Waarom is Ripple (XRP) niet dood?

Ripple (XRP) is gestaag gestegen tot een van de meest populaire digitale valuta in de afgelopen jaren. Hoewel onrust, voornamelijk veroorzaakt door Bitcoin, de cryptocurrency boot, heeft Ripple de storm redelijk goed genavigeerd.

 Sommigen zouden kunnen beweren dat Ripple nu in dubbele cijfers moet worden gewaardeerd. Hoe dan ook, zijn zoektocht naar efficiënte transacties wordt bereikt via zijn xCurrent, xRapid en xVia.

Dat gezegd hebbende, is het een zware taak om investeerders en gebruikers betrokken en gemotiveerd te houden. De muntenindustrie is als modellenwerk waarbij investeerders de jury zijn. Elke keer dat er nieuwe innovaties opduiken en het publiek meebeweegt met de meest opwindende en relevante trends. Hoe dan is het XRP kuip in dit opzicht? Is de toekomst van het transactieplatform solide?

Het Ripple-team is zich terdege bewust van het belang hiervan. Met dat in gedachten kwam de aankondiging aan investeerders dat er vitale projecten in de pijplijn zaten op het juiste moment voor investeerders. Dienovereenkomstig omvatten enkele van deze projecten; 

  1. De acceptatie van XRP als geldige valuta voor grensoverschrijdende betalingen door Western Union en MoneyGram.
  2. De lancering van mobiele XRP door Santander Bank.

Dit zijn er slechts twee en deze zullen helpen om de handel in XRP lucratiever en eenvoudiger te maken voor gebruikers

Cobalt-protocol 

Toekomstige implementatie van het kobalt-algoritme is zo’n voorbeeld. Dit is het geesteskind van Ethan MacBrough, een medewerker van Ripple die ook een briljante crypto-architect is. 

Dit algoritme is belangrijk omdat het de transactiesnelheid drastisch verhoogt. Dit maakt de toch al hoge transactiesnelheid razendsnel, in feite komt de snelheid neer op een seconde. Deze snelheid van ongeveer 75 procent betekent dat Ripple nu meer dan het dubbele van de transacties kan verwerken die het voorheen kon. Als gevolg hiervan zullen traders zeer waarschijnlijk meer onder de indruk zijn van Ripple.

READ Door Ripple aangedreven Money Tap verzekert ondersteuning van een andere Japanse bank

Kobalt verhoogt ook de stabiliteit van Ripple en elimineert het stopzetten van transacties. Dit laatste komt tot stand doordat de transactieprocedure nooit zou stoppen, zelfs niet als er een vertraging in de verzending is. Dit is geweldig voor het hele systeem. Kortom, het Cobalt-algoritme zou een waardevolle upgrade zijn die Ripple in de nabije toekomst lucratiever zal maken..

Het partnerschap met Santander Bank

Dit is een aspect waarbij Ripple de meeste andere munten overtreft en het gaat om de steun van gevestigde banken. Santander bank is aangesloten bij de Global Santander Group. De bank heeft met name de Ripple-betalingsapp gelanceerd. 

Dit was een mijlpaal op zich omdat Santander de eerste financiële instelling werd die zijn op blockchain gebaseerde internationale betaaldienst uitbracht. Dit is een grote opsteker voor Ripple aangezien Santander meer dan 100 miljoen klanten heeft. Dit zijn onder andere redenen waarom Ripple ook in de toekomst relevant zal blijven.

LEES Stuur XRP via e-mail met MoneyMessage-invoegtoepassing geïntegreerd in Microsfot Outlook

Het partnerschap met Hyperledger

Ripple kondigde deze samenwerking met Hyperledger Consortium op 28 maart 2018 aan. Hyperledger is een belangrijk blockchain-consortium dat is aangesloten bij de Linux Foundation. Hyperledger heeft vanaf het begin belangrijke bijdragen geleverd aan de markt voor cryptocurrency.

Deze samenwerking is geweldig om twee redenen:

  1. Versnelling van het ontwikkelingsproces van blockchaintoepassingen.
  2. Het partnerschap zal waarschijnlijk het prijs van Ripple.

De prijzen van cryptovaluta’s leken misschien een plafond te bereiken. Dit is misschien teleurstellend voor bepaalde investeerders, maar iedereen die verwachtte dat de snelle prijsstijging van 2017 zou voortduren, verdiende het. Het was gewoon niet duurzaam.

Langzamere maar consistente groei valt echter zeer binnen het bereik van de mogelijkheden. Tenzij er een rood pil-moment is waarop de mensheid plotseling wakker wordt met de wonderen van blockchain-technologie, zal de toekomstige groei van gevestigde munten waarschijnlijk geleidelijk zijn.

Dit is de reden waarom kleine opschudding in de markt ons niet in de toekomstscenario’s zou moeten sturen. Ripple is een munt die zeker afhankelijk is van praktische toepassing en acceptatie in het echte leven. Hoe snel dit zou kunnen zijn, is moeilijk te voorspellen.

Hoe dan ook, deze munt is klaar om een ​​succesverhaal te blijven. Dit komt onder meer door de hierboven genoemde redenen. Ripple is hier om te blijven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me