De Ripple XRP-munt leidt digitale valuta’s uit de Bitcoin-crisis in China

De Ripple heeft een goede groei doorgemaakt en leidt de digitale valuta met positief nieuws

 Na de opeenvolgende stakingen door de Volksrepubliek China op de valuta van Bitcoin en haar tegenhangers, is de markt voor digitale valuta teruggetrokken en zijn miljarden dollars uitgegeven voordat de marktwaarde is gestabiliseerd. Gigantische valuta’s blijven op hun plaats in een rustige omgeving die de afgelopen periode is voortgezet.

De Ripple die op de vierde plaats stond, is nu op de derde plaats gekomen, eigenlijk is het in een constant conflict met de recente geboren munt in augustus 2017, de Bitcoin Cash, dat consistent de derde en vierde plaats deelt met Ripple en dicht bij zijn marktwaarde ligt.

Beiden hebben een marktwaarde van meer dan $ 7 miljard dollar en bijna $ 8 miljard dollar, wetende dat beide zijn aangekomen tijdens de laatste periode en vóór de crisis van Bitcoin in China tot $ 10 miljard dollar.

rimpel marktkapitalisatie

  •   Ripple richt zich op banken en financiële instellingen:

Het is algemeen bekend dat de ontwikkelaar van deze valuta, die erachter staat, diensten en technologieën aan banken levert om het verzenden en ontvangen van geld veilig en tegen de laagste kosten te versnellen, waardoor financiële instellingen meer rendement kunnen behalen in vergelijking met de gebruikte methoden. ver in het wereldwijde financiële systeem.

Meer banken hebben de Ripple-technologieën overgenomen en het bedrijf heeft zich de afgelopen periode gericht op de Amerikaanse markt en vervolgens op Europa en hier breidt het zich nu uit naar Azië, gericht op India, waar ze een kantoor hebben geopend dat verantwoordelijk zal zijn voor de communicatie met banken in dit land. en het aangaan van partnerschappen en overeenkomsten die deze instellingen in staat stellen hun hoogwaardige technologieën te gebruiken.

LEES XRP-muntenbezitters kunnen hun XRP onderpand geven en USD-leningen ontvangen van Binance-Backed Cred

Dit betekent dat deze valuta een nobel en logisch doel heeft, niet zoals een aantal digitale valuta’s die zonder duidelijke reden zijn opgericht om alleen te worden toegevoegd aan het pakket digitale valuta’s, die zijn gestegen van ten minste 850 valuta’s tot 1128 digitale valuta’s in afgelopen weken.

Singapore heeft een van de beste open economieën voor nieuwe en niet-traditionele investeringsmogelijkheden en staat ook open voor digitale valuta.

Het financiële systeem in Singapore wil het proces van het verzenden en ontvangen van geld verbeteren en de operationele kosten verlagen om de inkomsten te verhogen en meer werkgelegenheid te bieden in de financiële sector.

Op basis van dit principe is de Ripple-ontwikkelaar van mening dat het negeren van deze markt niet verstandig is en dat ze daar officieel zouden moeten bestaan.

Dinsdag kondigde het bedrijf de opening aan van een kantoor daar na het verkrijgen van een vergunning van de autoriteiten, die zijn activiteiten in het land zal runnen.

De volgende stap is om in contact te komen met banken en hen te ontmoeten om hen te informeren over Ripple-technologieën die de financiële instellingen van het land zullen helpen hun prestaties te verbeteren..

LEES Walvissen Verplaats XRP ter waarde van meer dan $ 4 miljoen van Ripple Wallet naar Unknown Wallet

Daarom zullen de komende maanden positief nieuws brengen over deze valuta in dit Aziatische land, dat wordt gekenmerkt door de snelle groei van zijn financiële systeem..

  •    Investeerders zijn optimistisch en er worden meer dollars in de Ripple gepompt

Het goede nieuws dat Ripple midden in de Bitcoin-crisis in China heeft gehouden, heeft de interesse gewekt van de investeerders en kopers om het de afgelopen dagen tegen deze goedkope prijs van 0,17 cent te kopen en nu zijn ze terug bij 0,20 cent, maar hebben nog niet bereikt 0,25 cent wat de waarde was op de eerste dag van deze maand.

De prijsdaling afgelopen periode was een kans om er meer van binnen te halen en op te slaan de digitale portemonnee en mikken op de lange termijn.

Sommige beleggers verwachten dat deze valuta volgend jaar of tegen het einde van dit jaar $ 1 dollar zal bereiken. De meerderheid van zijn fans ziet 2018 als het gouden jaar van deze munteenheid en zal alle positieve verwachtingen overtreffen.

Deze positieve golf van Ripple heeft beleggers ertoe aangezet koop een aantal andere digitale valuta, inclusief Bitcoin, verwijzend naar het begin van het hervertrouwen in deze markt, die geschokt was door China en het vertrouwen van investeerders in digitale valuta schudde, ook al zeiden sommige mensen dat wat er nu gebeurt het begin is van het einde van dit interessante verhaal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me