Pregled Crypto Traderja: Ali gre za prevaro ali zakonito?

Kaj je Crypto Trader?

Crypto Trader je sistem za trgovanje s kriptovalutami, ki uporablja inteligentno tehnologijo trgovanja za analizo signalov trga kriptovalut in vlagateljem predstavlja najbolj donosne posle..

Podobno kot pri devizah je tudi na kripto trgu cilj vsakega vlagatelja kupiti kriptovaluto po najnižji stopnji in nato prodati, da ustvari dobiček, ko se cena dvigne. Če to storite ročno, je lahko zelo težko, dolgotrajno in verjetno boste to storili narobe. Tu postane Crypto Trader zelo koristen; avtomatizirani trgovalni roboti vam bodo zaznali najboljše možnosti trgovanja s spremljanjem trgov kriptovalut.

Ker je Crypto Trader popolnoma avtomatiziran, lahko vlagatelji vložijo vloge, ki jih bodo trgovalni roboti vložili na trg kriptovalut. Najnižji depozit, ki ga lahko vlaga vlagatelj, znaša 250 GBP / 250 EUR, najvišji dovoljeni polog pa 15 000 EUR.

Crypto Trader je ena najbolj zanesljivih in legitimnih oblik trgovanja na trgu kriptovalut. Odločili smo se, da bomo to oceno delili z vami in se prepričali, da imate vse informacije, ki jih potrebujete za utemeljeno odločitev.

Ali je Crypto Trader prevara ali zakonit?

Zavedamo se, da morajo vlagatelji vedeti, ali lahko sistemu zaupajo, preden vanj vtaknejo denar. Potrjeno je, da je Crypto Trader legitimen. Trgovinska platforma ponuja vsakemu vlagatelju trajnostno priložnost za povečanje dohodka.

Tu je še nekaj pomembnih informacij o Crypto Traderju: 

 • Trdi, da ima Crypto Trader 95-odstotni uspeh. To pomeni, da lahko večina vlagateljev ustvari precejšnjo količino bogastva prek trga kriptovalut.
 • Vlagatelji lahko dobijo 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja, če niso zadovoljni z njihovimi rezultati.
 • Kdor ima najmanj 250 £ / 250 € za naložbe lahko začnete služiti denar na Crypto Traderju.

Kako odpreti svoj račun Crypto Trader

Pripravili smo vse informacije, ki jih potencialni vlagatelji potrebujejo za odprtje novega računa. Ta račun lahko celo uporabijo potencialni vlagatelji samo za preizkus sistema. Potrebovali boste ime računa, e-poštni naslov in telefonsko številko. Prepričajte se, da sta navedena elektronski naslov in telefonska številka veljavna, da lahko račun uspešno preverite in nato nadaljujete z dokončanjem preostalega postopka registracije..

Morda boste ugotovili, da je ta postopek bistveno krajši od drugih trgovalnih platform. V samo nekaj minutah je račun nastavljen in pripravljen za uporabo. To je odlična uporabniška izkušnja, večina ljudi se ponavadi odvrne od registracije računa na platformah, ki za preverjanje zahtevajo veliko podrobnosti. Obstaja seznam več kot 100 držav, kjer potencialni vlagatelji lahko zaslužijo s Crypto Traderjem. Z več možnostmi plačil, ki so na voljo na spletnem mestu in v aplikaciji, povečanje pasivnega dohodka še nikoli ni bilo lažje.

Registracija novega računa

Prvi korak je, da ustvarite brezplačen račun prek spodnjega obrazca. Po uspešni registraciji vam bo dodeljen osebni posrednik, ki vas bo vodil skozi postopek nastavitve:

Crypto Trader je sprejel vse potrebne ukrepe za zagotovitev varnosti uporabniških podatkov, vključno s šifriranjem spletnega mesta, zaščito podatkov in skladnostjo z GDPR.

Ko so podrobnosti potrjene in je registracija končana, prvi depozit 250 £ / 250 € je narejen. Postopek pologa je bliskovito hiter, v manj kot treh minutah lahko potencialni vlagatelj začne trgovati.

