Pregled Crypto Genius: Ali je to prevara ali zakonitost?

Kaj je Crypto Genius?

Crypto Genius je avtomatizirana platforma za trgovanje s kriptovalutami, kjer uporabniki za začetek trgovanja v živo zahtevajo le polog v višini Є250. Platforma je popolnoma avtomatizirana, kar pomeni, da za začetek trgovanja potrebujete malo izkušenj ali nič. Trgovanje se dogaja s pomočjo izpopolnjenega algoritma, ki skenira trg in išče donosne možnosti trgovanja za vas. Ko te možnosti najdete, vam algoritem zamenja trgovino. Vse, kar morate storiti, je, da se registrirate, nakažete, preizkusite demo račun ali pojdite naravnost na trgovanje v živo. 

Ali je Crypto Genius zakonita platforma za trgovanje? 

Izvedli smo številne teste in lahko potrdimo, da je Crypto Genius zakonita trgovalna platforma. Provizije za vloge znašajo 250 EUR, kar je bistveno nižje kot druge tovrstne platforme za trgovanje. Za nove uporabnike, ki se še vedno znajdejo po platformi, obstaja posebna služba za pomoč strankam, skrbnik računa pa bo v stiku z vami, da vam bo pomagal pri potovanju, zlasti pri nastavitvi računa. Z veseljem boste izvedeli, da je Crypto Genius sodeloval tudi z reguliranimi posredniki, da bi zagotovil pravilno upravljanje vašega računa. 

Kratek vodnik za trgovanje na Crypto Genius

Če želite začeti trgovati s Crypto Genius, morate registrirati svoj račun. Na žalost noben vlagatelj ne bo mogel živeti v trgovini brez računa. Vsaka trgovalna platforma, ki od vas zahteva, da začnete trgovati brez računa, ne bi smela veljati za verodostojno. 

 • Registracija

Za registracijo potrebujete le osnovne podatke. Po registraciji vas bo poklical upravitelj računa, ki vam bo pomagal do konca postopka. Registrirate se lahko tako, da izpolnite spodnji obrazec: 

 • Kavcija

Crypto Genius zahteva, da vsi novi uporabniki položijo EV250. To je nižje kot pri mnogih drugih trgovalnih platformah, ki vam lahko za začetek zaračunajo polog in registracijo. Vplačana varščina se bo uporabila tudi kot začetna kapitalska naložba. To pomeni, da bo vaš depozit uporabljen za trgovanje. 

 • Demo trgovina

Crypto Genius ponuja neobvezni demo-trgovalni račun, da se novi uporabniki seznanijo s platformo. To je koristno, ker vam omogoča trgovanje na podlagi preteklih podatkov. Lahko boste pridobili izkušnje in bolje razumeli, kako deluje ta tehnologija trgovanja.

 • Trgovanje v živo 

Ko opravite polog, imate dostop do vseh funkcij trgovanja v živo. Vendar vam bo upravitelj računa pomagal konfigurirati nastavitve in določiti omejitve stop-loss. Prav tako se boste morali odločiti, kdaj odpreti in zapreti trgovalne seje.

Kaj je treba upoštevati pred trgovanjem s Crypto Genius?

 1. Vlagajte pametno – začnite z minimalnim pologom 250 €.
 2. Umiknite zaslužek predčasno – predlagamo, da svoj zaslužek umaknete in pustite začetni znesek naložbe v sistemu za več trgovanja. Na ta način lahko uživate v svojem zaslužku, medtem ko začetni kapital, ki ste ga vložili, ustvarja dobiček.
 3. Ne vlagajte svojih prihrankov – predlagamo, da novi uporabniki izkoristijo svoj razpoložljivi dohodek, namesto da vse svoje prihranke porabijo za financiranje prve trgovine. Ne pozabite, da je trg kriptovalut nestanoviten in se stvari hitro spreminjajo.

Registriraj se zdaj

Kripto genij

Registrirajte svoj Kripto genij račun prek Coin Insider in prejmite a PROST Upravitelj osebnih računov vas bo vodil skozi postopek nastavitve računa.

Ime Priimek E-pošta Telefon

Prednosti trgovanja s Crypto Geniusom

 1. Varno in varno: Crypto Genius je varen in varen, ko gre za zaščito vaših osebnih podatkov. Vaši podatki bodo zaščiteni s šifriranjem. Ni vam treba skrbeti, da bodo vaši podatki ukradeni, razen če ste malomarni s svojim računom. 
 2. Visoka stopnja dobitka za transakcije- Ugotovili smo, da ima Crypto Genius 80-odstotno uspešnost pri transakcijah. To lahko pripišemo izpopolnjenemu algoritmu, ki vedno deluje. 
 3. Spletna služba za stranke: Do službe za stranke imate dostop 24 ur na dan. Bodisi po e-pošti, klepetu v živo ali po telefonu. Priporočamo, da uporabite funkcijo klepeta v živo, ki je bolj odzivna. 
 4. Izkušnje niso potrebne: Crypto Genius uporablja izpopolnjen algoritem, ki ni odvisen od človekovega vmešavanja. Deluje samostojno in v vašo korist. Vse, kar morate storiti, je, da spremljate svoj račun.

