Pregled in vadnica denarnice Enjin (2020)

Pregled denarnice EnjinPregled denarnice Enjin

Pregled denarnice Enjin

Enjin denarnica je varna in enostavna za uporabo denarnica za kriptovalute (iOS / Android). Uporaba je izjemno preprosta in vsebuje napredne funkcije, kot so brskalnik Dapp, zračne kapljice QR in izmenjave kriptovalut. To je najbolj varna mobilna denarnica, ki smo jo preizkusili z dvoslojnim varnostnim šifriranjem in varno tipkovnico. Denarnica Enjin podpira široko paleto kriptovalut, kot so Bitcoin, Ethereum (vsi žetoni ERC-20 in ERC-1155), Binance Chain in Litecoin. Denarnico Enjin ustvari kot spremljevalec platforme Enjin.

Nagrada za najboljšo programsko denarnico

Enjin denarnica je naša Dobitnik zlate nagrade v kategoriji Prosto / programska denarnica. Navdušile so nas varnostne funkcije denarnice, kot so čiščenje pomnilnika po meri in dvojno šifriranje. Denarnica Enjin je naše glavno priporočilo za vse začetnike, ki želijo varovati svoje kriptovalute.

Ali je denarnica Enjin varna za uporabo?

Varnost je največja skrb za denarnice, saj je znano, da hekerji napadajo različne denarnice in poskušajo ukrasti sredstva. Enjinwallet ponuja najboljšo varnost v svojem razredu za mobilne denarnice.

  • Dvoslojno šifriranje: Strojna AES in programska enkripcija sta uporabljeni na spodnji oziroma aplikacijski plasti
  • Varna tipkovnica: Zaščitene tipkovnice in / ali vdihavalci podatkov ne smejo tapkati v vaši mobilni napravi za krajo podatkov. Za povečanje varnosti ga je mogoče tudi naključno razporediti.
  • Blokiranje posnetka zaslona in šifriranje RAM-a (Random Access Memory): Raven operacijskega sistema denarnice omejuje posnetke zaslona in snemanje videoposnetkov. Na ravni pomnilnika se transakcije izvajajo v varnem RAM-u.
  • Knjižnice po meri: Enjin Wallet vsebuje knjižnice po meri, ki po uporabi odstranijo zasebne ključe iz pomnilnika naprave – kar znatno zmanjša napadalno storitev.
  • Napake zaščitnega procesorja: vzpostavljena je posebna koda za odpravljanje napak v ARM procesorjih.
  • Varnost revidirana: Varnostna skupina ORU ni našel nobenih težav, s katerimi bi lahko ogrozili denarnico ali kriptografske ključe, shranjene v sistemu (popolno poročilo o varnosti tukaj)
  • Podpora za Samsung Blockchain Keystore: Enjin podpira Samsung Blockchain Keystore za zaščito zasebnih ključev pod Samsungovim vojaškim varnostnim sistemom Knox.

Mobilne denarnice so razvrščene kot »vroča denarnica« – kar pomeni, da je ta denarnica povezana z internetom. Ekipa Enjin je oblikovala posebne protiukrepe za boj proti hekerjem, ki poskušajo ukrasti kriptovalute. Vsi zasebni ključi so dvojno šifrirani, zato tudi, če so hekerji datoteko ukradli, je ni mogoče dešifrirati. Poleg tega se posebej zasnovana tipkovnica Enjin ukvarja s sistemom za zaklepanje tipk – poskrbi za varen postopek dešifriranja v napravi. Nazadnje je Enjin uporabil knjižnice po meri za brisanje zasebnega ključa iz pomnilnika naprave, ko je transakcija poslana – za razliko od drugih mobilnih denarnic.

Dodali smo številne varnostne funkcije, ki jih običajne denarnice nimajo. Enjin denarnice ni mogoče shraniti s tipkovnico in nanjo ne vplivajo napake procesorja, kot sta taljenje in govor.

