5 redenen om Ripple XRP Coin te kopen

Gisteren, tijdens het zoeken naar een trend op de Google Trend-pagina met de XRP-tag, Ik vond een verbazingwekkende toename van zoekopdrachten door mensen over de hele wereld. Slovenië staat op de eerste plaats wat betreft het aantal zoekopdrachten naar XRP en Korea is de tweede. Wat zou de redenen voor deze toename van het aantal zoekopdrachten?

Mensen over de hele wereld willen dat geld verdienen. De laatste grote hausse op de kapitaalmarkten was de opkomst en ontwikkeling van Crypto Market (een nieuwe kapitaalmarkt die de afgelopen jaren is ontwikkeld). XRP-munt staat op de 4e plaats in de top 10 van cryptomunten.

Ripple is een door durfkapitaal gesteunde startup met kantoren in San Francisco, New York, Londen, Luxemburg en Sydney. De leiders van Ripple brengen tientallen jaren ervaring samen in technologie, financiële diensten en compliance. Het doel van Ripple is het gebruik van grensoverschrijdende betalingstechnologie en het gebruik van de XRP als buffer tussen fiat-geldoverdrachten. De bekendste namen in het leiderschap van Ripple zijn: David Schwartz, Stefan Thomas, Miguel Vias en Brad Garlinghouse.

Het ontwikkelingsteam van Ripple heeft momenteel bijna 200 medewerkers. Velen van hen zijn ondersteunende ingenieurs en veldtechnici. Het team is erg goed in de technische afdeling en ook in promotie en reclame. Dit blijkt uit het feit dat ze een aantal van ongeveer 80 banken hebben weten te overtuigen om hun technologie voor grensoverschrijdende betalingen te testen..

Laten we eens kijken wat deze valuta heeft en waarom deze in september van dit jaar moet worden gekocht.

  1. Nieuws:

Ripple nieuws vandaag

Bijna iedereen die op de kapitaalmarkten handelt, weet dat de positief nieuws geeft een positieve impuls aan de prijs.

Tegen het einde van 2017 verwachten we een reeks nieuws die de prijs van de XRP positief zal beïnvloeden.

-SWELL-conferentie die zal worden gehouden van 16-18 oktober in Toronto. Ben Bernanke – voorzitter – (The Federal Reserve System (2006-2014)) en Sir Tim Berners-Lee (The Inventor of the World Wide Web) behoren tot de belangrijkste namen die daar worden aangekondigd. Andere belangrijke namen die daar aanwezig zullen zijn zijn Brad Garlinghouse (CEO Ripple), Stefan Thomas (CTO Ripple), Takashi Okita (SBI Ripple Asia CEO), Ed Metzger (Head of Innovation Santander) en Dr.Arak Sutivong (Head of Strategy Siam Commerciële bank).

Zoals u kunt zien, mensen van de leiding van de banken die momenteel zijn Ripple-technologie testen zijn uitgenodigd. Het is niet uitgesloten dat Ripple-functionarissen ons op de hoogte zullen stellen van de implementatie en acceptatie van Ripple-technologie.

 De officiële verklaring van Ripple is de volgende:

“Vandaag nemen we die onzekerheid permanent weg door ons te committeren om tegen het einde van 2017 55 miljard XRP op een cryptografisch beveiligde geblokkeerde rekening te plaatsen. Door het leeuwendeel van onze XRP veilig te stellen, kunnen beleggers nu matematisch het maximale aanbod van XRP verifiëren dat kan binnenkomen. de markt.”

Van de in totaal 100 miljard munten, 55 miljard munten worden in een escrow geplaatst account. Dit vermindert het aanbod op de markt en leidt impliciet tot hogere prijzen. De aankondiging dat blocking is gerealiseerd, zal ongetwijfeld leiden tot een prijsstijging.

– Ripple’s officiële verklaring van Miguel Vias was als: “In Q3-Q4 hoor je goede dingen over Ripple.” In principe verwachten we dat de testperiode van de Ripple-technologie door banken zal eindigen, en ten minste één bank zal de acceptatie van Ripple-technologie aankondigen. Als ik tenminste één bank zeg, bedoel ik hier de Nationale Bank van Abu Dhabi (NBAD). Ze legden een officiële verklaring af waarin ze zeiden dat ze dat zouden doen Ripple-technologie toepassen spoedig. Mogelijk verschijnen er ook adoptieaankondigingen van andere banken die nu de Ripple-technologie testen.

Elk nieuws van september tot december 2017 kan de prijs van XRP positief beïnvloeden. In deze situatie kun je beter op de trein stappen dan op het perron blijven. Het is natuurlijk een metafoor.

  1. Hoger investeringsrendement (in procenten)

rimpel roi

Nou, dit is een een zeer goede reden waarom u XRP zou moeten kopen. XRP is momenteel de meest ondergewaardeerde valuta in de top 4 cryptomarktvaluta’s. Dit betekent dat deze valuta een aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt om in de echte wereld te worden gebruikt, maar dat hij nog steeds goedkoop is gebleven.

