Pregled Bitcoin kode: Ali gre za prevaro ali zakonito?

Kaj je Bitcoin koda?

Bitcoin Code je program za kripto tehnologijo, zasnovan za samodejno trgovanje za svoje uporabnike, program je zelo intuitiven in napreden. Ustvari signale z uporabo svojih algoritmov, program pa po oceni trgovinskih meril analizira trg kriptovalut s svojo tehnologijo, da ugotovi najbolj donosne možnosti trgovanja za vlagatelja. 

Bitcoin koda je združljiva z različnimi operacijskimi sistemi, vključno z iOS, Android in PC. Zaradi tega je Bitcoin koda priročen in učinkovit program.

Ali je Bitcoin koda prevara?

Ugotovili smo, da je Bitcoin Code zakonita platforma za trgovanje, povezana z reguliranimi posredniki. Za začetek ponuja najnovejšo tehnologijo trgovanja, predstavitveni račun in izobraževalne vsebine.

Kot pri vsaki naložbi je tudi tu mogoče pričakovati določeno tveganje. Pomembno je omeniti, da so trgi kriptovalut nestanovitni in časovno občutljivi. Predlagamo, da opravite temeljite raziskave, kot je branje tega pregleda za izobraževanje, pa tudi uporabo celotnih virov, ki jih ponuja platforma, kot je predstavitveni račun, in začetek trgovanja z majhnimi zneski, da boste lahko zmanjšali tveganje in se uporabljate za platformo in industrijo..

Kako ustvariti račun s kodo Bitcoin

1. korak: Registracija

Prvi korak je, da ustvarite brezplačen račun prek spodnjega obrazca. Po uspešni registraciji vam bo dodeljen osebni posrednik, ki vas bo vodil skozi postopek nastavitve:

2. korak: polog 

Položiti morate depozit, ki znaša najmanj 250 GBP / 250 EUR. Ta denar bo prikazan na vašem trgovalnem računu. To ni provizija, ampak denar, ki ga boste porabili za trgovanje.

3. korak: Začnite trgovati 

Zadnji korak pri nastavitvi računa vključuje konfiguracijo računa in nastavitev poslov.

Kako deluje Bitcoin Code?

Po financiranju računa se lahko trgovanje začne takoj. Program lahko deluje ročno in samodejno. 

Program Bitcoin Code ima tri edinstvene funkcije za povečanje njegove učinkovitosti. To so: 

 • Trgovski signali: program Bitcoin Code ustvarja zelo natančne in donosne trgovalne signale s svojim intuitivnim algoritmom. Ta algoritem se uporablja za temeljito analizo trgov kriptovalut.
 • Trgovalna tehnologija: tehnologija trgovanja je zasnovana za vstop in izstop iz donosnih poslov na trgu kriptovalut. To tehnologijo urejajo trgovinski parametri, ki jih vlagatelj nastavi med postopkom nastavitve računa. 
 • Ščit zasebnosti: Bitcoin Code zelo resno jemlje varnost vsakega vlagatelja in je vzpostavil določene protokole za zaščito vlagateljev. Vsakega posrednika temeljito preverijo, ali je za vlagatelja in njegov denar dobro poskrbljeno. 

Kakšne so prednosti trgovanja z Bitcoin Code?

Poročajo, da ima trgovanje z Bitcoin kodo veliko prednosti. Nekaj ​​smo jih razmislili. 

 • Brezplačna programska oprema

Tehnološki program Bitcoin Code je popolnoma brezplačen. Potencialni vlagatelji niso dolžni plačati nobenih skritih provizij, stroškov ali provizij za uporabo programa. Pridobljeni dobiček pripada investitorju. 

 • Trgujte z več kriptovalutami

Bitcoin je lahko ena izmed najbolj priljubljenih kriptovalut, vendar ni edina, dostopna s programom Bitcoin Code. Potencialni vlagatelji lahko trgujejo z drugimi kriptovalutami, kot so ETH, BCH, Dash, LTC, XRP in številne druge. Poročajo, da program Bitcoin Code trguje tudi s fiat valutami. 