Witek Radomski Tehnični direktor Enjin

Vroče denarnice se na splošno štejejo za manj varne zaradi možnih ranljivosti, ki temeljijo na napravah (napake CPU-ja ali pomnilnika), ki bi lahko ogrozile varnost mobilnega telefona. Kot rečeno, denarnico Enjin lahko štejemo za najboljšo izmed vseh mobilnih denarnic. Za velike količine shrambe kriptovalut priporočamo uporabo hladnih denarnic, kot je Ledger Nano X.

Ugotovili smo, da je varnost Enjin denarnice najboljša med mobilnimi denarnicami s revizije zunanje varnosti potrjuje naše stališče. Ocenjujemo z najvišjo varnostno oceno 4/5 – najvišjo možno oceno za “vroče denarnice”.

Varnost: 4/5

Katere kriptovalute podpira denarnica Enjin?

Denarnica Enjin podpira shranjevanje Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), žetone Binance Chain (BEP2) in Ethereum. Za žetone, ki temeljijo na Ethereumu, Enjin podpira tiste, ustvarjene z uporabo standardov ERC20 in ERC1155. Podprti so tudi izbrani zbirateljski žetoni ERC-721, in sicer za God’s Unchained, CryptoKitties, Blockchain Cuties in Axe Infinity.

Ste vedeli, da je Enjin uvedel standard žetona ERC1155? Preberite več z našim pojasnjevalnikom žetonov ERC1155.

Žetoni ERC1155 se prilegajo ekosistemu Enjin, saj lahko ti žetoni predstavljajo sredstva v igri. To se popolnoma prilega ekosistemu razvoja iger Enjin za igre, ki temeljijo na verigah blokov.

Denarnica uporabnikom omogoča razvrščanje, ogled in prikaz stanja navideznih valut v vaši lokalni valuti. Enjinovi partnerji Bancor, Kyber, in Changelly vam omogočajo enostavno zamenjavo žetonov.

Podpora za več valut: 4/5

Enjin Wallet Exchange InterfaceEnjin Wallet Cryptocurrecy Exchange Interface

Zasnova in vmesnik

Denarnica Enjin ima čist in intuitiven dizajn. Denarnica vam omogoča tudi enostavno preklop z gledanja stanja v kriptovaluti ali protivrednosti v vaši lokalni fiat valuti. To je izredno koristno, saj lahko s preprostim pogledom ugotovite, koliko je vreden vaš portfelj.

V pomoč je tudi zmožnost enostavnega ustvarjanja dodatnih denarnic. Recimo, če pošiljate ali prejemate kriptovalute za različne namene, lahko za vsako ustvarite denarnico (na primer, kot da imate particije v svoji dejanski fizični denarnici), zaradi česar je upravljanje vaših financ zelo priročno in enostavno sledljivo.

Eden rahlih prijemov glede denarnice Enjin je, da ko pogledate posamezna stanja kriptovalut v svoji denarnici, pride do odstopanja na stanju, prikazanem zgoraj in spodaj (kar je pravilno stanje). Čeprav to ne vpliva na vašo uporabo denarnice, morate le vedeti in sprejeti, da je napaka tam.

Prikazana je nepravilna bilancaPrikazana ravnotežja so neskladna, tisto, obkroženo z rdečo, je dejansko pravilno

Kljub temu denarnica Enjin to nadomesti z dejstvom, da ima najčistejši vmesnik in dodatne funkcije, ki jih nobena druga programska denarnica ne vidi. Ker bomo, kot bomo videli spodaj, denarnica Enjin več kot le dobra programska denarnica. Denarnica je le en majhen del celotnega igralniškega ekosistema Enjin. Denarnica namesto tega odpira dodatne funkcije, kot so optični bralnik kode QR, denarnica za zbirateljske predmete v igri in tržnica, s katero lahko trgujete s temi zbirateljskimi predmeti.

