Het wereldwijde financiële systeem geeft de voorkeur aan rimpel en bestrijdt rommelige Bitcoin

Ripple is de vriend van het wereldwijde financiële systeem, maar niet van Bitcoin

Ripple beschouwt zichzelf niet als een concurrent van de Bitcoin digitale valuta of zelfs een substituut ervoor, maar op de lijst van digitale valuta’s is er een competitie tussen hen om investeerders aan te trekken en om erkenning te krijgen van de internationale gemeenschap.

De aanwezigheid van de Amerikaanse econoom Ben Shalom Bernanke “De voormalige voorzitter van de Federal Reserve Board voor de periode 2006-2014” aan de Swell Conference georganiseerd door de ontwikkelaar van de Ripple XRP en de opening van de banken op de Blockchain-technieken van deze instelling, onthult de gevoeligheid van het wereldwijde financiële systeem door al zijn componenten om de Ripple te openen

Deze conferentie gehouden door het ontwikkelaarsbedrijf in Toronto, een van de grootste steden in Canada en bijgewoond door minstens 500 belangrijke persoonlijkheden, is een doorbraak ter ondersteuning van Ripple en de acceptatie van zijn technieken door de mondiale en internationale banken, simpelweg omdat het hun belangen en de belangen van het wereldwijde financiële systeem, dat moet profiteren van het verschrikkelijke potentieel van Blockchain-technieken.

Wat betreft Bitcoin, de grootste digitale valuta ter wereld, die de afgelopen dagen een nieuw record van 6.200 $ heeft gevestigd, blijft meer waarde krijgen in de handel, maar op de grond wordt het nog steeds aangevallen en ervan beschuldigd een illusionist en bondgenoot van cybercriminaliteit en terrorisme, die uiteindelijk, is niets meer dan een bubbel.

  •    Het wereldwijde financiële systeem geeft de voorkeur aan Ripple

Ripple XRP beschouwt zichzelf niet als alternatief voor dollar, euro en lokale valuta’s zoals het Egyptische pond, de Saoedische riyal, de Marokkaanse dirham en de Algerijnse dinar.

LEES Ripple benoemt de voormalige senior adviseur van SEC om de relatie met de overheid te bevorderen

Het is uiteindelijk een digitale valuta die naast de andere valuta’s en de het belangrijkste is de technologie erachter, die het verzenden en ontvangen van geld via banken en financiële instellingen tracht te versnellen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Ripple is niet alleen de snelheid die 1500 transacties per seconde bereikt, wat sneller is dan Bitcoin en andere digitale valuta’s, maar ook het traditionele financiële systeem en standaard bankoverschrijvingen, die tot 5 dagen duren, maar het biedt ook veiligheid en voorziet organisaties van de informatie van de afzender en de geadresseerde, en maakt het proces van monitoring mogelijk, wat inhoudt dat de wet wordt voortgezet en illegale handelingen en gedrag wordt bestreden.

Ripple komt niet om het wereldwijde financiële systeem helemaal opnieuw op te bouwen, maar het komt om het te ontwikkelen en het verzenden van geld en het ontvangen van betalingen gemakkelijk te maken.

  •   Bitcoin is Coin is een rommelige digitale valuta omdat het andere munten wil elimineren:

Daarentegen werd Bitcoin in feite een alternatief voor wereldwijde en lokale valuta’s, van de dollar tot de euro, de Tunesische dinar en de chinese Yuan.

Investeerders zijn van mening dat er in de toekomst geen rol is weggelegd voor de centrale banken in de geldsector en dat betalingen, aankopen en overmakingen om welke reden dan ook door niemand onder controle mogen staan..

Hoewel het is erkend door een aantal elektronicawinkels en niet-officiële instanties, maar de financiële instellingen, centrale banken en verschillende instellingen van het wereldwijde financiële systeem erkennen ze niet en waarschuwen ze voor het kopen en verhandelen ervan.

LEES XRP / USD en XRP / BTC Futures Verkrijgbaar bij FCA’s gereguleerde cryptofaciliteiten

De Saoedische miljardair Prins Alwaleed bin Talal heeft onlangs gezegd dat hij de ineenstorting van Bitcoin verwacht, eraan toevoegend dat het economische model van deze valuta zinloos is, en zijn mening verschilt niet van de chief executive van JPMorgan bank die openlijk tegen deze valuta vecht.

Jamie Dimon, de chief executive van deze beroemde bank, had al eerder Bitcoin gekocht en had een dochter die deze valuta ook kocht, maar hij besloot weken geleden om ‘s werelds grootste digitale valuta aan te vallen en beschouwde het als frauduleus en een manier om vals te spelen. regeringen zouden het moeten verpletteren en het zal op een dag waardeloos worden.

Er is geen horizon voor de erkenning van het wereldwijde financiële systeem in de valuta van Bitcoin, dat wordt onderworpen aan een hevige oorlog omdat het probeert de controle over het systeem van regeringen terug te trekken terwijl banken zich openstelden voor Ripple, dat begon te vertrouwen op technieken om verstuur en ontvang geld in een paar seconden, in tegenstelling tot wat gebruikelijk is, waarbij bankoverschrijvingen uren tot 5 dagen duren.

De Amerikaanse expert op het gebied van de Grote Depressie Ben shalom Bernanke ondersteunt de inspanningen van Ripple om het wereldwijde financiële systeem te ontwikkelen, bankoverschrijvingen en betalingen snel en veilig te maken, en onder systemisch toezicht te houden, terwijl Bitcoin een wereldwijde oorlog tegemoet gaat vanwege de link met het financieren van terrorisme en cybercriminaliteit. verander de regels van het spel in de richting van chaos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me