Znane osebnosti, ki jih zanimajo kriptovalute:

 • Gwyneth Paltrow – Gwyneth Paltrow se je leta 2017 pridružila zagonu denarnice Bitcoin Abra kot svetovalec med epizodo serije Apple, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – Leta 2016 je Mike Tyson v partnerstvu z Bitcoin Direct lansiral Bitcoin denarnico.
 • Snoop Dogg -Leta 2013 je Snoop tvitnil: “Moj naslednji zapis, ki je na voljo v bitcoin n, dostavljen v brezpilotnem letalu.” Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.
 • Ashton Kutcher – Vloženo v verigo športnih stav Unikrn skupaj z milijarderjem Markom Cubanom.
 • Jamie Foxx – Jamie Foxx je leta 2017 na twitterju potrdil borzo kriptovalut Cobinhood: »Veselim se sodelovanja v novem @cobinhood Token! Trgovanje z nič PROVIZIJO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Eden prvih podpornikov Bitcoina. V letu 2013 je tvitnila: prvi postapokaliptični zakon: suženjstvo v vseh oblikah je zdaj nezakonito, vključno z dolžniškim suženjstvom. #BITCOIN.
 • Mel B – Leta 2013 je Mel B napovedala, da bo sprejela plačila z Bitcoini za svoj novi singl. Rekla je: Všeč mi je, kako nova tehnologija olajša naše življenje, in zame je to vznemirljivo. Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute. Lahko samo plačujejo z uporabo bitcoinov.
 • Drew Carey – Ko je tvitnil: Pravkar sem poskušal kupiti zajtrk w bitcoinov. Zavrnjeno. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – Leta 2017 je na svojem twitterju objavil svojo fotografijo z napisom: “Poraba bitcoinov ethereum in druge vrste kriptovalut na Beverly Hillu.”
 • Richard Branson Članek je bilo objavljeno, da je Richard Branson vložil 30 milijonov dolarjev v platformo za plačevanje s kriptovalutami BitPay.

Ali je kripto genij zakonit: naša razsodba!

Rezultat naše analize na platformi Crypto Genius nas vodi v podporo trditvam, da je Crypto Genius 100% zakonit in lahko novim in izkušenim trgovcem pomaga pri ustvarjanju pasivnega dohodka in povečanju njihovega bogastva. Trdi se, da lahko nov uporabnik vsak teden zasluži med 200 in 1000 EUR. To je popolnoma odvisno od tega, koliko denarja uporabnik vlaga in neprestano vlaga.

Našli smo dovolj pregledov in raziskav, ki kažejo, da je Crypto Genius zanesljiv in primeren za nadaljnje razmisleke o naložbah. Crypto Genius je na voljo uporabnikom v več kot 150 državah.

Pogosta vprašanja

 • Kaj je Crypto Genius?

Crypto Genius je avtomatizirana programska oprema za trgovanje, programirana za prepoznavanje priložnosti trga kriptovalut za uporabnike, ki jih zanima začetek trgovanja.

 • Ali je donosno vlagati v Crypto Genius

Obstajajo vlagatelji, ki trdijo, da imajo zaslužek več kot 5000 EUR na dan. Vendar pa bi morali uporabniki za takšen donos vložiti velike vsote denarja. Novim uporabnikom svetujemo, naj začnejo z minimalnim pologom 250 GBP / 250 EUR in od tam trgujejo le s svojim dobičkom.

 • Kolikšna je pristojbina za odprtje novega računa?

Za odprtje novega računa Crypto Genius se ne zaračuna provizija. Je popolnoma brezplačen.

 • Ali je mogoče Bitcoinov po zaslužku umakniti iz sistema trgovanja?

Na žalost to ni mogoče. Programska oprema za trgovanje pretvori vaš zaslužek v lokalno valuto, vaš zaslužek pa se položi na bančni račun, povezan z vašim računom Crypto Genius.

 • Ali obstajajo alternativne platforme za kripto trgovanje?

Obstajajo podobne platforme za trgovanje, kot so Bitcoin Code, Bitcoin Revolution in Bitcoin Era, med drugimi zaupanja vrednimi platformami za trgovanje s kriptovalutami.

 • Ali lahko dosežem največjo mejo dobička?

Ne. Ni omejitev, koliko potenciala za zaslužek imate na Bitcoinu.

 • Ali je Crypto Genius piramidna shema?

Ne. Crypto Genius je večkrat nagrajena in globoko tehnična programska oprema, ki vam omogoča donosno trgovanje s kriptovalutami.

 • Koliko časa bom moral vložiti v to?

Priporočljivo je, da mora povprečen uporabnik vnesti vsaj 20 minut na dan na tej trgovalni platformi.

 • V katerih državah je na voljo Crypto Genius?

Crypto Genius je na voljo v več kot 150 državah in za vaše udobje obstaja več možnosti plačila. Donosnost vaše naložbe lahko preprosto začnete zaslužiti praktično od koder koli po svetu, če je zakonito uporabljati Crypto Genius v svoji državi

 • Ali je priporočljivo ves svoj denar vložiti v Crypto Genius?

Ne, nikoli ne vlagajte denarja, ki ga potrebujete ali si ga ne morete privoščiti, da izgubite, uporabljati morate le razpoložljivi dohodek. Trg kriptovalut je nestanoviten in časovno občutljiv, zato predstavlja visoko tveganje in visoko nagrado. Priporočamo, da začnete z majhnimi. Kot pri vsaki naložbi tudi tu obstajajo tveganja, vendar funkcija stop-loss ščiti potencialne vlagatelje pred velikimi izgubami.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me