Beste hardwareportefeuilles 2021 voor cryptocurrency

Bij de meeste cryptocurrencies zoals Bitcoin die recordwaarderingen afdrukt, is het van het grootste belang waar u ervoor kiest om uw zuurverdiende munten op te slaan. Er zijn veel beschikbare opties, maar hardware portemonnees of koelhuizen zijn gecertificeerd als veilig en geschikt voor personen met grote hoeveelheden munten die deze uit de circulatie willen trekken. Toch kunnen er andere redenen zijn waarom iemand misschien een harde portemonnee nodig heeft. Afgezien van de prijs, de beoordelingen van de communityportemonnee en het aantal ondersteunde munten, kan het nodig zijn om een ​​hardwareportefeuille aan te schaffen, afhankelijk van zijn investeringsstijl of als reactie op landspecifieke voorschriften. 

Onnodig te zeggen dat de reputatie en veiligheid van een portemonnee de sleutel zijn en op basis van die selectiecriteria zijn hier de meest gerenommeerde en beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles:

Rang

Portemonnee naam

Beoordeling

Type

Kom meer te weten

rating1

grootboek nano s

Bewerkers keuze

Hardware Portemonnee

Bezoek Ledger Nano S

rating2 trezor harde portemonnee

Hardware Portemonnee

Bezoek Trezor Wallet

rating3 keepkey harde portemonnee

Hardware Portemonnee

Bezoek Keepkey Wallet

Beste hardwareportefeuilles in 2021

1. Ledger Nano S

Je kunt op internet zoeken naar allerlei soorten beoordelingen, maar alles is constant, Ledger-producten zijn een stuk beter dan de rest. Een opvallende verschijning in hun catalogus is Ledger Nano s en er zijn veel redenen waarom het zo opvalt. Ja, we kunnen argumenteren vanuit een prijsperspectief. Ledger Nano S kost ongeveer $ 59 en is relatief goedkoper dan peers en veel beter gezien het aantal munten en tokens dat ze ondersteunen. grootboek nano hardware portemonnee

Dus, wat maakt Ledger Nano S precies tot een on-demand hardwareportefeuille voor cryptocurrency? Nou, ten eerste kan het rooten zijn omdat het een Europese start-up is en na de lancering in 2015 heeft Ledger in feite een sneeuwbaleffect gehad en aantrekkelijke functies toegevoegd. Het toestel zelf is lichtgewicht, strak en compact.

De buitenkant is gemaakt van kunststof waardoor hij schokbestendig is als hij valt. Ledger Nano S is batterijloos, wat betekent dat u hem eerst op een computer moet aansluiten voordat u hem installeert. Hoewel hieraan risico’s zijn verbonden, moeten de gebruikers ervoor zorgen dat de computer virusvrij is, hoewel de gadget nog steeds zou werken. Om dit mogelijk te maken, biedt het bedrijf een USB-kabel om verbinding te maken en tegelijkertijd de portemonnee meer compatibel te maken met de meeste computerbesturingssystemen zoals Linux, Windows en Mac. 

PROS

  • Biedt ondersteuning voor meerdere valuta’s.
  • Verkrijgbaar tegen goedkopere tarieven.
  • Compatibel met verschillende platforms.
  • Heb veel beveiligingsfuncties.
  • Kan onderweg worden gebruikt.
  • Werkt ook voor meerdere apps voor het gemak van gebruikers.
  • Heb een OLED HD-scherm.
  • Wordt geleverd met hardware-authenticatiesleutels.
  • Beschikken over de mogelijkheid om fondsen te herstellen vanaf een herstelformulier.

Nadelen

  • Niet gratis.

Ledger Nano S staat ook bekend om zijn beveiligingsneigingen. Het apparaat heeft niet alleen een OLED-scherm om de transactie te controleren, maar de fysieke knoppen die moeten worden ingedrukt bij het bevestigen van transacties, bieden gebruikers een extra beschermingslaag.

