Top 5 beste Bitcoin-portefeuilles 2021

Bitcoin is altijd in het nieuws vanwege de hoge prijzen, maar het handelen in digitale valuta vereist een aantal essentiële dingen. Het hebben van een digitale portemonnee is er daar één van.

Wat is Bitcoin Wallet?

Een bitcoin-portemonnee is net als een bankrekening die wordt gebruikt om uw digitale valuta. Of u nu in cryptocurrencies wilt handelen of ze als uw bezit wilt hebben, u hoeft alleen maar een bitcoin portemonnee

Zoals u weet, zijn de cryptocurrencies nog niet geregistreerd onder de wet van enig land. U moet dus heel voorzichtig zijn bij het kiezen van een portemonnee voor uw digitale valuta. Als u de verkeerde portemonnee kiest voor uw cryptocurrencies, kunt u al uw geld in een mum van tijd verliezen. Tijd besteden aan het begrijpen en leren over verschillende Cryptocurrency-portefeuilles is belangrijk om uzelf te beschermen tegen oplichting en fraude. Om u hierbij te helpen, is hier onze recensie van de beste bitcoin-portefeuilles die er momenteel zijn.

Soorten Bitcoin-portefeuilles:

Er zijn eigenlijk 5 verschillende soorten bitcoin wallets. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Hierna deel ik de basisinformatie over allemaal:

1- Hardware Portemonnee: (Beste bitcoin-wallets beschikbaar voor beveiliging)

portemonnee grootboek

Het concept van hardware wallets is niet nieuw, maar de cryptocurrency heeft zijn markt de afgelopen maanden een boost gegeven. De hardware wallet is dezelfde als uw gewone wallet, behalve dat deze bestaat uit een digitaal apparaat om uw account te beheren. En ja, het is ook chique en stijlvol in vergelijking met andere soorten cryptocurrency-portefeuilles. Ze zijn veiliger, gemakkelijk mee te nemen en hebben een scherm om uw transactie te zien, en een geweldige optie om uw digitale valuta voor de lange termijn op te slaan. Er is maar één reden, daarom aarzelen mensen om hardwareportefeuilles te kopen, namelijk hun prijs. Ze zijn vrij duur in vergelijking met andere beschikbare opties op de markt, maar met extra beveiliging komt een extra prijs. Ledger Nano-portefeuilles worden momenteel beschouwd als een goed voorbeeld van hardwareportefeuilles voor cryptocurrency.

2- Online portemonnee:

online portemonnee cryptocurrency

Online portemonnees voor bitcoin zijn het meest voorkomende type portemonnee dat door veel mensen is gebruikt omdat ze goedkoop, gebruiksvriendelijk en overal ter wereld gemakkelijk toegankelijk zijn. het enige dat u nodig heeft, is internettoegang. U kunt online portemonnees bedienen via de computer, laptop en mobiele apparaten zoals iPad, tablets en smartphones, zolang ze een internetverbinding hebben. De belangrijkste reden waarom mensen de online portemonnee voor hun cryptocurrency gebruiken, is dat het snel, gemakkelijk toegankelijk, goedkoop in prijs is, meerdere valuta’s tegelijk beheert en VPN gebruikt voor meer privacy..

3- Mobiele portemonnee

mobiele portemonnees rimpel

Opmerking: “Er zijn verschillende rapporten op Reddit over frauduleuze apps die uw bitcoin-portemonnee en al zijn inhoud stelen, dus zorg ervoor dat u een bekende mobiele crypto-portemonnee gebruikt”

Het concept van de mobiele portemonnee is hetzelfde als een online portemonnee, behalve dat het alleen werkt op mobiele apparaten. Kortom, er is een cryptocurrency-portemonnee-applicatie in de Google Play Store en Apple Store die alleen op mobiele apparaten werkt. De mobiele portemonnee wordt elke dag beroemd vanwege mobiel verkeer. We weten allemaal dat de meerderheid van de mensen al overschakelt van computer naar mobiel, daarom geven mensen nu de voorkeur aan een mobiele portemonnee voor cryptocurrencies. De voordelen van de mobiele portemonnee zijn hetzelfde als die van online portemonnees, behalve dat er een optie is om QR-codes te scannen en de mobiele telefoon veel gemakkelijk mee te nemen is in vergelijking met de computer, laptop of zelfs een hardwareportefeuille..