Obstaja določena značilnost, imenovana »stop-loss«, ki jo moramo razložiti. Druge platforme za trgovanje potencialnim vlagateljem ne ponujajo te možnosti, je edinstvena za platformo Crypto Trader. Ta funkcija potencialnim vlagateljem preprečuje izgubo vseh sredstev / denarja, če se trg nenadoma spremeni. To se občasno zgodi, saj so ti trgi časovno občutljivi. Funkcija stop loss je nastavljena pred začetkom trgovalne seje in trgovina ne bo presegla omejitve, ki jo je določil lastnik računa.

Crypto Trader se je izkazal za enega najboljših trgovskih robotov na trgu. Vsi potencialni vlagatelji, ki jih zanima ustvarjanje dohodka na trgu kriptovalut, imajo velike možnosti za uspeh s tem trgovalnim botom.

Kdo je ustvaril Crypto Trader?

To platformo za kripto trgovanje je ustvarila strokovna skupina, ki osebno spremlja, organizira in nadzira trg kriptovalut. Skupino sestavljajo uspešni programski inženirji, kot so Freddie Parker, tehnološki vlagatelji in trgovci s kriptovalutami. Edward Clark je zelo uspešen trgovec in je vodja ekipe Crypto Trader. Tako Clark kot Parker imata strokovno znanje, izkušnje in bogastvo, s katerim lahko utrdita, da je Crypto Trading sistem, ki deluje. Še posebej za vlagatelje, ki želijo zaslužiti pasivni dohodek ali pridobiti finančno neodvisnost.

Za potencialne vlagatelje, ki jih zanima zaslužek, saj trgovec s kriptovalutami morda potrebuje usposabljanje in izobraževanje, so iz tega razloga platforme za samodejno trgovanje, kot je Crypto Trader, postale priljubljen način ustvarjanja dohodka z lahkoto.

Prednosti trgovanja s Crypto Traderjem

Trgovci in vlagatelji na tej platformi dnevno zaslužijo več kot 5000 EUR. Po razumevanju postopka trgovanja s trgovanjem to ne preseneča.

Tu so glavne prednosti trgovanja s Crypto Traderjem:

 • Visoka ocena uspeha pomeni, da lahko vsak vlagatelj dnevno zasluži na tej platformi.
 • Trgovalni sistem je 99,4% natančen.
 • Roboti, s katerimi se trguje, so inteligentni in bliskovito hitri, kar zagotavlja, da vsak vlagatelj v nekaj sekundah doseže najboljše rezultate.
 • Spletna varnost je prednostna naloga – Vgrajen je protokol za spletno varnost SSL za vlagatelje, ki jih skrbi njihova varnost pri transakcijah.
 • Kotizacija ni potrebna.
 • Hiter dvig – Vlagatelji lahko prejmejo prvo plačilo v 24 urah, sredstva pa se nakažejo na njihove neposredne bančne račune v lokalni valuti
 • Ni skritih provizij – sistem transakcij je popolnoma pregleden.

Trgovalni posli – kako to deluje?

Želeli smo razumeti, kako natančno deluje trgovanje, zato smo bili pri svoji analizi kritični. Še posebej, ker je toliko avtomatiziranih transakcij prineslo visok dobiček.

Ena največjih prednosti teh trgovalnih botov je, da so zelo učinkoviti, nekateri bi rekli celo bliskovito – to je ključnega pomena pri trgovanju, saj cene nihajo v nekaj sekundah. Na ta način Crypto Trader vlagatelju zagotovi najboljše ponudbe in lažje je razumeti, zakaj je stopnja uspešnosti vseh transakcij 95-odstotna.

Kako deluje Crypto Trader?

Sistem Crypto Trader je zelo odziven. Zaradi tega je enostaven za uporabo in enostavno slediti njegovemu postopku.

