Alles wat u moet weten over Ripple XRapid

Opmerking: ik ben geen Engelse schrijver als moedertaal &# 128577; Maar ik doe mijn best om dit artikel duidelijk en gemakkelijk leesbaar te maken voor iedereen &# 128578;

Hoe kan XRapid worden gedefinieerd? De XRapid-tool gebruikt de digitaal XRP-activum, het verstrekken van contant geld op aanvraag voor internationale geldovermakingen. RippleNet-klanten kunnen XRP gebruiken voor on-demand liquiditeit terwijl ze er toch voor zorgen dat betalingen aan beide zijden van een transactie in de lokale valuta worden verzonden en ontvangen. In mei kondigde Ripple aan dat financiële instellingen van XRapid gemiddeld 40-70% bespaarden in vergelijking met traditionele deviezenmakelaars die grensoverschrijdende betalingen mogelijk maken. Ook de betalingen werden in minder dan twee dagen verrekend. Sneller maken dan traditionele methoden.

Tegenwoordig lees ik op internet allerlei meningen over hoe XRapid werkt. Het lijkt erop dat maar heel weinig mensen begrijpen hoe ze een grensoverschrijdende transactie kunnen doen via XRapid. Iedereen stelt zich voor dat wanneer XRapid wordt gelanceerd, het wordt gewaardeerd voor tientallen miljoenen USD, waardoor de XRP-prijs wordt verhoogd tot 10 USD.

Dit is een van de redenen waarom ik dit artikel heb geschreven. Volgens Ripple CEO Brad Garlinghouse, eind 2018 zullen we de eerste financiële instellingen hebben die XRapid gebruiken voor grensoverschrijdende geldovermakingen. Maar om XRapid succesvol te laten zijn, moet er een gezond ecosysteem zijn van partners voor het uitwisselen van digitale activa over de hele wereld.

Ripple zei eerder dit jaar dat het toevoegen van XRP aan zoveel mogelijk beurzen dit jaar hun prioriteit zou zijn. Inderdaad, XRP wordt de laatste tijd aan veel beurzen toegevoegd. Op deze manier zullen potentiële nieuwe corridors FIAT – XRP – FIAT worden gecreëerd. Om XRapid goed te laten werken, moet de hoeveelheid liquiditeit voldoende zijn. Deze liquiditeiten worden verstrekt door Market Makers, namelijk beurzen.

Op 16 augustus 2018 kondigde Ripple aan: “ Vandaag zijn we verheugd aan te kondigen dat Bittrex zal fungeren als de favoriete digitale activabeurs voor xRapid-transacties die via Amerikaanse dollars verlopen. Bovendien krijgen Bitso en Coins.ph de voorkeur voor respectievelijk de Mexicaanse peso’s en de Filippijnse peso’s “.

In de vroege stadia, de ontwikkeling van Xrapid, zal de liquiditeit XRP vrij laag zijn. Dit is natuurlijk. Wat betekent liquiditeit? Liquiditeit is de hoeveelheid digitale XRP-activa die via beurzen wordt verhandeld. Hoe hoger de liquiditeit, hoe lager de prijs. Om de liquiditeit te laten groeien, moet XRP op zoveel mogelijk beurzen worden genoteerd. Deze beurzen moeten fiat-pariteiten bieden: XRP / USD, XRP / JPY, XRP / MXN, XRP / AUD. Beurzen die alleen XRP / BTC-pariteiten aanbieden, zijn niet nuttig voor XRapid operatie. Deze uitwisselingen moeten op hun beurt zo vloeiend mogelijk verlopen. Bittrex is nu bijvoorbeeld goed voor slechts 1% van de totale XRP-transacties.

READ Ripple werkt samen met de joint venture van de Chinese universiteit om het Blockchain Research Scholarship Program te lanceren

Stel je voor hoeveel de liquiditeit van XRapid in de toekomst zal toenemen, wanneer grensoverschrijdende beurzen zoals Bitbank grensoverschrijdende overschrijvingen uitvoeren. Bitbank, XRP / JPY, is nu goed voor 15% van alle XRP-transacties. Zorgen voor meer liquiditeit voor XRapid en het creëren van nieuwe fiat-corridors is een langdurig proces.

xrp liquiditeit

Hier is hoe een XRapid-betalingsstroom eruit zal zien van de VS naar Mexico:

1. Een financiële instelling die een rekening bij Bittrex heeft, voert een betaling in Amerikaanse dollars uit via xRapid, die onmiddellijk wordt omgezet in XRP op Bittrex.

