Ripple om Ethereum te overtreffen? Tijd voor nieuwe investeringen?

Ripple is lange tijd de externe speler geweest in de grote crypto-sfeer. Het doet het meeste van wat de grote valuta’s doen, maar heeft hun processen gestroomlijnd om de valuta te verbeteren ten opzichte van de belangrijkste concurrenten. Een van die concurrenten is Ethereum. Omdat Ether een enorm levensvatbare altcoin is, is het geen wonder dat Ripple zijn ruimte wil binnendringen. Er komen voorspellingen uit meerdere bronnen die deze twee in een strijd om de macht brengen tijdens de zomermaanden, hier is onze volledige uitsplitsing van de oorlog die op het punt staat zich te ontvouwen.

Ripple heeft het momentum

Uit 2017 komen met een goede XRP-prijs en relatief vrij blijven van de onrust onder beleggers die andere valuta’s (Bitcoin, Litecoin) omringde tegen het einde van het jaar, Rimpeling heeft de eerste maanden veel gedaan om veel aandacht te trekken. De aandacht heeft toen veel gedaan om de status van de munten te promoten en de hoeveelheid hype die het momenteel heeft te vergroten. Met duizelingwekkende investeringen in blockchain-technologie is Ripple begonnen zich echt in de strijd te verdringen en is het veel hoofden gaan draaien.

Het gaat de komende maanden in op een golf van solide beleggersvertrouwen en het ziet er naar uit dat het fors zal stijgen.

Ethereum wordt sterk

Ethereum heeft keer op keer aangetoond dat hun platform robuust is. Met slimme contracten en een sterke staat van dienst in het negeren van onnodig verkeer dat de overgangsprocessen verstopt en de transactietijden vertraagt, is het geen wonder dat Ether een dominante cryptocurrency is geworden. In 2017 groeide de valuta met meer dan 13.000% en bloeide zelfs daarna een vork op de blockchain. Om een ​​dergelijk traject te behouden terwijl het een interne structurele revisie ondergaat, is het een geduchte tegenstander voor Ripple.

Giek en buste

Voorzichtige beleggers gaan graag voorzichtig om met hun portefeuilles, dit zal de komende maanden zwaar wegen op de performance. Ripple, de minder bekende van de 2, zal niet zoveel profiteren van nieuwe investeerders als Ethereum. Er is echter veel hype over Ripple en het heeft de mogelijkheid om een ​​hausse te veroorzaken. 

Wat is er mis met een boem?

LEES De CEO van Ripple maakt FUD vrij over Ripple en XRP, citeert het behoud van een gezond XRP-ecosysteem

Booms kunnen een echt verwoestend effect hebben op crypto als de Ripple-hype aanhoudt en investeerders brandstof aan het vuur beginnen toe te voegen door het token op te kopen. Dan is er een reële mogelijkheid dat het scherp zal pieken. Dus wanneer het vertrouwen van investeerders afneemt of de hype vertraagt ​​(wat onvermijdelijk zal zijn), zal de munt aanzienlijk in waarde dalen. Booms zorgen voor veel financiële verliezen en na de hausse in Litecoin zijn veel doorgewinterde beleggers erg bang om opnieuw betrapt te worden. 

Natuurlijk hebben sommige investeerders veel geld verdiend. Maar anderen verloren veel meer.

Met dat nieuwe in het achterhoofd, zou het de prestaties van Ripple kunnen belemmeren vanwege de verwachting die op dit moment duidelijk aanwezig is.

Is ether veiliger?

Momenteel werken beide platforms buitengewoon goed, beide overtreffen de meeste verwachtingen, en Ripple gaat zelfs zo ver als verrassend. Ether blijft elke dag enorme hoeveelheden transacties op het platform zien, en het heeft zeker de strijd om Ripple uit te kijken, maar of het dat wel of niet zal zijn, is op dit moment niet echt een antwoord..

Investeren in Ether houdt momenteel dezelfde investeringsrisico’s in als Ripple, inclusief de boom-mogelijkheid. Het is belangrijk om elke valuta zo goed mogelijk te lezen en een weloverwogen keuze uit de twee te maken. Het is veilig om te zeggen dat beide in het verleden een paar beleggersangst hebben gehad. Waarschijnlijk is dit meer het geval met Ether, dat een paar vroege kinderziektes had met de beveiliging van het Ethereum-platform, en ook onder vuur ligt vanwege ICO-zwendel die op het platform opereren.

Welke voorspellingen heb je voor Ripple?

De verwachting is dat Ripple doorgaat van kracht tot kracht, verder momentum aantrekken met aanstaande investeringen. De blockchain-wereld groeit en met een verbluffende investering van $ 25 miljoen die al is gedaan, laat Ripple zien dat ze niet alleen de toewijding hebben, maar ook het financiële kapitaal om in het spel te blijven.

READ Swiss SIX Stock Exchange lanceert door XRP gesteunde ETP genaamd Amun Ripple XRP [AXRP]

Lees ook: Ripple prijsvoorspelling 2018

Welke voorspellingen heb je voor Ether?

Net als bij Ripple zijn er hoge verwachtingen van een succesvol jaar van voortdurende groei met Ether. Ze zijn de afgelopen jaren naar voren gekomen als een Bitcoin-rivaal, en het is moeilijk in te zien hoe ze geen aanhoudende groei zouden hebben doorgemaakt. Mogelijk zelfs passend bij de zeer goede groeianiveaus van 2017. Ethereum heeft een troef in petto die theoretisch de balans zou kunnen doen omslaan als Ripple hen zou uitdagen voor de toppositie van altcoin. Het platform heeft 2 substantiële platformupdates aangekondigd, Metropolis en sereniteit. Het valt nog te bezien of een van beide dit jaar live gaat, maar gezien het feit dat er in de jaren voorafgaand aan 2018 een platformupdate is geweest, zou dit niet vergezocht zijn.

De valutawaarde springt altijd op de achterkant van een platformupdate, dus het is de moeite waard om de Ethereum-website of op de forums goed in de gaten te houden, omdat een update het gouden ei van de investering kan zijn waarop je hebt gewacht.

Zal Ripple Ethereum overnemen?

Nu de gevechtslinies zijn getrokken, is het een kwestie van tijd welke van deze twee giganten van de crypto-wereld bovenaan komt te staan. Het is ook redelijk veilig om te zeggen dat ze er zijn een heleboel andere zeer sterke altcoins die uitkomen voor de kroon van Ethereum. Toch is het de moeite waard om zoveel mogelijk crypto’s te bekijken, want er is maar één innovatie nodig om de hele markt van het water te blazen, en die innovatie kan komen van een kleine altcoin..

Auteur : Mary Ann Callahan

Koop Ripple XRP met creditcard

Een ultieme gids om te beginnen met investeren in Ripple XRP (Koopgids) in 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me