Po brezplačni registraciji in vplačilu pologa se zgodi naslednje:

 • Sistem trgovalne tehnologije bo trgoval v imenu vlagatelja samodejno z uporabo podatkov, zbranih s trga kriptovalut.
 • Izbrane bodo samo potencialne transakcije, ki lahko vlagatelju povzročijo visok dobiček. To pomeni, da bodo vlagatelji dobivali le najbolj donosne posle.
 • Po zaslužku dobička avtomatizirani sistem vzame odstotek dobička in saldo, vključno s kapitalom, bo nakazan na račun vlagateljev Crypto Trader.

Ali obstaja aplikacija Crypto Trader?

Tukaj je. Aplikacija potencialnim vlagateljem omogoča upravljanje lastnih računov in dostop do funkcij. Je uporabniku prijazen, instinktiven in priročen. Aplikacija Crypto Trader deluje tako kot različica brskalnika. Potencialni vlagatelji bi morali imeti dobro uporabniško izkušnjo, v aplikaciji pa bi bilo malo težav.

Aplikacijo je mogoče prenesti na uradno spletno stran in je popolnoma brezplačna. Brez preverjanja plačila ali zahtev. Depozite lahko opravite tudi prek aplikacije.

Crypto Trader v primerjavi z drugimi aplikacijami za trgovanje

Med Crypto Traderjem in drugimi trgovskimi sistemi, ki smo jih preizkusili, je nekaj izrazitih razlik. Za začetek je Crypto Trader hiter in enostaven, druge platforme za trgovanje zahtevajo veliko več informacij, vključno z naročnino, odvisno od tega, katerega vlagatelj izbere. Odpiranje teh računov lahko traja tudi dlje.

Pri Crypto Traderju se dvigi obdelajo v 24 urah, medtem ko lahko druge platforme zahtevajo čakalno dobo ali traja teden ali dva, da dobijo zaslužek vlagateljev po začetku dviga. Podpora strankam je velika stvar in vlagatelji bodo morda ugotovili, da traja dlje časa, da se obrnete in pridobite podporo drugih trgovcev, saj je Crypto Trader tokrat bistveno krajši.

Lahko zaslužite z Crypto Traderjem?

Na podlagi ocen iz interneta in uporabe aplikacije lahko s programsko opremo za trgovanje Crypto Trader ustvarite dobiček. Vendar pa tako kot katera koli oblika trgovanja tudi zaradi nestanovitne narave kriptovalut obstaja tveganje, da boste izgubili naložbo, če boste narobe sklepali posle..

Tu je nekaj nasvetov, kako najbolje izkoristiti Crypto Trader:

 • Začnite z majhnimi – Začnite z minimalnim pologom v višini 250 EUR in ne trgujte z velikimi denarji, dokler se ne seznanite s tem, kako deluje Crypto Trader in ne začnete ustvarjati nekaj dobička.
 • Upoštevajte strokovne nasvete – oglejte si video vadnice strokovnjakov o tem, kako uporabljati platforme za kripto trgovanje.
 • Vlagajte samo tisto, kar si lahko privoščite, da izgubite – ne trgujte z denarjem, ki ga potrebujete za preživetje in za plačevanje računov.

Ali lahko ameriške stranke uporabljajo Crypto Trader?

Ne, zaradi ameriške zakonodaje ljudje iz ZDA ne morejo dostopati do Crypto Traderja. Obstajajo alternativne platforme za trgovanje s kriptovalutami, ki jih lahko uporabljajo državljani ZDA.

Ali je Crypto Trader predstavljen na televiziji?

Obstajajo trditve, da je bil Crypto Trader predstavljen v priljubljenih televizijskih oddajah, kot sta Shark Tank in Dragon’s Den. Obstajajo tudi druge trditve, da so Crypto Trader podprle znane osebnosti, kot sta Elon Musk in Gordon Ramsay. Odločili smo se, da bomo preučili te trditve.

Je bil Crypto Trader predstavljen na Dragons Den?

zmaji den bitcoin vrzel

Dragons Den je znana britanska oddaja, v kateri imajo ambiciozni poslovneži na voljo 3 minute, da predstavijo svojo poslovno idejo skupini uspešnih poslovnežev v upanju, da bodo začeli vlagati in svojo poslovno idejo popeljali v naslednjo fazo. Vsi izdelki, povezani s to oddajo, bi čez noč dosegli uspeh. Nismo našli nobene povezave med Crypto Trader in Dragons Den.