Het maakt de hardware portemonnee hacker-proof, aangezien een hacker op geen enkele manier op de knop kan drukken, tenzij hij natuurlijk fysieke toegang heeft tot de portemonnee. Bovendien worden privésleutels opgeslagen in een andere chipset in het apparaat zelf, waardoor de munt een extra beschermingslaag krijgt.

Ledger Nano S verkozen tot # 1 beste cryptocurrency-portemonnee door onze lezer in 2020

2. Ledger Nano X

Ledger-portemonnee is in feite een van de beste hardware-portemonnee. Het is ontworpen om cryptocurrencies op te slaan met enorme beveiligingsfuncties. Crypto-handelaren en investeerders gebruiken hartstochtelijk grootboekportefeuilles voor hun cryptocurrency die ook door hen wordt geprezen.

Het grootboekbedrijf dat deze portemonnee heeft ontwikkeld, heeft blootstelling aan het creëren van beveiligingsoplossingen voor crypto en blockchain. Het werd opgericht in 2014 en heeft kantoren in San Francisco, Parijs, samen met een team van ca. 130 medewerkers.

Een ander opvallend kenmerk van Ledger Nano x is het aantal ondersteunde munten. Om het onder de knie te krijgen, moet u weten dat de portemonnee alle ERC-tokens ondersteunt wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met MyEtherWallet. Dat betekent in feite dat de portemonnee een oneindig aantal tokens ondersteunt, afgezien van het ondersteunen van andere gevestigde munten zoals XRP, Tron, Bitcoin, Ethereum, Litecoin en alle 30 meest liquide munten..

Een ander uniek kenmerk is dat Ledger Nano S een HD-portemonnee (hiërarchisch deterministisch) is, wat betekent dat de eigenaar van de gadget volledige toegang heeft tot het account dat de munt vertegenwoordigt en zelfs een back-up van de sleutel kan maken voor het geval dat het apparaat wordt gestolen. Dat is niet alles. Hoewel u een back-up van uw portemonnee kunt maken via de aanvankelijke herstelzinnen die nodig zijn bij het instellen, vereist firmware-update geen overdracht van munten naar externe hardware of hot wallet. Updates zijn geautomatiseerd en eenmaal voltooid; er gaan geen munten verloren.

Gelukkig heeft het bedrijf met succes investeringen van $ 85 miljoen opgehaald. Als we het hebben over de gebruikersinterface van de portemonnee, is deze heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Ledger ondersteunt verschillende munten zoals Bitgo, MyEtherWallet, Copay en enkele anderen

Ledger is ook een beste rimpelportemonnee in 2020 om uw XRP-munten op te slaan. u kunt ook onze beste IOTA-portefeuilles 2020 lijst

3. Trezor

trezor portemonnee

Concurreren met Ledger Nano S is Trezor, een creatie van SatoshiLabs, een Tsjechische start-up en de eerste Bitcoin-portemonnee die ooit op de markt is verschenen. De portemonnee kreeg de pionier-tag en velen verwachtten dat dit de meest dominante portemonnee zou zijn, maar het punt is dat de portemonnee achterblijft, hoewel hij de op een na populairste ter wereld blijft. Trezor is met een verkoopprijs van ongeveer $ 100 uniek op zichzelf. 

In tegenstelling tot Ledger Nano S en andere Ledger-producten, biedt Trezor een beperkt aantal muntondersteuning door slechts een paar munten toe te voegen sinds de lancering in 2013.

Aan de andere kant kunt u uw apparaat aansluiten op tablets en andere Android-apparaten, maar het bedrijf werkt eraan om dat mogelijk te maken. Ongeacht hun beperkte ondersteuning voor munten, past Trezor dezelfde beveiligingstactiek toe als Ledger Nano S en slaat de privésleutel van Bitcoin offline op in een andere chipset. Het enige voordeel dat Trezor ten opzichte van Ledger Nano heeft, is dat de broncode open source is, peer-reviewed en gebruiksvriendelijk is.. 