Druge funkcije denarnice EnjinDruge funkcije denarnice Enjin

Oblikovanje programske opreme: 5/5

Enostavnost uporabe: 5/5

Zaključne misli – moje izkušnje z denarnico Enjin

Osebno shranjujem majhne količine kripto v denarnici Enjin, da lahko trgujem ali plačujem ali prejemam kripto na poti. Ima enostavno razumljiv vmesnik s široko paleto podprtih kovancev. Tako da ga brez obotavljanja uporabljam kot svojo primarno denarnico. Imel sem prijatelje, ki so bili novi v kriptovalutah in so bili popolnoma preobremenjeni, ko so slišali druge ljudi, ki so govorili o denarnicah strojne opreme, izmenjavah in norih vdorih. Pokazal sem jim svojo Enjin denarnico in le 30 minut je trajalo, da so jo namestili in obvladali. Moja domneva je, da se brez preprostega in lahko razumljivega dizajna denarnice Enjin sploh ne bi motili s kriptovalutami. Po šestih mesecih zdaj redno trgujejo s kriptovalutami.

Ekosistem denarnice Enjin

Podpora za zbirateljske žetone

Enjin je ustvaril lasten standard digitalnih žetonov ERC-1155, ki ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje tako zamenljivih (valut) kot nezamenljivih (NFT) (digitalne kartice, hišne ljubljenčke in preobleke v igrah) v omrežju Ethereum.

Z denarnico Enjin lahko te NFT-je sprejemate, pošiljate ali topite. NFT-ji so lahko zbirateljski predmeti ali sredstva v igri.

Denarnico lahko uporabljate za trgovanje z NFT-ji s prijatelji in obstajajo forumi za Telegram nakup in trgovanje zbirateljske predmete!

Boxmining NFT zbirateljski predmetiBoxmining NFT zbirateljski predmeti

Če želite izvedeti vse igre v Enjin Multiverse. Oglejte si vodnik, ki ga je izdelal Everything Enjin. Pri Enjin Mintshop lahko celo ustvarite svoje lastne NFT-je!

Zbiralne predmete, ki jih zbirajo v škatlah, pogosto izdajo kot način, da rečete “Hvala !!” našim oboževalcem. Naročite se do Boxmining’s YouTube kanal in kliknite zvonec za obvestila, da ne boste zamudili!

Iskanje kapljic QR (Enjin Beam)

Darilo Enjin Beam QRDarilo Enjin Beam QR

Najboljša funkcija Enjin Wallet je Enjin Beam – alias – QR Giveaway. Darila je mogoče zahtevati na Enjin Wallet s funkcijo “Scan QR”. Te obdarovanja je mogoče najti na različnih spletnih mestih, igrah in promocijah na spletnem mestu Boxmining Channel.

Tržnica Enjin Wallet

Zbirateljski predmeti, navedeni za prodajo na tržnici v denarnici Enjin

Digitalni zbirateljski predmeti (žetoni ERC-1155) se lahko neposredno prodajajo na Tržnica Enjin z uporabo vgrajenih funkcij denarnice Enjin. Ta prva vrsta funkcije igralcem omogoča varno trgovanje s predmeti brez kakršnega koli tveganja z uporabo pametnih pogodb ethereum. Predmeti se lahko uvrstijo na trg s pomočjo funkcije »prodaj« na zavihku Zbirateljstvo. Postopek je enostopenjski postopek, pri katerem prodajalec neposredno vnese prodajno ceno in potrdi z izvršitvijo pogodbe o Ethereumu (plačilo plina v postopku). Izdelek bo neposredno naveden na Tržnica Enjin za javni nakup.

Izmenjalna funkcija

Enjinovi partnerji Changelly, Bancor, Kyber in CoinSwitch uporabnikom omogočajo enostavno zamenjavo med različnimi kriptovalutami. Vse kar morate storiti je, da vnesete količino in vrsto kriptovalute, ki jo želite pretvoriti, in kriptovaluto, v katero jo želite pretvoriti. Znesek, ki ga boste prejeli, in podrobnosti transakcije bodo samodejno izračunani in prikazani vam. Če več kot ena borza ponuja želeno vrsto pretvorbe, bodo prikazani podatki, ki jih boste primerjali in izbrali tisto, ki je za vas najboljša. Potem vse, kar morate storiti, je, da pritisnete »pretvori« in končano!