Je bil Crypto Trader predstavljen na Shark Tank?

vrzel rezervoarja za morske pse

Shark Tank je ameriška investicijska oddaja, podobna Dragons Den. Podjetniki imajo na voljo nekaj minut, da predstavijo svojo idejo skupini milijonarjev v upanju, da bodo milijonarji vložili denar v svojo idejo. Če bi Crypto Trader imel podporo Shark Tank, potem lahko z gotovostjo trdimo, da bi to prenašale novice, vendar je zelo malo verjetno, saj Crypto Trader v teh državah nima licence.

Ali so Crypto Trader podprle znane osebnosti?

Obstajajo trditve, da so Crypto Trader podprle mednarodne zvezdnice. Vendar nismo našli nobenega dokaza, da so te trditve resnične in za zdaj bi to morali izključiti kot špekulacije. 

Ali je Gordon Ramsay podprl kripto trgovca?

Gordon Ramsay je eden najslavnejših kuharjev na svetu. Britanski kuhar, gostinec, pisatelj in televizijska osebnost z britanskim kuharjem, v katerem igra Multi Michelin, ima ogromno blagovno znamko, zato bi njegova potrditev dala verodostojnost vsakemu izdelku. Pobrskali smo po mreži in YouTubu, da bi ugotovili, ali je podprl Crypto Trader, na žalost nismo našli ničesar. Govorice so torej napačne.

Ali je Peter Jones podprl kripto trgovca?

Peter Jones je britanski poslovnež in resničnostni televizijski zvezdnik priljubljenega investicijskega šova Dragons Den in ameriške TV oddaje American Inventor. Ocenjuje se, da ima neto vrednost približno 500 milijonov dolarjev, zato bi, če bi kdo od njegovih finančnih zmožnosti podprl naložbeni produkt, vanj vlagalo tudi veliko ljudi. Iskali smo, da je Peter Jones odobril Crypto Trader, vendar nismo našli ničesar.

Je Elon Musk podprl kripto trgovca?

Elon Musk je ekscentrični milijarder s tremi narodnostmi, južnoafriško, kanadsko in ameriško. On je človek, ki stoji za Teslo in SpaceXom. Tviti Elona Muska vplivajo na delniški trg, če bi podprl Crypto Trader, bi to bilo po vseh novicah in spletno mesto Crypto Trader bi propadlo. Po internetu smo iskali kakršne koli veljavne dokaze, da je Elon Musk odobril Crypto Trader, spet teh trditev nismo mogli preveriti.

Do zdaj je bilo ugotovljeno, da so bile vse trditve o različnih zvezdnikih, ki podpirajo Crypto Trader, napačne. Upoštevajte, da to tržijo tržniki in ne sama platforma Crypto Trader. Za resnične bi morali šteti le informacije, objavljene na spletnem mestu Crypto Trader.

Ali je Trevor Noah podprl kripto trgovca?

Trevor Noah je južnoafriški komik, politični komentator, igralec in voditelj priljubljene ameriške pogovorne oddaje The Daily Show. Govorile so se, da Trevor Noah uporablja Crypto Trader zaradi oglasov, ki krožijo po internetu, da je Trevor obogatel zaradi Bitcoina. Javno je znano, da je vir bogastva Trevorja Noahsa njegova pogodba z The Daily show in njegove komične turneje. Ali Trevor Noah vlaga v kripto ali ne, ni javno znano. Ni mogoče potrditi, ali uporablja Crypto Trader ali ne, zato bomo domnevali, da so podatki v oglasih, ki krožijo po internetu, napačni.

Kaj o bitcoinih pravijo znani ljudje

Zdaj, ko smo zajeli vse lažne podatke, o kriptovalutah govorijo znani ljudje in uspešni poslovneži.