4- Desktop Portemonnee

exodus portemonnee

Ik zou niet verkeerd zijn als ik zeg dat de Desktopportemonnee is hetzelfde als dat u een bestand op uw computer heeft. De meeste desktopportefeuilles zijn volledig gratis omdat u geen hostingruimte van het bedrijf gebruikt die u dat toestaat maak een desktopportemonnee voor de bitcoin. Mensen vinden het leuk omdat het het minimale risico heeft om gehackt te worden door hackers, omdat er geen internetverbinding bestaat om een ​​desktopportemonnee te beheren waar de privésleutels niet zijn opgeslagen op een website van een derde partij. Hoewel het veel voordelen heeft, zijn er ook nadelen. Wat zou u bijvoorbeeld doen als u het bestand per ongeluk verwijdert of als uw computer beschadigd raakt door een virus??

5- Papieren portemonnee

papieren portemonnee

De papieren portemonnee betekent dat u de privésleutel van uw cryptocurrency krijgt. Om de transactie uit te voeren, moet u de volledige sleutel typen. Ik weet dat dit een raar en ouderwets ding klinkt, maar vanwege zijn werking maakt het papieren portemonnee een van de veiligste manieren om cryptocurrency op te slaan. Er zijn bijna geen risico’s van hacken, waarvoor geen digitaal apparaat nodig is sla uw digitale valuta op en er zijn geen privésleutels opgeslagen op iets, inclusief de externe server. Het enige nadeel van het gebruik van een papieren portemonnee is dat u tijd nodig had om te werken en technisch inzicht nodig had.

Beste Bitcoin-portefeuilles in 2021

Er zijn tientallen portemonnee-opties beschikbaar voor bitcoin, maar enkele van de beste zijn:

Bijwerken: Op dit moment (FEB 2021) zijn de onderstaande wallets de beste die we hebben om bitcoins op te slaan. Met Ledger Nano X als de beste keuze voor velen.

1- Ledger Nano S: (Keuze van de redactie)

ledger nano s portemonnee

Ledger Nano S is een hardwareportefeuille van USB-formaat die speciaal is ontworpen voor cryptocurrency. Zoals ik eerder heb vermeld, zijn de hardwareportefeuilles duur, dus doe deze maar in ruil daarvoor krijg je veel functies die moeilijk te vinden zijn in een ander type bitcoin-portefeuilles, vooral wat betreft beveiliging en back-up van uw privésleutel voor de digitale valuta.

Ledger Nano S is geen plug-and-play-apparaat. Dit betekent dat u geen computer nodig heeft om deze portemonnee te gebruiken. Met het kleine LCD-scherm aan de voorkant van de portemonnee kunt u uw cryptocurrency-portemonnee gemakkelijk. Hiermee kunt u functies uitvoeren zoals transacties, uw digitale valuta wisselen, de gerelateerde apps gebruiken en binnen enkele seconden geld overboeken van de ene rekening naar de andere. Door het kleine formaat van Ledge Nano S kunt u hem beveiligen tegen hackers of dieven. Zelfs in geval van verlies; je kunt altijd de back-up krijgen en de dief blokkeren krijg toegang tot uw cryptocurrency-account.