 • Spletna programska oprema

Bitcoin koda ne zahteva prenosa in ne potrebuje redne posodobitve. Program je popolnoma spletni. Vse, kar potencialni vlagatelj potrebuje, je dostop do internetne povezave in spletnega brskalnika. Združljiv je z prenosniki, pametnimi telefoni, namiznimi računalniki in tabličnimi računalniki. 

 • Učinkovitost in natančnost trgovine 

Obstajajo trditve, da Bitcoin Code vodi industrijo s stopnjo uspešnosti 99,4%. Ta stopnja uspešnosti je priznana glede na učinkovitost in natančnost programa, ki ga dosega, s trgovanjem. Očitno je idealno za nove in izkušene vlagatelje in trdi, da lahko ustvarijo dobiček iz začetne naložbe. 

 • Enostaven za zagon

Program Bitcoin Code trdi, da je postopek trgovanja donosen in zabaven. Zato njihov hiter in enostaven postopek registracije. 

 • Redni zaslužek

Kot so navedli številni pregledi, je mogoče s svojim programom Bitcoin Code vsak dan zaslužiti s svojo naložbo, ne glede na izkušnje.

 • Hitro preverjanje računa

Ponavadi preverjanje računa vključuje izpolnjevanje dolgih obrazcev in posredovanje pretiranih informacij. Ta postopek preverjanja lahko traja tudi nekaj dni, preden ga odobrimo. Vendar Bitcoin Code trdi, da je skrajšal ta postopek za potencialne vlagatelje. Potrditev računa bi trajalo le nekaj minut. Podrobnosti o plačilu so obvezne in vlagateljevi osebni podatki morajo biti 100% natančni. Program vlagateljevo varnost jemlje zelo resno in zagotavljanje natančnih informacij je eden od načinov zaščite računa. 

 • Preprost polog in postopek dviga

Bitcoin koda trdi, da zelo olajša postopke vplačila in izplačila sklada. Vlagateljem je na voljo široka paleta možnosti plačila, vključno z debetnimi / kreditnimi karticami in elektronskimi denarnicami, kot je Neteller. Po oddaji obrazca za zahtevo za dvig ga posrednik odobri in sredstva pošlje v roku 24 ur. Program je tudi trdil, da ni priloženih nobenih posredniških ali odstopnih stroškov. 

 • Demo trgovalni račun

Druga pomembna značilnost Bitcoin kode je demo trgovalni račun. Ta funkcija novim in izkušenim vlagateljem omogoča, da preizkusijo in razumejo platformo, preden aktivirajo funkcijo trgovanja v živo. Demo račun za trgovanje lahko uporabite za preizkušanje strategij in razvijanje računa za trgovanje. Potencialnim vlagateljem bo pomagal, da se seznanijo s tehnologijo, ki vodi program. 

 • Skrb za stranke 

Program Bitcoin Code ima 24-urno linijo za pomoč strankam. Cilj tega je pomagati novim in izkušenim vlagateljem s pomočjo, ki jo potrebujejo za uspeh v programu in na trgu kriptovalut. 

 • Minimalne vloge za trgovanje

Podobno kot Bitcoin Evolution in Bitcoin Trader, Bitcoin Code zahteva le minimalno varščino 250 £ / 250 € za začetek začetne naložbe. 

Ključne značilnosti Bitcoin kode

 • Izvedba: Zdaj vemo, da je trg kriptovalut nestanoviten in časovno občutljiv, kar lahko vpliva na uspešnost programa. Vendar Bitcoin Code trdi, da lahko v programu zaslužite do 2000 EUR na dan. Te trditve še ne moremo potrditi. 
 • Varnost: Poročali so, da je Bitcoin Code zanesljiv tehnološki program. Trdila je tudi, da je ena najbolj uporabljenih in zaupanja vrednih platform. 
 • Nizka provizija: Bitcoin koda ne zaračunava dodatnih provizij, le tiste, ki so že uveljavljene. Prijava je brezplačna. 
 • Posredniki: Bitcoin Code deluje z mrežo posrednikov. Posredniki med trgovanjem opravijo vse delo za vlagatelje. 