1. »Bitcoin je vznemirljiv, ker kaže, kako poceni je lahko. Bitcoin je boljši od valute, saj vam ni treba biti fizično na istem mestu in seveda je pri velikih transakcijah valuta lahko precej neprijetna. ” – Bill Gates

2. “Bitcoin je izjemen kriptografski dosežek in sposobnost ustvarjanja nečesa, česar v digitalnem svetu ni mogoče ponoviti, ima izjemno vrednost.” – Eric Schmidt (izvršni direktor Googla)

3. »Bitcoin je zelo razburljiv razvoj, lahko pripelje do svetovne valute. Mislim, da bo v naslednjem desetletju postalo eden najpomembnejših načinov plačevanja stvari in prenosa sredstev. ” – Kim Dotcom (izvršni direktor MegaUpload)

4. “Odločili smo se, da bomo svoj denar in vero dali v matematični okvir, ki ne vsebuje politik in človeških napak.” – Tyler Winklevoss (soustvarjalec Facebooka)

5. “Bitcoin dejansko ima ravnovesje in spodbude pravilno, zato se začne vzpenjati.” – Julian Assange (ustanovitelj Wikileaksa)

6. “Bitcoin je torej kibernetska snobska valuta …” – William Shatner (igralec v filmu Star Trek TOS)

7. “Virgin Galactic je drzna podjetniška tehnologija. To je revolucija in Bitcoin počne enako, ko gre za izumljanje nove valute. ” – Sir Richard Branson (ustanovitelj skupine družb Virgin)

8. »Bitcoin mi je zelo všeč. Sem lastnik Bitcoinov. To je hranilnik vrednosti, razdeljena knjiga. To je odličen kraj za dajanje sredstev, zlasti v krajih, kot je Argentina z 40-odstotno inflacijo, kjer je 1 ameriški dolar danes vreden 60 centov na leto in vladna valuta nima vrednosti. Prav tako je dobro naložbeno sredstvo, če imate apetite po tveganju. Ampak to ne bo valuta, dokler se volatilnost ne upočasni. ” – David Marcus (izvršni direktor Paypala)

9. “Mislim, da je dejstvo, da znotraj bitcoin vesolja algoritem nadomešča funkcije [vlade], pravzaprav precej kul. Sem velik oboževalec Bitcoinov. ” – Al Gore (45. podpredsednik ZDA)

10. “Bitcoin je lahko TCP / IP denarja.” – Paul Buchheit (ustvarjalec Gmaila)

11. »Bitcoin me zelo zanima. Ima vse znake. Sprememba paradigme, hekerjem je všeč, vendar je to zasmehovano kot igrača. Tako kot mikroračunalniki. ” – Paul Graham (trgovina Yahoo)

12. “Bitcoin bo storil bankam tisto, kar je e-pošta naredila poštni industriji.” – Rick Falkvinge (ustanovitelj švedske piratske stranke)

13. “Trenutno se Bitcoin zdi kot internet pred brskalnikom.” – Wences Casares (ustanovitelj banke Banco Lemon)

14. “[Navidezne valute] lahko dolgoročno obljubljajo, zlasti če inovacije spodbujajo hitrejši, varnejši in učinkovitejši plačilni sistem.” – Ben Bernanke (predsednik Zvezne rezerve)

15. “Mislim, da je Bitcoin prvi [šifrirani denar], ki lahko naredi kaj takega, kot da spremeni svet.” – Peter Thiel (soustanovitelj Paypala)

Znane osebnosti s kripto interesi:

Gwyneth Paltrow – Gwyneth Paltrow se je leta 2017 pridružila zagonu denarnice Bitcoin Abra kot svetovalec med epizodo serije Apple, Planet of the Apps.

Mike Tyson – Leta 2016 je Mike Tyson v partnerstvu z Bitcoin Direct lansiral Bitcoin denarnico.

Snoop Dogg -Leta 2013 je Snoop tvitnil: “Moj naslednji zapis, ki je na voljo v bitcoin n, dostavljen v brezpilotnem letalu.” Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.

Ashton Kutcher  – Vloženo v verigo športnih stav Unikrn skupaj z milijarderjem Markom Cubanom.