Izmenjalna funkcijaFunkcija izmenjave denarnice Enjin

Tržnica

Denarnica Enjin vam omogoča tudi neposreden dostop do njihove tržnice, kjer lahko brskate in kupujete različne NFT-je. Plačilo lahko izvedete neposredno iz denarnice Enjin.

Funkcija tržniceEnjinovo tržnico za NFT

Dapp brskalnik

Enjin Dapp Browser SupportEnjin Dapp Browser Support

Denarnica Enjin vključuje enega najboljših decentraliziranih brskalnikov aplikacij, kar smo jih kdaj videli. Čist uporabniški vmesnik premakne različne borze, finančne storitve, igre in storitve socialnih medijev.

{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "Aplikacija programske opreme", "blagovno znamko": "Enjin PTE LTD", "operacijski sistem": "ANDROID", "applicationCategory": "Finance", "ime": "Enjin denarnica", "slike": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/09/EnjinWalletReview.jpg", "opis": "Denarnica Enjin je varna in enostavna mobilna denarnica za kriptovalute.", "pregled": { "@type": "Pregled", "naslov": "Pregled denarnice Enjin", "ime": "Enjin denarnica", "opis":"Denarnica Enjin je varna in enostavna mobilna denarnica za kriptovalute.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/liveplanet-vr-review", "reviewBody": "Denarnica Enjin je varna in enostavna mobilna denarnica za kriptovalute. Je izjemno preprost in intuitiven, z naprednimi funkcijami, kot so brskalnik Dapp, zračne kapljice QR in izmenjava kripto valut. Dvoslojne varnostne funkcije so v vrhu mobilnih naprav. Denarnica Enjin je zagotovo naše glavno priporočilo.", "datumObjavljeno": "2019-9-30", "reviewRating": { "@type": "Ocena", "ratingValue": "4.5", "najslabša ocena":"0", "bestRating": "5." }, "avtor": { "@type": "Oseba", "ime": "Angela Wang" }, "založnik": { "@type": "Organizacija", "ime": "Boxmining", "logotip": { "tip": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}}

Ne pozabite si ogledati našega vodnika Enjin, če želite izvedeti več o Enjinem ekosistemu in o tem, kaj sledi Enjinu.

Vadnica za denarnico Enjin: Kako nastaviti denarnico Enjin

Prenos in nastavitev denarnice Enjin je zelo enostaven in kar je najpomembneje, BREZPLAČNO.

Najprej boste morali Prenesi aplikacijo Enjin iz denarnice Apple App Store ali Trgovina Google Play.

Prenesite denarnico Enjin

Odprite aplikacijo, izberite »kripto denarnica” in potem “ustvarite denarnico“.

IzberiteIzberite »kripto denarnico« in nato »ustvari denarnico«

Izberite geslo želite za svojo denarnico. Ko nastavljate gesla in kasneje varnostno kopirate denarnico, se prepričajte, da ste v varnem okolju, kjer vas ne snemajo. Tatovi bodo lahko dostopali do vaše denarnice, če bodo dobili te podatke.

Potem, izberite katere kriptovalute bi želeli držati v denarnici. Kasneje lahko vedno dodate ali odstranite več vrst kriptovalut. Nato pritisniteustvarite denarnico“.

Izberite svoje geslo in kriptovaluteIzberite geslo in kriptovalute, ki jih želite imeti v svoji denarnici

Nato vas bo aplikacija vprašala, ali želite varnostno kopirajte svojo denarnico. To lahko storite tako, da lahko denarnico obnovite pozneje, na primer, ko zamenjate telefon in morate vse znova namestiti. Zato je zelo priporočljivo narediti ta korak, čeprav se morda zdi dolgočasen.