Bitcoin koda v primerjavi z drugimi programi tehnologije za kripto trgovanje

Bitcoin Drugi programi 
✔️ Registracija je enostavna in brez težav. Novi vlagatelji naj trajajo največ 20 minut, da se registrirajo. Drugi programi lahko vključujejo izpolnjevanje dolgih obrazcev s pretiranimi informacijami. 
✔️ Bitcoin koda trdi, da ima 99,4-odstotno stopnjo uspešnosti, zaradi česar je zanesljiv program. Drugi programi niso tako uspešni in morda nimajo dovolj zmogljivosti, da bi ustvarili to stopnjo uspešnosti. 
✔️ Najmanjši znesek za začetek trgovanja je 250 GBP / 250 EUR. Drugi programi niso tako zanesljivi in ​​imajo lahko skrite provizije in transakcijske stroške.
✔️ Potencialni vlagatelji lahko varno vložijo vloge Drugi programi lahko trajajo tedne, da sprožijo umik.

Nekaj ​​nasvetov za uporabo Bitcoin kode

Za nove previdnostne vlagatelje, ki bi radi zmanjšali tveganje za potencialno izgubo, imamo dva pomembna nasveta: 

 • Začnite z minimalnim

Predlagamo, da novi vlagatelji začnejo z minimalnim pologom, ki znaša 250 EUR. Morda bi bilo tudi bolje uporabiti razpoložljivi dohodek. Vlagatelji lahko vedno ponovno investirajo po prvem ustvarjenem dobičku. 

 • Najprej se naučite čim več 

Funkcija predstavitvenega trgovanja je odličen način za začetek učenja o trgu kriptovalut in o programu Bitcoin Code. Predlagamo, da potencialni vlagatelji poskrbijo, da bodo čim bolje vedeli, tako da bodo prebrali ocene, kot je ta, in pričevanja vlagateljev, ki so Bitcoin zakonike uporabljali že prej. 

Ali ima Bitcoin Code mobilno aplikacijo?

Obstajajo mnenja, ki poročajo, da ima Bitcoin Code aplikacijo za Android. Tega še ne moremo potrditi. Vendar pa pregledi poročajo, da bo mobilna aplikacija kasneje združljiva z drugimi mobilnimi telefoni, razen z androidom. 

Ali je Bitcoin koda predstavljena v medijih?

Veliko je bilo trditev, da je program Bitcoin Code prikazan v običajnih medijih in ga podpirajo znane osebnosti. Trenutno teh trditev ne moremo potrditi. Nobenega zakonitega dokaza ni, da je bila Bitcoin koda predvajana po televiziji. Tu je nekaj televizijskih oddaj, za katere se govori, da oddajajo Bitcoin kodo: 

Je bila Bitcoin koda predstavljena na Dragon’s Den?

Zmajev brlog je britanska televizijska oddaja, ki jo vodi Evan Davis. V tej oddaji ambiciozni podjetniki dobijo tri minute, da predstavijo svoje poslovne ideje petim multimilijonarjem, ki so pripravljeni vložiti v naslednjo odlično idejo. Obstajajo trditve, da je Dragon’s Den podprl Bitcoin Code, vendar so te trditve v tej fazi le govorice.  

Je bila Bitcoin koda predstavljena na Shark Tank?

Shark Tank je ameriška investicijska oddaja, podobna Dragons Den. Podjetniki imajo na voljo nekaj minut, da predstavijo svojo idejo skupini milijonarjev v upanju, da bodo ti milijonarji v svojo idejo vložili denar. Če bi Bitcoin Code podpiral Shark Tank, bi lahko z gotovostjo trdili, da bo to vse novice, vendar ne moremo potrditi, da so te trditve resnične. Na tej stopnji med Bitcoin Code in Shark Tank ni povezave. 