Jamie Foxx – Leta 2017 je Jamie Foxx na twitterju potrdil borzo kriptovalut Cobinhood:

 “Veselimo se sodelovanja v novem @cobinhood Token! Trgovanje z nič PROVIZIJO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – Eden prvih podpornikov Bitcoina. V letu 2013 je tvitnila:

prvi postapokaliptični zakon: suženjstvo v vseh oblikah je zdaj nezakonito, vključno z dolžniškim suženjstvom. #BITCOIN.

Mel B – Leta 2013 je Mel B napovedala, da bo sprejela plačila z Bitcoini za svoj novi singl.

Rekla je:

Všeč mi je, kako nam nova tehnologija olajša življenje, in to je zame vznemirljivo. Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute. Lahko samo plačujejo z uporabo bitcoinov.

Drew Carey – Ko je tvit:

 Pravkar poskušal kupiti zajtrk w bitcoin. Zavrnjeno. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – Leta 2017 je na svojem twitterju objavil svojo fotografijo z napisom: “Poraba bitcoinov ethereum in druge vrste kriptovalut na Beverly Hillu.”

Richard BransonČlanek je bilo objavljeno, da je Richard Branson vložil 30 milijonov dolarjev v platformo za plačevanje s kriptovalutami BitPay.

Elon Musk – V tweet Elon Musk je dejal:

“Še vedno imam v lasti le 0,25 bitcoina.”

Pregled Crypto Traderja: preberite razsodbo!

Po opravljeni analizi smo ugotovili, da je Crypto Trader popolnoma delujoča platforma za trgovanje, lahko pa se pogovorite tudi z njihovimi svetovalci, če želite vedeti, kako to deluje. Po pregledu interneta smo ugotovili tudi, da nekateri ljudje izgubijo denar, vendar mnogi zaslužijo od 200 EUR na teden do 1000 EUR na teden. Priporočamo, da začnete z majhnimi pologami v višini 250 EUR in se naučite, kako platforma deluje, preden naložite večje zneske.

Pogosta vprašanja

 • Kdo je izumil Crypto Trader? 

Crypto Trader sta izumila Edward Clark, priznani trgovec s kriptovalutami in Freddie Parker, uspešen inženir programske opreme.

 • Ali je Crypto Trader zakonit? 

Da. Crypto Trader je zakonita platforma za trgovanje s kriptovalutami. Temeljito je bil preizkušen in deluje.

 • Ali je mogoče z vsemi kriptovalutami trgovati na Crypto Traderju? 

Da. Potencialni vlagatelji lahko trgujejo z Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin in drugimi kovanci.

 • Ali je Crypto Trader piramidna shema?

Ne ni. Crypto Trader ima podoben postopek kot na borzi, za trgovanje uporablja le Bitcoine in druge kovance.

 • Ali lahko zaslužim pri Crypto Traderju?? 

Da. Obstaja velika možnost, da vsak dan povečate pasivni dohodek in si pridobite finančno svobodo. Kaj boste zaslužili, je odvisno od vplačila. Priporočamo vam, da najprej začnete z majhnimi in ugotovite čim več informacij o delovanju sistemov za samodejno trgovanje. Znesek lahko po prvem dvigu vedno podvojite in zaslužite več.

 • Kako varen je spletni postopek? 

Postopek je zelo varen. Spletno mesto uporablja potrdilo SSL, ki šifrira vse zaupne podatke in ščiti potencialne vlagatelje pred izgubo denarja za spletno krajo ali “prisluškovanje”.

 • Ali je mogoče preučiti, kako delujejo trgovalni roboti?

Da. Na voljo so vam različne informacije. To vam bo omogočilo in pripravilo odgovorno trgovanje in ugotovilo, kako delujejo ti roboti za trgovanje.

 • Kdaj bom prejel prvo izplačilo po opravljenem nakazilu? 

Prvo izplačilo je mogoče obdelati v 24 urah po začetnem nakazilu.

 • Kako pregleden je sistem izplačil? 

Ugotovili boste, da ima Crypto Trader enega najbolj preglednih spletnih sistemov izplačil. Vaš zaslužek se izračuna natančno in v nekaj sekundah nakaže na vaš uporabniški račun.

