Ripple (XRP) stijgt naar een recordhoogte van $ 0,51, de redenen achter deze stijgende lijn en alles over het kopen en werken van dit platform.

Ripple XRP is een van die prominente digitale valuta’s die regelmatig in waarde stijgen. De valuta, gelanceerd in 2012, heeft ooit een grote piek in zijn geschiedenis gekend. De cryptovaluta-experts hebben het gemerkt 4300% waardestijging tot nu toe. De waarde is gisteravond met 50% gestegen. Het nieuws heeft alle banken, regelgevende overheidsinstanties en andere financiële instellingen stormenderhand veroverd. Tegenwoordig praten mensen niet alleen over Bitcoin, Ethereum en Litecoin. In plaats daarvan, Ripple XRP heeft ook de mensen verrast. Dit komt omdat niemand een dergelijke piek in de nabije toekomst had verwacht. Bovendien is het lang geleden dat we zo’n piek van Ripple XRP hebben gezien.

Belangrijkste redenen voor Ripple XRP Spike

rimpel prijsstijging

Hoewel 2017 een succesvol jaar is gebleven voor cryptocurrencies, waarbij Bitcoin alle records heeft gebroken. Ripple XRP is in korte tijd ook gestegen van $ 0,0066 naar $ 0,34. Dit komt omdat het niet alleen als valuta werkt, maar ook als betalingsplatform. Het heeft de snelheid van grensoverschrijdende transacties verhoogd en Bitcoin ver achter zich gelaten. Dit komt door het gebruik van de nieuwste blockchain-technologie. De valuta is onlangs van de ene op de andere dag gestegen naar $ 0,51. De meeste mensen vragen zich af over dit bullish teken. Hieronder volgen mogelijk de belangrijkste redenen voor deze plotselinge stijging van de waarde van de valuta.

  • De allereerste en belangrijkste reden achter deze waardestijging is het groeiende ecosysteem van Ripple. Zoals we weten, zijn verschillende overheidsinstanties, financiële instellingen en banken over de hele wereld Ripple begonnen als het betalingsplatform. Deze groei in het ecosysteem van de valuta is de grootste piekfactor geworden. Ripple is onlangs partnerschappen aangegaan met veel Aziatische topbanken om te dienen als een veilig en snel betalingsprotocol.
  • De volgende reden achter deze waardering is de opsluiten van $ 55 miljoen als escrow-fondsen. Dit betekent dat het bedrijf erin is geslaagd het vertrouwen van investeerders te winnen door de fondsen te escroweren. Dit betekent dat meer dan de helft van het geld van het bedrijf nu niet beschikbaar is op de beurzen. Beleggers hebben lang op deze aankondiging gewacht.
  • Sommige experts zijn ook van mening dat de stijgende prijzen van Bitcoin ook het vertrouwen van investeerders in alle digitale valuta’s hebben vergroot. Bitcoin heeft een all-time hoge waarde van meer dan $ 15.000 bereikt en dit is ten goede gekomen aan alle cryptovaluta’s.
  • Ripple’s partnerschap met American Express is ook een belangrijke factor achter deze bullish sign in Ripple XRP-prijs. American Express heeft een lange geschiedenis in het verhandelen van creditcards. Nu werkt het samen met Ripple om de nieuwe betaalmethode met blockchaintechnologie te gebruiken.

LEES Ripple CTO wil XRP voor $ 1 tegen Kerstmis – XRP-gemeenschap juicht weer toe

Voor een beter begrip van het concept, zullen we de ware werking van deze digitale valuta uitleggen.

Werking van Ripple XRP en risicofactoren die daarbij betrokken zijn

xrapid rimpel xrp

Ripple werkt op twee verschillende manieren. Een daarvan is het betalingsnetwerk RippleNet en de andere is de valuta Ripple XRP. Door zijn snelle netwerk vinden de wereldwijde transacties binnen enkele seconden plaats. Het bedrijf beweert dat het slechts 2 seconden duurt om een ​​transactie via zijn netwerk te voltooien. Aan de andere kant duurt het meer dan 2 minuten tot 10 minuten om de transactie te voltooien.

Ripple richt zich meer op banken omdat het hen een betaalbare betalingsoplossing biedt. Het bedrijf beweert dat de gebruikers van RippleNet $ 3,69 per betaling kunnen besparen. Dit komt doordat het bedrijf rechtstreeks samenwerkt met banken zonder tussenpersonen.

READ Ripple maakt de top 100 van grensoverschrijdende betalingsbedrijven

Door deze focus op banken krijgt de cryptocurrency veel kritiek. Dit komt omdat het platform is gelanceerd om de gewone man te faciliteren. Aan de andere kant faciliteert het nu de banken en financiële instellingen. Sommige mensen zeggen ook dat, aangezien de knooppunten open zijn, deze gemakkelijk door de hackers kunnen worden gehackt. Het is ook een realiteit dat de munteenheid en het netwerk nog in de kinderschoenen staan.

Waar Ripple kopen

Ripple kopen is geen moeilijke taak omdat het kan worden gekocht door een ander te gebruiken cryptocurrencies en ook lokale valuta. De investeerders moeten een portemonnee om de valuta op te slaan. De gebruikers kunnen gemakkelijk kopen via hun creditcards / betaalpassen. De eigenaren van de portemonnee kunnen niet alleen Ripple kopen, maar kunnen ook naar andere gebruikers sturen in ruil voor andere cryptocurrency of fysieke valuta.

Volg deze handleidingen om Ripple XRP te kopen en op te slaan:

Hoe Ripple XRP te kopen met een creditcard / betaalpas

4 Beste Ripple XRP-portemonnee voor 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me