Globalni finančni sistem raje valovi in ​​se bori z neurejenimi bitcoini

Ripple je prijatelj svetovnega finančnega sistema, vendar ne Bitcoin

Ripple se ne šteje za konkurenta Bitcoin digitalna valuta ali celo nadomestek zanj, vendar na seznamu digitalnih valut obstaja konkurenca med njimi, da bi pritegnili vlagatelje in si pridobili priznanje mednarodne skupnosti.

Prisotnost ameriškega ekonomista Ben Shalom Bernanke “Nekdanji predsednik odbora Zveznih rezerv za obdobje 2006-2014” do konferenca Oteklina, ki jo je organiziral razvijalec Ripple XRP in odprtjem bank na Blockchain tehnike iz te institucije razkriva dovzetnost svetovnega finančnega sistema, da vsi njegovi sestavni deli odprejo Ripple

Ta konferenca podjetja za razvijalce v Torontu, enem največjih mest v Kanadi, ki se ga je udeležilo najmanj 500 pomembnih osebnosti, je preboj v podporo Rippleu in sprejetju njegovih tehnik s strani svetovnih in mednarodnih bank preprosto zato, ker služi njihovim interesov in interesov svetovnega finančnega sistema, ki mora izkoristiti strašen potencial EU Blockchain tehnike.

Kar zadeva Bitcoin, največja digitalna valuta na svetu, ki je v zadnjih dneh dosegla nov rekord v višini 6.200 USD, še naprej pridobiva večjo vrednost pri trgovanju, vendar jo na terenu še naprej napadajo in obtožujejo, da je iluzionist in zaveznik kiber kriminala in terorizma, ki je končno, ni nič drugega kot mehurček.

  •    Svetovni finančni sistem ima raje Ripple:

Ripple XRP se ne šteje za alternativo dolarju, evru in lokalnim valutam, kot so egiptovski funt, savdski rial, maroški dirham in alžirski dinar.

PREBERITE Ripple imenoval nekdanjega višjega svetovalca SEC, da bi spodbudil odnos vlade

Na koncu gre za digitalno valuto, ki je obstajala sočasno z drugimi valutami in najpomembnejša je tehnologija, ki stoji za njo in s katero želi pospešiti pošiljanje in prejemanje sredstev prek bank in finančnih institucij.

Ena najpomembnejših lastnosti Ripplea ni le njegova hitrost, ki doseže 1500 transakcij na sekundo, kar je hitreje kot Bitcoin in druge digitalne valute, pa tudi tradicionalni finančni sistem in običajni bančni prenosi, ki trajajo do 5 dni, ampak prav tako zagotavlja varnost in organizacijam zagotavlja informacije o pošiljatelju in naslovniku ter omogoča postopek spremljanja, kar pomeni zagotavljanje nadaljevanja zakona in boj proti nezakonitim dejanjem in ravnanjem.

Ripple ne pride uničiti in obnoviti svetovnega finančnega sistema iz nič, ampak ga mora razviti in olajšati pošiljanje denarja in prejemanje plačil.

  •   Bitcoin is Coin je neurejena digitalna valuta, ker želi odpraviti druge kovance:

Nasprotno pa je Bitcoin dejansko postal alternativa globalni in lokalni valuti, od dolarja do evra, tunizijskega dinarja in Kitajski juan.

Njeni vlagatelji verjamejo, da v prihodnosti centralne banke v denarni industriji ne bodo imele vloge in da plačila, nakupi in nakazila ne bi smeli biti pod nobenim nadzorom iz kakršnega koli razloga..

Čeprav so ga prepoznale številne elektronske trgovine in neuradni organi, vendar jih finančne institucije, centralne banke in različne institucije svetovnega finančnega sistema ne prepoznajo in opozarjajo na nakup in trgovanje z njimi.

PREBERITE XRP / USD in XRP / BTC terminske pogodbe, ki so na voljo v FCA-jevih reguliranih kripto zmogljivostih

Savdski milijarder princ Alwaleed bin Talal je pred kratkim dejal, da pričakuje propad Bitcoina, in dodal, da je ekonomski model te valute nesmiseln in se njegovo stališče ne razlikuje od izvršnega direktorja banke JPMorgan, ki se odkrito bori s to valuto.

Jamie Dimon, izvršni direktor te slavne banke, je že prej kupil Bitcoin in je imel hčerko, ki je kupila tudi to valuto, vendar se je pred tedni odločil, da bo napadel največjo digitalno valuto na svetu in jo ocenil kot goljufivo in način goljufanja, rekoč, da vlade bi ga morale zatreti in nekoč bo postalo ničvredno.

Ni časa za priznanje svetovnega finančnega sistema v valuti Bitcoin, ki je podvržena ostri vojni, saj želi umakniti nadzor nad sistemom od vlad, medtem ko so se banke odprle za Ripple, ki se je začelo zanašati na tehnike za pošiljanje in prejemanje sredstev v nekaj sekundah, za razliko od običajnih primerov, ko trajajo bančna nakazila ure do pet dni.

Ameriški strokovnjak za veliko depresijo Ben shalom Bernanke podpira prizadevanja Ripplea za razvoj svetovnega finančnega sistema, hitro in varno izvajanje bančnih nakazil in plačil ter pod sistemskim nadzorom, medtem ko se Bitcoin sooča s svetovno vojno zaradi svoje povezanosti s financiranjem terorizma in kibernetske kriminala in prizadevanjem za spremenite pravila igre v kaos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me