 • Katere možnosti plačila so na voljo za polog? 

Med drugimi možnostmi lahko uporabite Visa, MasterCard, Netteller, WebPay.

 • Koliko je potrebno za registracijo računa Crypto Trader?

To je brezplačen postopek registracije. Vse, kar morate storiti, je položiti depozit za začetek trgovanja.

 • Ali je priporočljivo ves svoj denar vložiti v to platformo?

Trg kriptovalut se je izkazal za nestanovitnega in časovno občutljivega. Priporočamo, da začnete z majhnimi. Kot pri vsaki naložbi tudi tu obstajajo tveganja, vendar funkcija stop-loss ščiti potencialne vlagatelje pred velikimi izgubami. Priporočamo tudi, da vložite svoj razpoložljivi dohodek.

 • Ali lahko tujci odprejo račun Crypto Trader? 

Da. Crypto Trader je na voljo v več kot 100 državah in za vaše udobje obstaja več možnosti plačila. Donosnost naložbe lahko preprosto začnete zaslužiti praktično od koder koli po svetu.

 • Koliko časa traja odprtje računa?

Odprtje novega računa bi trajalo približno sedem minut. Postopek je priročen in enostaven.

Slovar izrazov

Izraz Definicija
Fiat Fiat se tradicionalno imenuje papirnati denar, ki nima nobene lastne vrednosti, a katerega vrednost v bistvu določi ustvarjalec, v večini primerov bi bila to vlada.
Bitcoin Po poročanju je bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu. Bitcoin deluje na Bitcoin Blockchain in je decentralizirana valuta, ki deluje neodvisno od centralnih bank in oblasti
Ethereum Ethereum je tako kot Bitcoin kriptovaluta, ki je decentralizirana. Tu lahko vlagatelji prenesejo in zamenjajo vrednost.
Litecoin Litecoin je tudi kriptovaluta in blockchain, ki zrcali Bitcoin.
Izmenjava Kripto borza je v bistvu spletna platforma, kjer kripto vlagatelji lahko zamenjajo različne kriptovalute za druge kriptovalute..
Bitcoin rudarstvo Bitcoin rudarstvo se zgodi, ko so Bitcoin transakcije preverjene in potrjene, preden so dodane v Bitcoin Blockchain.
Kripto denarnica Kripto denarnica je program, ki hrani zasebne in javne ključe vlagateljev. Uporabnikom omogoča tudi prenos, prejemanje, porabo, shranjevanje in preverjanje stanja.
Obtočna zaloga To se nanaša na količino dane kriptovalute ali žetonov, ki so javno dostopni in krožijo na trgu med kupci in prodajalci.
Tržna kapitalizacija Tržna omejitev se nanaša na tržno vrednost vseh kriptovalut, ki so na voljo na trgu na dan.
Altcoins Bitcoin je bil prva in najuspešnejša od vseh kriptovalut. Vsi ostali kovanci so združeni v kategorijo altcoinov.
Blokiraj Explorer Spletno orodje za raziskovanje in analizo verige blokov kriptovalut.
Višina bloka Višina bloka se nanaša na število blokov, povezanih v verigi blokov.
Blokiraj nagrado Spodbuda rudarju bitcoinov, ki je v bloku uspešno izračunal razpršitev (preverjanje).
Povezovanje verige Prenos ene kriptovalute v drugo. To zahteva, da se transakcija vloži v dveh ločenih verigah blokov.
Konzorcij Blockchain Blockchain v zasebni lasti in upravljanju.
Kriptografija Postopek šifriranja in dešifriranja informacij.
Decentralizirana avtonomna organizacija Nanaša se na organizacije, ki jih vodijo računalniški programi ali programska oprema in ne človeški vnos. V zvezi s tem ni osrednje oblasti.
Žeton Žetoni so močno povezani z ICO in so pogosto zgrajeni na že obstoječih standardih iz uveljavljenih verig blokov “pametnih pogodb”, kot je Ethereum.
ICO To pomeni začetno ponujanje kovancev in se nanaša na motečo novo metodo za financiranje projektov.