LEES Een ultieme gids voor het kopen van Ripple (XRP) in 2021

Er zijn verschillende redenen waarom XRP goedkoop is gebleven. Allereerst profiteren BTC en ETH van het merendeel van de aandacht van de grote investeerders, maar ook van de aandacht van kleine investeerders en dit leidt tot hogere prijzen. Een andere reden is dat Ripple een bankbedrijf is, en in de Crypto-wereld is dit een heiligschennis. Ripple is een van de munten die veel vijanden heeft. Dit is te zien in de speciale XRP-forums. De XRP is voor mensen met een open geest, niet voor mensen met vooropgezette ideeën.

Een derde reden waarom Ripple XRP-munt goedkoop is gebleven, is precies de enorme hoeveelheid uitgegeven munten: 100 miljard munten. Dit heeft grootschalige investeerders ontmoedigd, die bang waren dat de markt plotseling zou worden binnengevallen door een grote hoeveelheid munten. Het is bewezen dat deze angsten in de loop der jaren onverstaanbaar zijn. Deze mythe werd onlangs verbrijzeld toen Ripple aankondigde dat het 55 zou blokkeren miljard munten in de Escrow om alle angsten weg te nemen. Maar wat bedoelde ik met procentuele opbrengst??

Neem bijvoorbeeld, BTC. Het wordt momenteel verhandeld tegen 4.500 $. Volgens schattingen van verschillende specialisten kan het dit jaar niet meer dan 7.000 $ ophalen. Als de BTC-prijs 7.000 $ bereikt, is het rendement op deze investering 56%. Het is bekend dat een dure valuta sterker groeit (in%) dan een goedkope.

Laten we analyseren XRP nu. Het wordt momenteel verhandeld tegen 0,20 $. Naar de mening van veel Crypto-marktspecialisten kan XRP een prijs bereiken van minimaal 0,75 $  aan het eind van het jaar. Het rendement hiervan XRP-investering zal meer dan 300% bedragen.

  1. Hogere technologie

rimpel xrp-technologie

XRP is specifiek ontworpen om de huidige grensoverschrijdende veranderingen te kunnen veranderen geldoverdrachten. We hebben het hier over de oude en de langzame SWIFT. Momenteel kan een overschrijving met SWIFT tussen twee landen 3 tot 5 dagen duren. Om nog maar te zwijgen van de kosten van deze transfers, die niet te verwaarlozen zijn, vooral als we het hebben over transfers van tienduizenden dollars.

XRP is een derde generatie blockchain-technologie wordt momenteel overtroffen door IOTA’s enige tangle blockchain-technologie. Bitcoin is bijvoorbeeld de eerste cryptovaluta en heeft een blockchain-technologie van de eerste generatie.

Een XRP-overdracht is binnen 4 seconden voltooid. Ter vergelijking: een Ethereum-overdracht gebeurt in ongeveer 3 minuten en een Bitcoin-overdracht in 10 tot 30 minuten.

XRP kan 1500 transfers / seconde, Ethereum 15 transfers / seconde en Bitcoin 7-transfers per seconde uitvoeren.

Je kunt zien dat XRP-technologie veel beter is dan de andere twee munten.

Het totale aantal uitgegeven munten is 100 miljard. Dit indrukwekkende aantal munten is speciaal ontworpen om het grootste deel van grensoverschrijdende overboekingen te maken. Instellingen die het Ripple-overdrachtsplatform gebruiken, zullen de kosten van overdrachten met 30% verlagen. Als instellingen het Ripple-platform en de XRP-valuta gebruiken, zullen de transferkosten met 60% dalen.

  1. Een aantal van ongeveer 80 banken test de Ripple-technologie

rimpelige banken

Op dit moment wordt de Ripple-technologie bijna getest 80 banken. Binnenkort eindigt deze testfase, waarbij banken bepalen of ze de Ripple-technologie willen toepassen of niet. Banken kunnen kiezen voor twee opties. Ze zullen alleen de Ripple-overdrachtssoftware gebruiken en in dit geval zullen de kosten voor geldoverdracht met slechts 30% dalen. Als banken ervoor kiezen om de Ripple-software en het XRP-valuta, de overdrachtsprijs daalt met 60%. Deze daling van 60% in transactiekosten kan voor banken een bemoedigende reden zijn om de XRP-valuta te gebruiken.

Hier is een uittreksel uit een artikel gepubliceerd op 29 juni 2017 op de officiële Ripple-site

“Dankzij SBI Remit, Siam Commercial Bank (SCB) en Ripple kunnen 45.000 Thaise burgers die in Japan wonen sneller geld naar huis sturen..

