Alles over Ripple Blockchain

Het valt niet te ontkennen dat cryptocurrencies met het verstrijken van de tijd populair worden. Dit komt omdat deze een revolutie teweeg hebben gebracht in de algemene concepten van handelen. Bijna alle cryptocurrencies bieden een hoge mate van beveiliging, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. De stijgende waarden van de cryptocurrencies hebben deze erg populair gemaakt bij de massa. Tegenwoordig passen overheidsinstellingen, banken en betalingsbedrijven deze toe voor grensoverschrijdende transacties. Alle cryptocurrencies zijn gebaseerd op blockchain-technologie. Het is de technologie waarbij elk blok is verbonden met het volgende blok en een bepaalde transactie vertegenwoordigt.

Rimpel Blockchain:

rimpel blockchain

Rimpeling behoort tot de top vijf van cryptocurrencies over de hele wereld. Een van de interessante kenmerken van Ripple is dat het ook werkt als een betalingsplatform voor snelle verwerking van grensoverschrijdende transacties. Het heeft een revolutie teweeggebracht in de wereldwijde geldtransfersystemen door de kosten en tijd te verminderen. In traditionele geldoverboekingssystemen duurt het vijf tot acht dagen voordat een transactie is voltooid. Bitcoin is de eerste en de beste cryptocurrency die deze tijd heeft teruggebracht tot bijna een uur. Ripple maakt gebruik van de nieuwste blockchain-technologie en heeft de timing teruggebracht tot slechts vier seconden. Dit betekent dat wereldwijde transacties met Ripple in slechts vier seconden worden voltooid.

Ripple XRP en RippleNet zijn in 2012 opgericht om de overdracht van geld en andere activa in een mum van tijd te vergemakkelijken. Ripple XRP is ook schaalbaar dat het 1500 transacties per seconde aankan. Vanwege de razendsnelle snelheid en schaalbaarheid hebben meer dan 100 bedrijven zich bij het platform aangesloten. Een van de populaire functies van Ripple is dat u het platform kunt gebruiken zonder XRP-valuta te bezitten.

rimpel snelheid

Een ander zeer fascinerend kenmerk van Ripple is dat het in 2017 een waardestijging van ongeveer 35000% liet zien. Dit is de grootste groei van alle cryptocurrencies ter wereld. De valuta heeft een recordhoogte ooit gebroken door in de eerste week van januari de waarde van $ 3,60 te bereiken. De meeste crypto-experts zijn van mening dat Ripple zou in 2018 veel waarde bereiken. Sommigen zeggen zelfs dat 2018 een Ripple-jaar zal worden. Dit lijkt tot op zekere hoogte waar te zijn, omdat steeds meer bedrijven zich elke dag bij het blockchain-netwerk aansluiten.

LEES de Zwitserse effectenbeurs, ZES om XRP-gesteunde ETP (Exchange Traded Product) toe te voegen

Ripple wordt ook populair omdat het bedrijf 55 miljard XRP heeft geblokkeerd. Eerder maakten de investeerders zich zorgen over de toekomst van de munt. Maar dit escroweren van fondsen heeft de investeerders tevredengesteld en steeds meer mensen investeren erin. Het is relevant te vermelden dat het bedrijf 55 contracten heeft ondertekend. Dit betekent dat 1 miljard aan escrowed XRP na elke maand zou vervallen. Met andere woorden, het aanbod van XRP neemt elke maand toe.

Een van de belangrijkste verschillen tussen Ripple en andere cryptocurrencies is de blockchain die deze valuta’s gebruiken. Ripple gebruikt eigenlijk een protocol in plaats van blockchain voor geldoverdracht. Ripple is ook gebaseerd op een openbare database die is verbonden met verschillende validatieservers.

Lees ook: XRP: hoeveel zal het waard zijn?