Je bila Bitcoin koda predstavljena to jutro?

To jutro je britanska TV oddaja, ki se predvaja vsak dan. Gostita ga Phillip Schofield in Holly Willoughby. Obstajajo poročila, da je bila v oddaji predstavljeno orodje za trgovanje, ki podpira Bitcoin Code. Lahko pa potrdimo, da ta poročila niso resnična. 

Ali so Bitcoin kodo potrdile znane osebnosti?

Obstajajo trditve, da so Bitcoin kodo podprle mednarodne zvezdnice. Oglejmo si nekaj teh govoric. 

Ali je Bitcoin kodo podprl Elon Musk? 

Elon Musk je priznani inženir, industrijski oblikovalec in tehnološki podjetnik. Govori se, da na trgu kriptovalut podpira veliko stvari. Čeprav je Musk izrazil radovednost glede Bitcoin kode, ne moremo potrditi, da obstaja kakršna koli povezava med Muskom in programom ali da jo je podprl. Lahko pa potrdimo, da je Elon Musk lastnik nekaj bitcoinov.

Ali je Bitcoin kodo podprl Martin Lewis? 

Martin Lewis je slavni finančni svetovalec, ki je povezan z znanim spletnim mestom za primerjavo Money SuperMarket. Lahko potrdimo, da med Bitcoin Code in Martinom Lewisom ni bilo nobene povezave. Dejansko je Martin javno obsodil kakršno koli vpletenost v Bitcoin Code. 

Ali je Bitcoin kodo podprl Peter Jones?

Peter Jones je britanski poslovnež in zvezda resničnostne televizije v priljubljenem investicijskem šovu Dragons Den in ameriški televizijski oddaji American Inventor. Ocenjuje se, da ima neto vrednost približno 500 milijonov dolarjev, zato bi, če bi kdo od njegovih finančnih zmožnosti podprl naložbeni produkt, vanj vlagalo tudi veliko ljudi. Iskali smo, da je Peter Jones odobril Bitcoin Code, vendar nismo našli ničesar.

Do zdaj je bilo ugotovljeno, da so bile vse trditve o različnih znanih osebnostih, ki podpirajo Bitcoin Code, napačne. Upoštevajte, da to trdijo tržniki in ne platforma Bitcoin Code sama. Kot resnične bi morali šteti le informacije, objavljene na spletnem mestu Bitcoin Code.

Znane osebnosti, ki jih zanimajo kriptovalute:

Bill Gates– leta 2014 je Bill Gates začel izrazito zanimati trg kriptovalut. 

Rekel je: 

“Bitcoin je boljši od valute, saj vam ni treba biti fizično na istem mestu in seveda je pri velikih transakcijah valuta lahko precej neprijetna.”

Ashton Kutcher– leta 2010 je Ashton Kutcher skupaj z milijarderjem Markom Cubanom ustanovil lastno investicijsko družbo (Unikoin Gold) in je bil močan zagovornik Bitcoina. 

Hugh Laurie– leta 2015 je Hugh Laurie investiral v Bitcoin. Poročali so, da je Laurie investirala v Bitcoin v vrednosti 5000 USD, potem ko je to predlagal prijatelj. 

Lionel Messi– leta 2017 postal ambasador blagovne znamke izraelskega podjetja Sirin Labs, ki je proizvajalo prvi kripto pametni telefon na svetu. 

Mel B– leta 2014 so poročali, da je Mel B, slavna Spice Girl, začela sprejemati bitcoin kot plačilo za svoj božični singl 2014. 

Rekla je: 

“Všeč mi je, kako nova tehnologija olajša naše življenje, in to je zame vznemirljivo,” je dejala umetnica ob napovedi, da bo sprejemala kripto plačila. “Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute”.

Gwyneth Paltrow– leta 2017 so poročali, da je Gwyneth Paltrow novi obraz Bitcoin Wallet, Abra, pa tudi, da je postala svetovalka v teh podjetjih. 