Varnostna kopija je besedna zveza za obnovitev z 12 besedami, ki jo boste morali pravilno vnesti, če želite obnoviti denarnico. Teh 12 besed torej shranite in shranite na varnem. Tukaj si oglejte nekaj idej in nasvetov, kako zaščititi besedno zvezo za obnovitev.

Varnostno kopiranje denarniceVarnostno kopiranje denarnice

Nato boste pozvani preverite geslo tako da naključno vnesete 2 od 12 besednih besed za obnovitev. Nato boste preusmerjeni v meni za izbiro kovancev, kjer boste imeli še eno priložnost izbrati kovance, ki jih želite imeti v svoji denarnici. Ponovno se lahko pozneje dodate druge kovance. Če ste zadovoljni s seznamom izbranih kovancev, kliknite “ustvarite denarnico“. The nastavitev je nato končana in nato boste preusmerjeni na glavno stran denarnice.

Preverite geslo in ustvarite denarnicoVarnostno kopiranje denarnice

Kako pošiljati in prejemati kriptovalute z uporabo denarnice Enjin

Pošiljanje kriptovalut

Na glavni strani denarnice, izberite kriptovaluto, ki jo želite poslati.

Za to predstavitev bom poslal Bitcoin, zato sem izbral “BTC”.

Nato na naslednji strani (druga slika spodaj) izberite »pošlji“. Na tej strani si lahko ogledate tudi zgodovino transakcij za to kripto valuto. Opomba: tehtnica, prikazana v zgornjem levem delu druge spodnje slike, je včasih netočna. To je napaka v aplikaciji, ki še ni bila odpravljena. Vendar je to le težava z zaslonom in ne vpliva na vaše dejansko stanje denarnice, ki je prikazano z večjo pisavo.

Na strani za pošiljanje (tretja slika spodaj) običajno izberem “Napredni način”, Ki vam omogoča, da vnesete število satošijev na bajt, s katerim želite poslati svojo kriptovaluto. Več satošijev na bajt, hitrejše pošiljanje in seveda višja je provizija za transakcijo.

Pošiljanje kriptovalutPošiljanje kriptovalut

Na strani za pošiljanje imate na voljo tri možnosti za vnos naslova sprejemnika: (a) tip v naslovu; (b) prilepite naslov; ali (c) skenirajte prejemnikovo QR koda naslov.

Za predstavitev bom skeniral naslov QR kode prejemnika, zato sem izbral Ikona kode QR v zgornjem desnem kotu, ki odpira kamero telefona, kot je prikazano na drugi sliki spodaj. Tam lahko v svoji fotogaleriji izberem kodo QR ali pa sem v tem primeru optično prebral kodo QR prejemnika.

Vhodni naslov za sprejemVhodni naslov za sprejem

Ko preberete QR-kodo prejemnika, se vrnete na stran za pošiljanje (prva slika spodaj) z izpolnjenim naslovom prejemnika. drugič vstop lahko vnesete znesek, ki ga želite poslati, ali preprosto kliknete »VSE«, da pošljete celotno stanje v denarnici. In v tretji vnos število Satošijev na bajt, ki bo, kot omenjeno, določilo, kako hitro bo poslana vaša transakcija.

Če želite videti, koliko satošijev na bajt bi rad poslal svojo kriptovaluto, grem na spletno mesto kaj sploh. To spletno mesto daje oceno, kako hitro bo moja transakcija v določenem trenutku (druga slika spodaj). V tabeli številke v črni barvi predstavljajo odstotek verjetnosti, da bo trajala transakcija v določenem časovnem obdobju. Številke na sredini predstavljajo število satošijev na bajt. Tako na primer zeleno zasenčen vnos v zgornjem desnem kotu pomeni, da bi pri 20,1 satoši na bajt obstajala 95-odstotna verjetnost, da bo vaša transakcija opravljena v 0,5 urah. Več kot so satošiji na bajt, hitrejša je moja transakcija in posledično višja provizija za transakcijo.

