitwisseling is, kan men gemakkelijk transacties uitvoeren omdat de Vertrouw op Wallet is compatibel met Kyber Network en Binance DEX. Als het gaat om de kwestie van anonimiteit, onthult de portemonnee nooit uw gegevens, maar blijft deze privé. Het is beschikbaar in Google Play en App Store voor gebruikers.

9. Coinomi

Coinomi is een van de oudste mobiele crypto-portefeuilles op de markt zoals het in 2014 werd opgericht. Het ondersteunt meer dan 17,00 digitale activa, waaronder alle YFI-token. De digitale munten kunnen worden uitgewisseld terwijl ze zich op de interface van Coinomi bevinden, omdat het werkt met de crypto-uitwisselingen zoals Changelly en ShapeShift.

De add-on van de SegWit-faciliteit maakt transacties veel lichter omdat ze minder ruimte op het blockchain-netwerk in beslag nemen. De beveiliging is top, aangezien privésleutels geen toegang hebben tot servers, maar deze worden opgeslagen op het mobiele apparaat van de gebruiker. U moet een wachtwoord instellen dat elke keer dat u wilt openen, vereist is Coinomi. In geval van verlies voert u de herstel-seed-frase in op uw nieuwe adres en als resultaat worden de volledige gegevens hersteld.

Gevolgtrekking

Ik heb je een gedetailleerd overzicht van verschillende portefeuilles gegeven, zodat je alle belangrijke informatie kunt krijgen over het opslaan van je Yearn. Financier YFI-tokens. Verschillende gebruikers hebben portefeuilles nodig, afhankelijk van hun vereisten, zoals mobiel, desktop en gratis portefeuilles.

Ik heb portefeuilles vermeld nadat ik hun betrouwbaarheid en veiligheid heb gecontroleerd. Sommige portemonnees zijn echter opvallender dan andere omdat ze handige functies bieden en eersteklas beveiliging garanderen. Ik zal je aanraden om een ​​hardwareportefeuille zoals een grootboek te kopen om je YFI-tokens op te slaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me