Paris Hilton– Leta 2017 so poročali, da zanimanje Paris Hilton za Bitcoin narašča. 

Znane ponudbe Bitcoinov

 1. “Bitcoin je techno tour de force.” – Bill Gates
 2. “Bitcoin je izjemen kriptografski dosežek in sposobnost ustvarjanja nečesa, kar se v digitalnem svetu ne podvaja, ima izjemno vrednost.” – Eric Schmidt (Izvršni direktor Googla)
 3. »Bitcoin je zelo razburljiv razvoj, morda bo pripeljal do svetovne valute. Mislim, da bo v naslednjem desetletju postalo eden najpomembnejših načinov plačevanja stvari in prenosa sredstev. ” – Kim Dotcom (Izvršni direktor MegaUpload) 
 4. “Odločili smo se, da bomo svoj denar in vero dali v matematični okvir, ki ne vsebuje politik in človeških napak.” – Tyler Winklevoss (Soizumitelj Facebooka)
 5. “Bitcoin dejansko ima ravnotežje in spodbude pravilno, zato se začenja vzpenjati.” – Julian Assange (ustanovitelj Wikileaks)
 6. “Torej je bitcoin kibernetska snobska valuta …” – William Shatner (Igralec v filmu Star Trek TOS)
 7. »Virgin Galactic je drzna podjetniška tehnologija. To je revolucija in Bitcoin počne enako, ko gre za izumljanje nove valute. ” – Sir Richard Branson (Ustanovitelj skupine družb Virgin)
 8. »Bitcoin mi je zelo všeč. Sem lastnik Bitcoinov. To je hranilnik vrednosti, razdeljena knjiga. To je odličen kraj za dajanje sredstev, zlasti v krajih, kot je Argentina z 40-odstotno inflacijo, kjer je danes 1 evro vreden 60 centov na leto, vladna valuta pa nima vrednosti. Prav tako je dobro naložbeno sredstvo, če imate apetite po tveganju. Ampak to ne bo valuta, dokler se volatilnost ne upočasni. ” – David Marcus (Izvršni direktor Paypala)
 9. »Mislim, da je dejstvo, da znotraj bitcoin vesolja algoritem nadomešča funkcije [vlade], pravzaprav precej kul. Sem velik oboževalec Bitcoinov. ” –  Al Gore (45. podpredsednik ZDA)
 10. “Bitcoin je lahko TCP / IP denarja.” – Paul Buchheit (ustvarjalec Gmaila)

Zaključek

Po opravljeni analizi smo ugotovili, da je Bitcoin Code popolnoma delujoč tehnološki program. Potencialni vlagatelji lahko za več informacij o delovanju programa uporabijo linijo za pomoč strankam. Po pregledu interneta smo ugotovili tudi, da nekateri ljudje izgubijo denar, vendar mnogi zaslužijo 2000 EUR na teden dobička. Priporočamo, da začnete z majhnimi pologami v višini 250 EUR in se naučite, kako platforma deluje, preden naložite večje zneske.

Pogosta vprašanja

 • Kakšne donose naj pričakujem s kodo Bitcoin?

Poročajo, da lahko, ko odprete račun z uporabo Bitcoin kode, zaslužite približno 1 300 EUR dobička na dan. To še ni potrjeno. 

 • Kolikšen je dnevni čas, ki ga bom moral nameniti Bitcoin kodi?

Za program bi morali porabiti vsaj 20 minut na dan.

 • Kakšna je zgornja meja dobička, ko uporabljam kodo Bitcoin?

Očitno ni omejitve dobička, ki ga lahko zaslužite s programom Bitcoin Code. 

 • Kakšno je stanje varnosti in legitimnosti Bitcoin kode?

Poročajo, da je program Bitcoin Code popolnoma varen in uporablja zakonito programsko opremo. Številna mnenja potrjujejo, da program dosega 99,4-odstotno stopnjo uspešnosti. 

 • Kako se je začela Bitcoin koda?