Ledger Nano S-functies:

 • Ondersteuning voor meerdere valuta’s: Deze portemonnee ondersteunt bijna alle populaire cryptocurrencies en u de mogelijkheid bieden om er meer dan één tegelijk op te slaan in de dezelfde portemonnee.
 • Ingebouwde display: Dit betekent dat u de transactie fysiek kunt zien voor bevestigings- en verificatiedoeleinden dankzij het LCD-scherm aan de bovenkant.
 • Makkelijk te besturen: Hoewel het formaat van deze prachtige hardware-portemonnee klein is, zijn er toch knoppen om te bedienen die erg gemakkelijk en comfortabel zijn.
 • Veiligheid: Om veiligheidsredenen zijn er meerdere opties beschikbaar, waaronder de optie om uw portemonnee te vergrendelen met een pincode.
 • Back-up en herstel: Maak je geen zorgen over je cryptocurrency-geld als je Ledger Nano S hebt, want het komt met het herstelblad terwijl het herstelproces eenvoudig en snel is.

De Ledger Nano S komt met een doos waarin u een Nano S-apparaat, USB-kabel, handleiding, herstelblad en andere accessoires, enz..

2. Ledger Nano X:

Ledger Nano X wordt geleverd met uitzonderlijke functies en wordt beschouwd als meer bijgewerkt in functies dan Ledger Nano S.Het maakt bijvoorbeeld verbinding met Ledger Live Mobile App via Bluetooth-optie.

Ledger-portemonnee is in feite een van de beste hardware-portemonnee. Het is ontworpen om cryptocurrencies op te slaan met enorme beveiligingsfuncties. Crypto-handelaren en investeerders gebruiken hartstochtelijk grootboekportefeuilles voor hun cryptocurrency die ook door hen wordt geprezen.

Het ontwerp is erg charmant en aantrekkelijk in gebruik. De mogelijkheid van herstel-seed-kaarten en de beschikbaarheid van een USB-C-kabel maken Ledger Nano X aantrekkelijk in de cryptogemeenschap.

3- Atomic portemonnee

atomaire portemonnee

Atomic is vrij van bewaring in meerdere valuta’s bitcoin portemonnee, die meer dan 300 andere munten en tokens ondersteunt. U kunt cryptocurrencies beveiligen, beheren, uitwisselen en kopen in een gebruiksvriendelijke interface die wordt beschermd door een geheugensteuntje. U heeft de volledige controle over uw geld.

Multi platform

Atomic Wallet is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, inclusief Windows, macOS, Linux en Android. De app voor iOS komt in 2019 uit.

Beveiliging en anonimiteit

In Atomic heb je alleen volledige toegang tot je geld. Atomic Wallet maakt gebruik van intelligentie op het apparaat en slaat alle privésleutels op uw computer en / en smartphone op. Uw privacy is goed beschermd met het wachtwoord dat u instelt en een mnemonic seed-zin van 12 woorden.

Meerdere valuta

Atomic ondersteunt meer dan 300 munten en tokens. U kunt ze beveiligen en beheren, ruilen en kopen met behulp van ingebouwde services en dit allemaal in één interface, zonder naar externe websites te gaan. Bovendien stelt Atomic u in staat om elk ERC20-token in een paar klikken toe te voegen en te beheren.

Geen kosten

Atomic is een freeware die u een uniek portefeuilleadres genereert. 

Directe uitwisseling en koop crypto-optie

Met Atomic Wallet kunt u 60+ cryptocurrencies inwisselen. Deze service wordt mogelijk gemaakt door Shapeshift, Changelly en Changenow.

De in-app koopoptie wordt mogelijk gemaakt door Simplex, zodat u met een paar klikken cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin en Bitcoin Cash kunt kopen met een creditcard. Het hele proces duurt enkele minuten en kost 2% voor Atomic.

24/7 ondersteuning

Atomic geeft om zijn gebruikers. Het ondersteunend personeel werkt 24/7 en staat altijd klaar om te helpen als er iets misgaat. De gemiddelde antwoordtijd is ongeveer 1 uur.

4- Guarda-portemonnee

guarda portemonnee

Guarda is een niet-bewarende multi-platform cryptocurrency-portemonnee die is ontworpen om eenvoudig digitale activa op te slaan, te beheren en over te dragen. Guarda ondersteunt momenteel meer dan 40 populairste blockchains en meer dan 10.000 van hun tokens (inclusief BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH en meer). Alle valuta kunnen met een bankkaart in de portemonnee worden gekocht. De gebruikers kunnen ook valuta wisselen via de ingebouwde uitwisselingsservice en snelle cryptocurrency-transacties uitvoeren.