Vilice V kriptovalutnem smislu je vilica dogodek, ko se obstoječa kriptovaluta razdeli na dve različici kode.
Denarnica Denarnica s kriptovalutami je glavni način, kako lastniki kriptovalut lahko dostopajo do svojih kovancev.
Vroč in hladen prostor To se nanaša na to, kje gostuje določena denarnica. Vroče shranjevanje se nanaša na denarnico, ki je dostopna prek internetne povezave, kjer se hladna shramba nanaša na gostovanje denarnice brez povezave na ločenem delu strojne opreme.
Skladiščenje Depozit je finančni dogovor, pri katerem tretja oseba drži in ureja plačilo sredstev, potrebnih za dve osebi, ki sodelujeta v določeni transakciji.
Pametna pogodba Blok veriga Ethereum omogoča, da se koda nanjo namesti v obliki pametne pogodbe. Ta pogodba je v bistvu niz matematičnih pravil, ki narekujejo, kako transakcije delujejo
Dokaz o delu (PoW) Za potrditev in dodajanje transakcij v knjigo Blockchain obstajajo različni pristopi, ki so bili razviti za dokončanje tega postopka.
Dokaz o deležu (PoS) V kriptovalutah, ki temeljijo na PoS, je ustvarjalec naslednjega bloka izbran z različnimi kombinacijami naključnega izbora in bogastva ali starosti.
Dokaz o pomembnosti (POI) To je dokazni slog, ki ga je kovanec NEM uvedel kot tretjo alternativo PoW in PoS.
TA Stenografija za tehnično analizo ali analizo vrednosti kovancev na podlagi preteklih gibanj cen in izpopolnjenih kazalnikov.
Vozlišče računalnik, ki je povezan z omrežjem določene kriptovalute.
Rudarstvo Rudarstvo je postopek preverjanja veljavnosti novih transakcij na knjigi z razdeljenimi kriptovalutami.
Moonshot To se nanaša na kriptovaluto, ki dramatično strelja navzgor.
Trgi medvedov in bikov Bikov trg se nanaša na naraščajoče cene in optimistična čustva, ki spodbujajo nakup. Medvedji trgi veljajo za nasprotje bikovih, s padajočimi cenovnimi trendi in pesimističnim čustvom, ki spodbuja prodajo
Kit Nanaša se na nekoga, ki ima velike količine kriptovalut
HODL Nanaša se na pasivno naložbeno strategijo ignoriranja turbulenc na trgu in čakanja na dolgoročne donose.
Hard Fork Nanaša se na vrsto vilic, ki ustvari trajno spremembo standardnega protokola digitalne valute
Dolg / dolg položaj Nanaša se na stavo, da se bo določeno sredstvo sčasoma povečalo.
Zasebni ključ Podatki, ki so predstavljeni kot niz črk in številk, ki jih investitor lahko uporabi za dostop do svoje digitalne valute
Javni ključ Naslov, na katerem lahko vlagatelj s kombinacijo črk in številk prejme svojo digitalno valuto.
Rekt Pojavi se, ko vlagatelj izgubi velike vsote denarja na trgu kriptovalut
Kratek / krajša Pojavi se, ko vlagatelj zavzame kratek položaj in stavi, da bo vrednost sredstva ali valute padla
Spodbuda za rudarstvo Nagrado dobijo rudarji za potrditev transakcij in njihovo rudarjenje v bloke
Noob Nanaša se na nove vlagatelje na trgu kriptovalut.
DApp Nanaša se na decentralizirano aplikacijo.

Drugi sistemi za kripto trgovanje

Bitcoin trgovec Bitcoin Loophole Bitcoin življenjski slog Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin revolucija Bitcoin dobiček Bitcoin koda

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vsebine na tej strani ne bi smeli jemati kot finančni nasvet. Je zgolj informativne narave. Nikoli ne vlagajte tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi izgubili. Pred kakršno koli finančno odločitvijo vedno raziščite čim več in se posvetujte s pooblaščenim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me