Glede na druge ocene je bil program Bitcoin Code razvit, da odraža program Bitcoin Trader. Algoritem daje Bitcoin Code prednost pred drugimi programi.

 • Kaj bi me stalo, če bi uporabil programsko opremo Bitcoin code?

Program Bitcoin Code je popolnoma brezplačen in ni skritih stroškov ali provizij. 

 • Slišal sem za partnersko trženje in piramidne sheme; kako se Bitcoin koda razlikuje od njih?

Bitcoin koda ne deluje kot piramidna shema. Pred ustvarjanjem dobička vam ni treba nikogar predstaviti. Prav tako ni shema podružničnega trženja. 

 • Ali moram vedeti za takse?

Ne, nobenih provizij, odprtih ali skritih, se morate zavedati. 

 • Kako dobim račun s kodo Bitcoin?

Odpiranje računa je hitro in enostavno. Obiščite uradno spletno stran in izpolnite prijavnico / obrazec za registracijo na domači strani. Ko je vaš račun preverjen, bi ga lahko lahko začeli.

Slovar izrazov

Izraz Definicija
Fiat Fiat se tradicionalno imenuje papirnati denar, ki nima nobene lastne vrednosti, a katerega vrednost v bistvu določi ustvarjalec, v večini primerov bi bila to vlada.
Bitcoin Po poročanju je bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu. Bitcoin deluje na Bitcoin Blockchain in je decentralizirana valuta, ki deluje neodvisno od centralnih bank in oblasti
Ethereum Ethereum je tako kot Bitcoin kriptovaluta, ki je decentralizirana. Tu lahko vlagatelji prenesejo in zamenjajo vrednost.
Litecoin Litecoin je tudi kriptovaluta in blockchain, ki zrcali Bitcoin.
Izmenjava Kripto borza je v bistvu spletna platforma, kjer kripto vlagatelji lahko zamenjajo različne kriptovalute za druge kriptovalute..
Bitcoin rudarstvo Bitcoin rudarstvo se zgodi, ko so Bitcoin transakcije preverjene in potrjene, preden so dodane v Bitcoin Blockchain.
Kripto denarnica Kripto denarnica je program, ki hrani zasebne in javne ključe vlagateljev. Uporabnikom omogoča tudi prenos, prejemanje, porabo, shranjevanje in preverjanje stanja.
Obtočna zaloga To se nanaša na količino dane kriptovalute ali žetonov, ki so javno dostopni in krožijo na trgu med kupci in prodajalci.
Tržna kapitalizacija Tržna omejitev se nanaša na tržno vrednost vseh kriptovalut, ki so na voljo na trgu na dan.
Altcoins Bitcoin je bil prva in najuspešnejša od vseh kriptovalut. Vsi ostali kovanci so združeni v kategorijo altcoinov.
Blokiraj Explorer Spletno orodje za raziskovanje in analizo verige blokov kriptovalut.
Višina bloka Višina bloka se nanaša na število blokov, povezanih v verigi blokov.
Blokiraj nagrado Spodbuda rudarju bitcoinov, ki je v bloku uspešno izračunal razpršitev (preverjanje).
Povezovanje verige Prenos ene kriptovalute v drugo. To zahteva, da se transakcija vloži v dveh ločenih verigah blokov.
Konzorcij Blockchain Blockchain v zasebni lasti in upravljanju.
Kriptografija Postopek šifriranja in dešifriranja informacij.
Decentralizirana avtonomna organizacija Nanaša se na organizacije, ki jih vodijo računalniški programi ali programska oprema in ne človeški vnos. V zvezi s tem ni osrednje oblasti.
Žeton Žetoni so močno povezani z ICO in so pogosto zgrajeni na že obstoječih standardih iz uveljavljenih verig blokov “pametnih pogodb”, kot je Ethereum.
ICO To pomeni začetno ponujanje kovancev in se nanaša na motečo novo metodo, s katero lahko projekti pridobijo sredstva.
Vilice V kriptovalutnem smislu je vilica dogodek, ko se obstoječa kriptovaluta razdeli na dve različici kode.