Vnesite podatke in potrditeVnesite podatke in potrdite

Ko vnesete naslov prejemnika, pošljete znesek in satošije na bajt, kliknite »naslednji korak“. To vas bo pripeljalo do strani za potrditev transakcije (tretja slika zgoraj). Tu lahko še enkrat preverite, ali so podatki pravilni, če je, kliknite »Pošlji zdaj“. Zdaj ste končali!

Prejemanje kriptovalut

Na glavni strani denarnice, izberite kriptovaluto, ki jo želite prejemati. Če kriptovaluta, ki jo želite prejeti, ni prikazana, kliknite gumb »+« v zgornjem desnem kotu, izberite kovanec, ki ga želite prejeti, in nato kliknite »posodobi seznam kovancev«.

Za to predstavitev bom prejemal Bitcoin, zato sem izbral »BTC«. Nato na naslednji strani izberite “prejeti“. Vaš Bitcoin naslov bo nato prikazan v obliki niza črk in številk ali QR kode, ki predstavlja vaš naslov. Nato lahko (a) kopirate naslov in ga predate tistemu, ki bo pošiljal vaše kriptovalute; ali (b) naj skenirajo vaš naslov QR kode.

Opomba: tehtnica, prikazana zgoraj levo na drugi spodnji sliki, je včasih netočna. To je napaka v aplikaciji, ki še ni bila odpravljena. Vendar je to le težava z zaslonom in ne vpliva na vaše dejansko stanje denarnice, ki je prikazano z večjo pisavo.

Prejemanje kriptovalutPrejemanje kriptovalut

Ko bo kriptovaluta uspešno poslana v vašo denarnico, bo stanje na vaši glavni strani posodobljeno. Namig: Majhne krožne puščice lahko izberete poleg »vrednost“Za prikaz stanja v vaši lokalni valuti ali sami kriptovaluti.

uspešno prejetiUspešno prejeti – vaše stanje na glavni strani denarnice bo posodobljeno

Čestitamo! Pripravljeni ste!

Uspešno nastavite svojo denarnico Enjin? Ste se naučili pošiljati in prejemati kripto? Zdaj je čas, da začnemo s trgovanjem z bitcoini in drugimi kriptovalutami! Oglejte si moj tečaj, ustvarjen v sodelovanju z Jeffom Kirdeikisom iz Uptrennda- Bitcademy: Učite se, vlagajte & Trgovanje z bitcoini – v manj kot eni uri

Posodobitev 25. aprila 2020: Dodan razdelek s pogostimi vprašanji in dodatne funkcije denarnice Enjin

Pogosta vprašanja

Kako prenesti denarnico Enjin?

Denarnica je na voljo za uporabo v mobilnih napravah, ki jih poganjajo operacijski sistemi iOS ali Android. Prenesite denarnico Enjin na Apple App Store ali Trgovina Google Play.

Ali lahko uvozim kriptovalute iz drugih denarnic v denarnico Enjin?

Denarnica Enjin omogoča uvoz kovancev iz drugih denarnic za kriptovalute. Primeri denarnic za kriptovalute so: Kruh, Eidoo, Exodus, Coinomi, MetaMask, Trezor Model T, Ledger Nano S, Ledger Nano X in Jaxx.

Denarnica uporablja izredno interaktiven in varen uporabniški vmesnik. To odpravlja zmedo pri kopiranju in lepljenju naslovov.

Kako Enjin prinaša NFT-je v videoigre?

Ena ključnih lastnosti, ki je edinstvena za denarnico Enjin, je zmožnost vezave denarnice na različne video igre. Tako lahko igralci skupaj z možnostjo pošiljanja in prejemanja, skeniranja QR kod in njihove tržnice pridobijo žetone NFT, ki predstavljajo različne predmete v igri, in jih uvozijo v različne video igre. To igralcem omogoča resnično lastništvo digitalnih sredstev – predmeti se ne shranjujejo centralno v zbirkah podatkov, temveč v verigi Ethereum.

Povežite vmesnik denarnice EnjinPovežite vmesnik Enjin Wallet v Pozabljeni predmeti

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me