De geldovermakingsstromen tussen Japan en Thailand zijn gestaag gegroeid en bedragen momenteel ongeveer $ 250 miljoen USD per jaar. De overmakingsinfrastructuur heeft de behoeften van de klant echter niet bijgehouden. Overboekingen kunnen tot twee dagen duren, gemiddelde kosten en maar liefst 5-7% voor elke transactie en er is geen zicht op wanneer het geld daadwerkelijk binnenkomt. De uitrol van de dienst begint vandaag. Het is de eerste commercieel beschikbare overmakingsservice, mogelijk gemaakt door Ripple. Degenen die SBI Remit in Japan gebruiken, kunnen onmiddellijk geld in JPY overmaken naar de SCB-spaarrekening van de ontvanger in Thailand en binnen enkele seconden geld ontvangen. “

LEES Ongeveer $ 400 miljoen aan XRP-tokens die door criminelen worden gebruikt voor illegale activiteiten – Rapporteer

Volgens dit artikel over de officiële Ripple-site, er is momenteel een grensoverschrijdende transfercorridor tussen Japan en Thailand.

Hierboven heb je een lijst met de bijna 50 banken testen momenteel de Ripple-technologie. Deze afbeelding toont de staat van het testen van de Ripple-technologie in elke bank.

  1. Technische analyse zegt KOPEN:

rimpelanalyse

Mijn ervaring als handelaar gaat over negen jaar. Ik handelde op de Stock Market, WTY Oil, Forex en Crypto-markt. Een van de tools die me veel hebben geholpen bij het handelen, was de technische analyse. Degenen die niet weten hoe ze het moeten interpreteren, of er gewoon een vaag idee van hebben, zeiden dat het helemaal niet helpt. Als oude handelaar kan ik zeggen dat technische analyse u veel mensen een stap voor is en dit impliciet leidt tot maximale inkomsten. Kopen en verkopen gebeurt niet meer als u de technische Analyse.

Wat vertelt technische analyse ons over XRP / USD-pariteit? U heeft hieronder een dagelijkse grafiek over XRP / USD. De maximale prijs die werd bereikt was 0,42 USD (mei). Sindsdien is de prijs gedurende enkele maanden gedaald tot een waarde van 0,15 USD. Vanuit dat oogpunt hebben we tot nu toe een nieuwe trend. De prijs van vandaag tijdens het schrijven van dit artikel is 0,20 USD.

Zoals je op de kaart kunt zien, gaf de MACD 10 dagen geleden een koopsignaal. Opgemerkt moet worden dat de volumes zijn gegroeid sinds het begin van de huidige opleving. Daarboven hebben we een weerstandsniveau van 0,32 dollar. Bij positief nieuws kan dit worden ondervangen en kan het vroegere historische maximum (0,42 USD) gemakkelijk worden overschreden. Dit is niet meer dan één stap. Vanaf hier naar nieuwe maximumprijzen. Ik heb met de tijd geleerd om een ​​koopsignaal dat door de technische analyse wordt gegeven, te waarderen.

Tegen welke prijs kunnen we klimmen als we de vorige piek van $ 0,42 USD overschrijden? Nou, dat is erg moeilijk te voorzien. Het zal sterk afhangen van nieuws en hoeveel geld er op XRP terechtkomt. Als u op internet onderzoekt, zult u zien dat de meeste prognoses eind 2017 een prijs van (0,75-0,95) USD schatten..

rimpel xrp kopen

Je moet ook weten dat XRP een van de meest lelijke munten op de Crypto-markt is. En dat komt omdat ze samenwerken met de banken. Voor BTC- en ETH-puristen is dit heiligschennend. Kortom, de XRP is voor mensen met een open geest, niet voor mensen met vooroordelen. Zal Ripple erin slagen het door haar voorgestelde plan te voltooien? Het Ripple-team is een goed team, beginnend van de technische kant tot de promotionele kant. Ik vertrouw ze, maar er kunnen natuurlijk enkele problemen zijn.

Als we beter kijken, is Ripple te vergelijken met de bedrijven die jaren geleden een revolutie teweegbrachten in de wereld. Ripple kan in het begin worden vergeleken met Apple, toen niemand erin geloofde.

XRP zou ongetwijfeld in de portefeuille moeten zitten van elke man die sinds september gewend is te investeren op de aandelenmarkt of op de cryptomarkt. Mijn advies: koop op doelen en houd 1-5 jaar vast. Het lijdt geen twijfel dat het een langetermijninvestering is die u aardig wat geld kan opleveren. Je moet gewoon geduld hebben.

Dit artikel is gemaakt na negen jaar ervaring als handelaar en dit artikel bevat alle belangrijke gegevens over Ripple en XRP. Ik raad je aan om je eigen onderzoek te doen voordat je investeert in Ripple XRP Coin. Alle informatie die hier wordt gepresenteerd, kan worden gecontroleerd op de officiële Ripple-site of op internet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me