Het belangrijkste doel achter Ripple & XRP:

De officiële bronnen van het bedrijf zeggen dat het belangrijkste doel van Ripple is om de markt over te nemen met behulp van innovatieve technologieën. In eenvoudige bewoordingen willen ze de cryptocurrency-markt domineren door de grensoverschrijdende betalingen te vergemakkelijken. Dit is de reden waarom veel van de geldtransferbedrijven zich voor dit doel bij Ripple hebben aangesloten. Het Hashtree-protocol dat Ripple gebruikt, maakt deze geldoverdrachten mogelijk. De toetreding van een toenemend aantal banken en financiële instellingen tot de Ripple heeft de makers gedwongen om het aantal transacties per seconde te verhogen tot 50.000.

Ripple is ook van plan XRP te gebruiken als de reguliere valuta om de grensoverschrijdende transacties in zo kort mogelijke tijd verder te vergemakkelijken. De crypto-experts zijn van mening dat de waarde van Ripple niet zou dalen als het de XRP-valuta stopzet. Dit komt doordat de meeste wereldwijde betalingsbedrijven en banken het protocol gebruiken voor grensoverschrijdende transacties.

Ripple XRP kan ook in de portemonnee worden opgeslagen, zowel hardware als software. In het begin had het bedrijf de investeerders een websiteplatform geboden om munten te kopen, verkopen en op te slaan. Het had zijn eigen XRP-portemonnee geïntroduceerd. Maar na 2016 stopte het bedrijf met de portemonnee en sloot het een contract met Gatehub voor XRP-munten opslaan.

LEES XRP-gebruikers kunnen nu gratis handelen bij COBINHOOD Exchange

Opmerking: veel gebruikers melden problemen in Gatehub voor het opslaan van XRP … u kunt meer lezen over Best Ripple XRP-portemonnee 2018

Ripple is ook een aantrekkelijke cryptocurrency omdat het vrij eenvoudig is kopen, verkopen en verhandelen. Bijna alle grote crypto-beurzen van de wereld hebben Ripple vermeld in hun handelsactiviteiten. U kunt Ripple kopen bij elk van deze beurzen nadat u een account hebt aangemaakt en een correct portefeuilleadres hebt opgegeven. Hier is het raadzaam dat u altijd rechtstreeks contact opneemt met Ripple als u een onafhankelijke financiële instelling bent. Maar voor individuele investeerders Ripple XRP is beschikbaar via vele digitale valuta-uitwisselingen over de hele wereld.

Lees ook: Changelly Review Best Cryptocurrency Exchange in 2018 

Een van de voordelen van het gebruik van Ripple XRP is dat het veel veiliger is dan veel andere cryptocurrencies. Alle transacties die plaatsvinden op het Ripple-platform worden geregistreerd in een open source gedecentraliseerd grootboek. De 24-uurs ondersteuning van ingenieurs en blockchain-experts maakt het verder veilig door het continu bij te werken.

XRP werkt ook met veel fiat-valuta’s op tal van crypto-uitwisselingen. Dit maakt het mogelijk om wissel Ripple XRP uit met een andere digitale valuta. Het toenemend aantal banken, financiële instellingen en geldtransferbedrijven toont aan dat Ripple de belangrijkste cryptocurrency van de toekomst is. Dit is de reden waarom steeds meer digitale valuta-uitwisselingen het op hun platform vermelden om de klanten te faciliteren.

Concluderend kunnen we gemakkelijk zeggen dat Ripple XRP de grensoverschrijdende betalingen verder zal revolutioneren door zijn innovatieve technologie. Het elimineert de rol van tussenpersonen bij grensoverschrijdende transacties die veel tijd en kosten vergen voor het verwerken van grensoverschrijdende betalingen. Nu kunnen de financiële instellingen hun transacties binnen enkele seconden verwerken en dit is erg behulpzaam bij het laten groeien van de bedrijven. De CEO van het Ripple Brad Garlinghouse hoopt dat Ripple na verloop van tijd alle andere cryptocurrencies zal overnemen vanwege zijn snelle, betrouwbare en veilige grensoverschrijdende transacties.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me