Guarda Wallets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: Web, Bureaublad (Linux, Windows, macOS), Mobiel (iOS, Android) en Chrome-extensie.

Guarda-opslagplaatsen voor cryptocurrency werken op verschillende platforms en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet. Naast de belangrijkste portefeuilles met meerdere valuta, biedt Guarda een reeks open-source mobiele portefeuilles met één valuta.

Aangezien Guarda bewaarvrije portemonnees biedt, worden de persoonlijke gegevens of privésleutels van de gebruiker op geen enkele manier opgeslagen of gebruikt door het bedrijf – dit verbetert de beveiliging van cryptomunten en tokens en voorkomt alle kansen op informatielekken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteuning van meer dan 40 blockchains en meer dan 10.000 tokens;
 • Volledige gebruikerscontrole over privésleutels en activa;
 • Gebruiksvriendelijke interface;
 • Cryptocurrency-aankopen met creditcard / betaalpas;
 • Ingebouwde cryptocurrency-uitwisseling;
 • 24/7 klantenondersteuningslijn;
 • Veilig gecodeerde back-up van portemonnee;
 • Platformoverschrijdende toegankelijkheid.

5- Exodus

exodus portefeuilles

De eerste indruk van Exodus was gewoon WOW. Ik bedoel, je hoeft alleen maar te controleren hoe je het online web-based kunt verbeteren bitcoin portemonnee ze bieden aan de gebruikers. Als u op zoek bent naar een portemonnee voor uw digitale valuta met grafische functies, een rapportagesysteem, kleurrijk en gemakkelijk te gebruiken, dan moet Exodus op uw lijst staan ​​om te gebruiken omdat het dit allemaal op een zeer verstandige manier heeft. De andere online wallets bieden bijna dezelfde functies, maar hun presentatiestijl is niet exclusief voor het ontwerp van Exodus. Ze hebben ook het screenshot van hun wallet-account laten zien voor degenen die willen zien hoe hun wallet-account eruitziet.

Het ontwerp is niet het enige waar u naar moet zoeken en de andere functies moet negeren. Exodus heeft alle geavanceerde functies die u verwacht te hebben in elke geavanceerde webgebaseerde online portemonnee.

Kenmerken van Exodus:

Er is een lange lijst met functies die Exodus hun gebruikers aanbiedt. De volledige lijst met functies staat op hun website. Hier zal ik het hebben over alleen exclusieve en beveiligingsgerelateerde functies die u moet kennen voordat u een account op hun website aanmaakt.

 • Uitwisseling met één klik: Er is geen enkele verificatie of identificatie vereist om uw Exodus-portefeuilleaccount te beheren. U kunt uw digitale valuta eenvoudig met slechts één klik omwisselen. Dit maakt de transactie snel.
 • Meerdere valuta’s: Met Exodus kunt u meerdere digitale valuta’s en andere digitale activa in uw Exodus-portemonnee opslaan zonder extra abonnementskosten, enz.
 • Volledige beveiliging: Exodus is geen online webgebaseerde cryptocurrency-portemonnee, maar een offline portemonnee. Ja, via een website maakt u uw eigen digitale valutaportefeuille, wat betekent dat de informatie over uw cryptocurrency op uw computer wordt opgeslagen, niet op de Exodus-server..
 • 100% gratis: Exodus is 100% gratis voor alle gebruikers. Ja, ze hebben een aantal premium-services, maar over het algemeen kun je gratis gebruikmaken van de volledige functie van hun portemonnee.
 • Geweldig ontwerp: Het ontwerp van de portemonnee is de belangrijkste reden waarom Exodus populair is. Het maakt het voor een niet-technisch persoon heel gemakkelijk om de volledige details over zijn / haar cryptocurrencies te begrijpen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me