Ripple XRP Coin vodi digitalne valute iz bitcoin krize na Kitajskem

Ripple je dosegel dobro rast in vodi digitalne valute s pozitivnimi novicami

 Po zaporednih stavkah Ljudske republike Kitajske na valuto Bitcoin in njenih kolegov se je trg digitalnih valut umaknil in milijarde dolarjev so ugasnile pred stabilizacijo tržne vrednosti. Ogromne valute ostajajo na svojih mestih v mirni sceni, ki se je nadaljevala v zadnjem obdobju.

Ripple, ki se je uvrstil na četrto mesto, je zdaj na tretjem mestu, pravzaprav je v nenehnem konfliktu z nedavno rojen kovanec avgusta 2017, ki je Bitcoin Cash, ki si tretje in četrto mesto deli dosledno z Rippleom in je blizu tržne vrednosti.

Oba imata tržno vrednost več kot 7 milijard dolarjev in so blizu 8 milijardam dolarjev dolarjev, vedoč, da sta oba prispela v zadnjem obdobju in pred krizo Bitcoina na Kitajskem na 10 milijard dolarjev.

valovanje marketcap

  •   Ripple se osredotoča na banke in finančne institucije:

Dobro je znano, da razvijalec te valute, ki stoji za njo, bankam ponuja storitve in tehnologije za pospeševanje pošiljanja in prejemanja sredstev varno in z najmanjšimi stroški, ki finančnim institucijam omogočajo večji donos v primerjavi s tako uporabljenimi metodami. daleč v svetovnem finančnem sistemu.

Več bank je sprejelo tehnologije Ripple in podjetje se je v zadnjem obdobju osredotočilo na ameriški trg in nato na Evropo, zdaj pa se zdaj širi v Azijo, kjer je usmerjena na Indijo, kjer so odprle pisarno, ki bo odgovorna za komunikacijo z bankami v tej državi. ter vzpostavljanje partnerstev in sporazumov, ki tem institucijam omogočajo uporabo njihovih visokokakovostnih tehnologij.

PREBERITE Lastniki kovancev XRP lahko zavarovajo svoj XRP in prejemajo posojila v USD od Binance-Backed Cred

To pomeni, da ima ta valuta plemenit in logičen cilj, ne tako kot številne digitalne valute, ki so bile ustanovljene brez očitnega razloga, da bi jih dodali v paket digitalnih valut, ki so se z najmanj 850 valut povečali na 1128 digitalnih valut. zadnjih tednih.

Singapur ima eno najboljših odprtih gospodarstev za nove in netradicionalne naložbene priložnosti, odprt pa je tudi za digitalne valute.

Finančni sistem v Singapurju želi izboljšati postopek pošiljanja in prejemanja sredstev ter zmanjšati operativne stroške, da bi povečal prihodke in zagotovil več možnosti za zaposlitev v finančnem sektorju.

Na podlagi tega načela razvijalec Ripple meni, da ignoriranje tega trga ni pametno in da bi morali tam uradno obstajati.

V torek je družba napovedala odprtje tamkajšnje pisarne po pridobitvi dovoljenja oblasti, ki bo delovala v državi.

Naslednji korak je, da stopite v stik z bankami in se z njimi sestanete, da jih informirate o tehnologijah Ripple, ki bodo finančnim institucijam države pomagale izboljšati njihovo uspešnost.

PREBERITE Kiti preselijo XRP, vreden več kot 4 milijone dolarjev, iz Ripple Wallet v Unknown Wallet

Zato bodo prihodnji meseci prinesli pozitivne novice za to valuto v tej azijski državi, za katero je značilna hitra rast njenega finančnega sistema.

  •    Vlagatelji so optimistični in v Ripple vbrizgajo več dolarjev

Dobra novica, ki jo je Ripple obdržal sredi Bitcoin krize na Kitajskem, je v zadnjih dneh odprla apetit vlagateljev in kupcev po tej poceni ceni 0,17 centa, zdaj pa so se vrnili na 0,20 centa, vendar so še ni doseženo 0,25 centa kar je bila njegova vrednost prvi dan tega meseca.

Znižanje njegove cene v zadnjem obdobju je bila priložnost, da ga dobite in shranite več digitalno denarnico in ciljati na dolgi rok.

Nekateri vlagatelji pričakujejo, da bo ta valuta prihodnje leto ali do konca tega leta dosegla 1 dolar. Večina njegovih oboževalcev leto 2018 vidi kot zlato leto te valute in preseglo bo vsa pozitivna pričakovanja.

Ta pozitivni val valovanja je spodbudil vlagatelje kupite druge digitalne valute, vključno z Bitcoinom, pri čemer se je skliceval na začetek ponovnega zaupanja na ta trg, ki ga je Kitajska šokirala in zamajala zaupanje vlagateljev v digitalne valute, četudi so nekateri rekli, da je to, kar se zdaj dogaja, začetek konca te zanimive zgodbe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me