Denarnica Denarnica s kriptovalutami je glavni način, kako lastniki kriptovalut lahko dostopajo do svojih kovancev.
Vroč in hladen prostor To se nanaša na to, kje gostuje določena denarnica. Vroče shranjevanje se nanaša na denarnico, ki je dostopna prek internetne povezave, kjer se hladna shramba nanaša na gostovanje denarnice brez povezave na ločenem delu strojne opreme..
Skladiščenje Depozit je finančni dogovor, pri katerem tretja oseba drži in ureja plačilo sredstev, potrebnih za dve osebi, ki sodelujeta v določeni transakciji.
Pametna pogodba Blok veriga Ethereum omogoča, da se koda nanjo namesti v obliki pametne pogodbe. Ta pogodba je v bistvu niz matematičnih pravil, ki narekujejo, kako transakcije delujejo
Dokaz o delu (PoW) Za potrditev in dodajanje transakcij v knjigo Blockchain obstajajo različni pristopi, ki so bili razviti za dokončanje tega postopka.
Dokaz o deležu (PoS) V kriptovalutah, ki temeljijo na PoS, je ustvarjalec naslednjega bloka izbran z različnimi kombinacijami naključnega izbora in bogastva ali starosti.
Dokaz o pomembnosti (POI) To je dokazni slog, ki ga je kovanec NEM uvedel kot tretjo alternativo PoW in PoS.
TA Stenografija za tehnično analizo ali analizo vrednosti kovancev na podlagi preteklih gibanj cen in izpopolnjenih kazalnikov.
Vozlišče računalnik, ki je povezan z omrežjem določene kriptovalute.
Rudarstvo Rudarstvo je postopek preverjanja veljavnosti novih transakcij na knjigi z razdeljenimi kriptovalutami.
Moonshot To se nanaša na kriptovaluto, ki dramatično strelja navzgor.
Trgi medvedov in bikov Bikov trg se nanaša na naraščajoče cene in optimistično razpoloženje, ki spodbuja nakup. Medvedji trgi veljajo za nasprotje bikovih, s padajočimi cenovnimi trendi in pesimističnim čustvom, ki spodbuja prodajo
Kit Nanaša se na nekoga, ki ima velike količine kriptovalut
HODL Nanaša se na pasivno naložbeno strategijo ignoriranja turbulenc na trgu in čakanja na dolgoročne donose.
Hard Fork Nanaša se na vrsto vilic, ki ustvari trajno spremembo standardnega protokola digitalne valute
Dolg / dolg položaj Nanaša se na stavo, da se bo določeno sredstvo sčasoma povečalo.
Zasebni ključ Podatki, ki so predstavljeni kot niz črk in številk, ki jih investitor lahko uporabi za dostop do svoje digitalne valute
Javni ključ Naslov, na katerem lahko vlagatelj prejme svojo digitalno valuto s kombinacijo črk in številk.
Rekt Pojavi se, ko vlagatelj izgubi velike vsote denarja na trgu kriptovalut
Kratek / krajša Pojavi se, ko vlagatelj zavzame kratek položaj in stavi, da bo vrednost sredstva ali valute padla
Spodbuda za rudarstvo Nagrado dobijo rudarji za potrditev transakcij in njihovo rudarjenje v bloke
Noob Nanaša se na nove vlagatelje na trgu kriptovalut.
DApp Nanaša se na decentralizirano aplikacijo.

Drugi sistemi za kripto trgovanje

Kripto trgovec Bitcoin trgovec Bitcoin Loophole Bitcoin življenjski slog
Bitcoin Rush Bitcoin Evolution Bitcoin revolucija Bitcoin dobiček

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vsebine na tej strani ne bi smeli jemati kot finančni nasvet. Je zgolj informativne narave. Nikoli ne vlagajte tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Pred kakršno koli finančno odločitvijo vedno raziščite čim več in se posvetujte s pooblaščenim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me