Qua design is de portemonnee gemaakt van metaal dat bescherming biedt tegen fysieke schade. Dit is echter niet waar de echte strijd is.

De meeste gebruikers willen hun munten snel opslaan zonder enige ingewikkelde installatie. Dit is waar Trezor naar de top racet. Tijdens de installatie – die kan worden uitgevoerd via myTrezor.com of via een Chrome-extensie, staat Trezor toe dat de portemonnee wordt geback-upt door een herstelsleutel van 24 woorden met de woordzinnen die offline worden gegenereerd via de RNG van zowel de computer als de gadget zelf. 

De staat van de computer maakt niet uit, want Trezor is eigenlijk ongevoelig voor keyloggers en zelfs als de computer wordt gehackt, zijn privésleutels niet toegankelijk. 

Bovendien kunt u een wachtwoordzin toevoegen aan de herstelzin, maar u moet de wachtwoordzin onthouden waardoor u de portefeuille kwijtraakt. Portemonneeherstel kan worden gedaan via hot wallets zoals bijvoorbeeld Mycelium. Voor uitgaven moeten gebruikers een viercijferige pincode hebben met alle transactiebevestigingen zichtbaar op het scherm en accentueren via een drukknop. Trouwens, net als Ledger Nano S, wordt de portemonnee HD-ondersteund, dit betekent dat de gebruikers controle hebben over de privésleutels van de munt.

4. KeepKey

keepkey hardware portemonnee

Zowel Ledger als Satoshi Labs scherp houden is nog een andere gestroomlijnde en veilige hardware-portemonnee die gebruikers kunnen kiezen om hun zuurverdiende digitale activa zoals Bitcoin en een groot aantal andere waardevolle cryptocurrencies op te slaan..

keepKey Gelanceerd in 2015 – en later overgenomen door ShapeShift, is de portemonnee geëvolueerd tot een on-demand gadget voor gebruikers die op zoek zijn naar een mix van stijl en veiligheid. Met ongeveer $ 130 is de portemonnee voor de meeste gebruikers buiten bereik, maar als ze het bedrag wel betalen, krijgen ze gegarandeerd waar voor hun geld.

Ten eerste is het gemakkelijk compatibel met Windows-, Linux- en Mac-besturingssystemen en omdat het is ontwikkeld in de categorie HID-Class, kan de portemonnee gemakkelijk functioneren in elk besturingssysteem nadat het is aangesloten. Bovendien is de portemonnee hacker-proof, vooral omdat er geen besturingssysteem op de portemonnee is geïnstalleerd dat kan worden geïnfecteerd. Dit geeft gebruikers de vrijheid om deze portemonnee op elke computer uit te voeren, ongeacht de staat. 

Op het gebied van ontwikkeling is de KeepKey-broncode volledig open-source en HD, wat betekent dat gebruikers volledige controle hebben over hun privésleutels. Het enige nadeel waar het bedrijf aan moet werken, is het creëren van een webportemonnee die de noodzaak voor toegang tot apps via portefeuilles van derden, zoals Electrum, overbodig maakt..

Aan de andere kant is er echter geen manier waarop hackers uw privésleutels zouden stelen, aangezien het genereren offline gebeurt via entropie tussen het apparaat en de computer. Net als de rest zijn er opties om de inhoud van uw portemonnee te herstellen via een herstelzin van 12 woorden. De portemonnee heeft ook een scherm voor transactiemonitoring en een knop om die transacties te bevestigen.

Gevolgtrekking 

Zoals u kunt zien, worden deze portemonnees ondersteund door de gemeenschap, zijn ze betaalbaar en kunnen ze vooral talloze munten en ERC-tokens ondersteunen. Van de lijst valt Ledger Nano S op en niet vanwege de prijs, maar vanwege het aantal ondersteunde munten / tokens. Ze zijn altijd op zoek om te integreren met cryptomakers en bieden ondersteuning bij het trekken van extra vraag naar de portemonnee. Hoewel hun broncode niet volledig open-source is, blijft het nog steeds populair in het crypto-vers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me