Ripple, da bi presegel Ethereum? Čas za nove naložbe?

Ripple je že dolgo zunanji izvajalec v veliki kriptosferi. Naredi večino tega, kar počnejo velike valute, vendar je poenostavil svoje procese za izboljšanje valute glede na glavne konkurente. Eden takšnih konkurentov je Ethereum. Ker je Ether izredno uspešen altcoin, ni čudno, da želi Ripple poseči v svoj prostor. Napovedi prihajajo iz več virov, ki jih v poletnih mesecih ujameta v bitki za prevlado, tukaj je naš popoln razpad vojne, ki se bo kmalu razvil.

Ripple ima zagon

Izstop iz leta 2017 z dobro XRP ceno in ob koncu leta ostal razmeroma čist od vlagateljevih pretresov, ki so obdajale druge valute (Bitcoin, Litecoin), Valovanje je v prvih mesecih veliko naredil, da bi požel veliko pozornosti. Pozor je nato naredil veliko za promocijo statusa kovancev in povečanje trenutnega hype. Z neverjetnimi naložbami v tehnologijo veriženja blokov se je Ripple začel resnično pretresati in začel obračati veliko glav.

V naslednjih nekaj mesecih gre na valu trdnega zaupanja vlagateljev in zdi se, da se bo močno povečal.

Ethereum gre močno

Ethereum je ohranil čas in znova dokazal, da je njihova platforma robustna. S pametnimi pogodbami in močnim zanemarjanjem nepotrebnega prometa, ki zamaši prehodne procese in upočasni čas transakcij, ni čudno, da je Ether postal prevladujoča kriptovaluta. Leta 2017 je valuta zrasla za 13.000% in uspevala tudi pozneje vilice na verigi blokov. Da bi ohranili takšno pot med izvajanjem notranje prenove konstrukcije, je močan nasprotnik Ripplea.

Boom in Bust

Previdni vlagatelji radi ravnajo s svojimi portfelji z veliko previdnosti, kar bo močno vplivalo na uspešnost v naslednjih nekaj mesecih. Ripple, ki je manj znan od dveh, ne bo imel koristi od svežih vlagateljev toliko kot Ethereum. V zvezi z Rippleom je veliko hrupa in lahko povzroči razcvet. 

Kaj je narobe z bumom?

PREBERITE Direktor podjetja Ripple očisti FUD o Rippleu in XRP, Cites Vzdrževanje zdravega ekosistema XRP

Razcveti lahko resnično uničujoče vplivajo na kripto, če se Ripple hype nadaljuje in vlagatelji začnejo dolivati ​​olje na ogenj z odkupom žetona. Potem obstaja resnična možnost, da bo močno strmoglavila. Ko se torej zaupanje vlagateljev zmanjša ali se hype upočasni (kot se neizogibno), bo kovanec občutno upadel. Razcveti ustvarjajo veliko finančnih izgub in po razcvetu Litecoinov se mnogi sezonski vlagatelji zelo bojijo, da bi jih spet ujeli. 

Seveda so nekateri vlagatelji zaslužili veliko denarja. Toda drugi so izgubili veliko več.

S tem svežim misli bi lahko oviral Rippleov nastop na zadnji strani pričakovanja, ki je trenutno očitno tam.

Ali je Eter varnejši?

Trenutno obe platformi delujeta izjemno dobro, obe presegata večino pričakovanj, Ripple pa preseneča. Ether še naprej vsak dan beleži ogromno transakcij na platformi in zagotovo ima boj, da opazuje Ripple, toda ali bo ali ne, v tem trenutku v resnici ni odgovora.

Naložbe v Ether imajo trenutno enaka naložbena tveganja kot Ripple, vključno z možnostjo konjunkture. Pomembno je, da čim bolj preberete vsako valuto in se informirano odločite za to. Lahko rečemo, da sta se v preteklosti oba nekoliko prestrašila vlagateljev. Verjetno je to bolj pri Eteru, ki je imel nekaj težav z zobmi z varnostjo platforme Ethereum in je ostal na udaru prevar ICO, ki delujejo na platformi.

Kakšne napovedi imate za Ripple?

Pričakujemo, da bo Ripple nadaljeval od moči do moči, nadaljnji zagon s prihajajočimi naložbami. Blockchain svet raste in Ripple z neverjetnimi naložbami v višini 25 milijonov dolarjev kaže, da nimajo le zaveze, temveč tudi finančni kapital, da ostanejo v igri.

PREBERITE Švicarska borza SIX predstavila XRP s podporo ETP, imenovano Amun Ripple XRP [AXRP]

Preberite tudi: Ripple Price Napoved 2018

Kakšne napovedi imate za eter?

Tako kot pri Rippleu se tudi pri Eteru pričakujejo uspešna leta nadaljnje rasti. V zadnjih nekaj letih so se izkazali za tekmece Bitcoinov in težko je razumeti, kako ne bi imeli nadaljnje stopnje rasti. Mogoče se celo ujema z zelo dobrimi stopnjami rasti v letu 2017. Ethereum ima v rokavu asa, ki bi teoretično lahko povzročil ravnotežje, če bi jih Ripple izzval za prvo mesto v altcoinu. Platforma je napovedala dve pomembni posodobitvi platforme, Metropolis in Serenity. Videti bo še, ali bo letos kateri od njih zaživel, toda glede na to, da je bila v letih do leta 2018 posodobljena platforma, to ne bi bilo namišljeno.

Vrednost valute vedno poskoči na zadnji strani posodobitve platforme, zato je vredno pozorno spremljati spletno mesto Ethereum ali forume, saj je posodobitev lahko zlato jajčece, ki ste ga čakali.

Bo Ripple prehitel Ethereum?

Zdaj, ko so bojne črte potegnjene, je vprašanje časa, kateri od teh dveh velikanov kripto sveta bo prišel na prvo mesto. Prav tako je povsem varno trditi, da obstajajo veliko drugih zelo močnih altcoinov za krono Ethereuma. Kljub temu je vredno gledati čim več kriptos, ker je potrebna samo ena inovacija, ki razstreli celoten vodni trg, in ta inovacija lahko prihaja iz majhnega altcoina.

Pisec: Mary Ann Callahan

Nakup Ripple XRP s kreditno kartico

Končni vodnik za začetek vlaganja v Ripple XRP (Vodič za nakup) v letu 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me