2. Het betalingsbedrag in XRP wordt verrekend over het XRP Ledger.

3. Bitso – via zijn Mexicaanse peso-liquiditeitspool – zet de XRP onmiddellijk om in een fiat, dat vervolgens wordt verrekend op een bestemmingsbankrekening.

De afgelopen dagen heb ik een utopische uitleg gelezen over hoe de XRP-prijs zal stijgen als er massaal geld wordt overgemaakt via XRapid. De man was een goede theoreticus, maar hij heeft de prijs waarschijnlijk nooit zien evolueren, volgens het goederenboek op een beurs. Het voorbeeld was als volgt:

Hij had het totale bedrag aan XRP dat op een specifieke beurs te koop was, berekend tussen 0,25 en 1 USD. Stel dat voor de berekeningen 10 miljoen USD nodig was om de prijs te laten stijgen van 0,25 USD naar 1 USD. Hij was ervan overtuigd dat als XRapid een overboeking van 10 miljoen USD op die beurs zou doen, de XRP-prijs onmiddellijk zou stijgen tot 1 USD. Nou, dat zal niet gebeuren. Voordat we verder gaan met het artikel, moeten we weten wat slip is. Wanneer u een grote hoeveelheid XRP probeert te kopen, is er een prijsverschuiving naarmate u het orderboek opeet.

RippleNet (XRapid) zal geen grensoverschrijdende overdracht toestaan, tenzij de hoeveelheid liquiditeit voldoende is en de ontsporing een bepaald bedrag niet zal overschrijden. Op deze manier worden de vergoedingen zo laag mogelijk gehouden en zal de overdracht succesvol verlopen. Het is normaal om zo te zijn. Gebrek aan liquiditeit zal leiden tot een grote ontsporing en impliciet tot enkele hoge transferkosten. Een van de doelen van XRapid is om de laagste overdrachtskosten te hebben. Een grotere liquiditeit zorgt voor minder ontsporing.

LEES Twee belangrijke redenen waarom XRP-prijzen het afgelopen uur met 18% zijn gestegen

En tijdens het schrijven van dit artikel realiseerde ik me iets. In de komende jaren zal de liquiditeit van XRP op een beurs natuurlijk toenemen. Wat wil ik zeggen Drie jaar geleden trekken Crypto Market en XRP impliciet veel minder geld aan. De marktkapitalisatie is nu veel hoger dan drie jaar geleden. Crypto Market is een jonge markt die sterk in opkomst is. XRP is een van de sterren op Crypto Market en zal in de toekomst steeds meer geld aantrekken. Op deze manier zal XRP profiteren van veel grotere hoeveelheden liquiditeit.

Als je het Ripple officiële website een paar weken geleden is het je misschien opgevallen dat daar drie verschillende tools voorkwamen: XCurrent, XRapid en XVia. Op dit punt specificeert de site niet het duidelijke bestaan ​​van deze drie instrumenten. Er is één tool: RippleNet.

Wat is het verschil? Er lijkt een eenwording te zijn geweest. Het is een marketingstrategie. Een klant die kiest RippleNet profiteren van alle drie de tools. Klanten konden tot nu toe kiezen voor een of meerdere tools. De meeste klanten van Ripple kozen echter voor XCurrent, slechts enkele van hen waren later geïnteresseerd in XRapid. Het bundelen van de drie tools is een zeer intelligente marketingstrategie.

Een klant kan op elk moment de XRapid-tool gebruiken, die nu beschikbaar is in het RippleNet-softwarepakket. De enige voorwaarde voor het gebruik van XRapid door klanten is dat er voldoende liquiditeit is op de XRP / FIAT-corridors. Met de ontwikkeling en acceptatie van XRapid door zoveel mogelijk financiële instellingen, zal de XRP toenemen. De XRP-prijs zal stijgen door het dalende aanbod en het feit dat institutionele beleggers het beste digitale activum op Crypto Market willen verwerven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me