Rippleov najnovejši cenovni trend in hitro napredovanje v mainstream finance

Ripple XRP je bil vedno edinstven kovanec zaradi svoje edinstvene lege, da ima od začetka končno število kovancev in je del edinstvenega plačilnega sistema in ne običajne kriptovalute. Zato je bil njegov razvoj od nekdaj dokaj edinstven in ni podrejen rudarjem, ki imajo sicer veliko besedo pri dogajanju na drugih kovancih. Tokrat novice o Ripple XRP osredotoči na svojo ceno (očitno), tožba matične družbe proti R3 in razglasitev SWIFT kot cilja št. 1, ki ga je treba v bližnji prihodnosti premagati. Drugo pozitivne novice vključuje nov mejnik za Ripple XRP kot simbolično Dosežena je bila stota prijava na RippleNet.

Zdaj nadaljujem z najnovejši cenovni trend kriptovalut, je Ripple XRP v zadnjih dneh pridobil 10% in v postopku dosegel skoraj 0,27 USD, pozneje pa izgubil vrednost in spet končal na 0,25 USD..

Zdaj je večina drugih kriptovalut doživljala drsni trend XRP je dobival in to ni nekaj novega. Ripple XRP je pokazal težnjo, da je neodvisen od drugih valut, ko gre za gibanje cen, ne pa da se ukvarja s paketom domin, kot so ostali. Tudi obseg trgovanja se je v zadnjih tednih povečal, namesto da bi se zmanjšal, kot pri drugih kriptovalutah.

Splošno tržna kapitalizacija XRP je še vedno blizu 10 milijard dolarjev in precej impresivno za valuto, ki naj bi še vstopila na Kitajsko. Bitcoin in Ethereum se na Kitajskem odkrito trguje, tudi če vlada zatira svoje borze, medtem ko Ripple želi vstopiti Kitajska v vlogi e-poslovanja in ne samo z izključnim namenom trgovanja.

Torej, vse skupaj dokaj nevtralen teden za kriptovalute na trgu in to je izjemno dobro, saj gre bolj za plačilni sistem kot za valuto. Manjša nihanja bi pomenila, da bomo končno dobili kriptovaluto, ki jo bomo lahko učinkovito uporabljali za spletno kupovanje in prodajo..

Med drugimi novicami je omrežje Ripple tožilo družbo R3, ki pa je Ripple tožila zaradi težav s pogodbo o partnerstvu s tveganim financiranjem. Po prvotni pogodbi, R3 bi imel možnost kupiti ogromno 5 milijard Ripple XRP žetone za prvotno osnovno ceno 0,0085 USD, če je izpolnil svoje obveznosti. Vau. Zdaj to resnično spreminja ceno kovanca, saj je bilo kdaj ustvarjenih le 100 milijard Ripple XRP in od takrat se cena giblje okoli 0,24 USD, je celoten paket zdaj vreden 1,2 milijarde USD in narašča.

Ampak, Ripple je izpodbijal R3 trditi, da slednji ni izpolnil obveznosti iz pogodbenega prava in mu zato ne bo dovoljeno kupite XRP po tej ceni in bi bil namesto tega prisiljen plačati odškodninsko kazen in pravno takso za primer.

Če ste vlagatelj XRP, bi morali skrbno spremljati zadevo, kot da bi jo imeli R3 je uspešen pri utemeljevanju primerov, lahko bi dobili v roke žetone XRP in to lahko za nekaj časa zniža ceno vsaj za 5 milijarda novih kovancev ni tisto, kar je zdravnik naročil za Ripple. Vsekakor gre za edinstven primer, vendar je padec cen zajamčen, če imajo R3 svojo pot.

V drugih novicah Ripple je razglasil tudi SWIFT kot glavni cilj za prihodnost. Za Rippe je naravno, da to stori, saj se kriptovaluta bolj predstavlja kot plačilna rešitev, ki lahko skupaj premosti fiat valute in svet verige blokov in kriptovalut. Knjiga transakcij Ripple je hitra in ima vse funkcije sprejemanja uveljavljenega kanala, kot je SWIFT, ki deluje v več kot 200 državah. Torej, v prihodnosti Ripple XRP so velike stvari, ki so morda trenutno nedosegljive drugim kriptovalutam.

Kot je vedno znova omenjeno, Ripple noče biti valuta samostojno, temveč se oblikuje kot posredniška valuta, ki bi pomagala običajnim finančnim institucijam po vsem svetu. To je del razloga, zakaj ekonomiste in bankirje zasmehujejo bitcoin, medtem ko Ripple pogosto pohvalijo.

Del napredka podjetja Ripple je, da se čim več finančnih organizacij prijavi v njegovo mrežo. V zadnjem času je praznoval 100 prijav na svojem blockchain omrežju, imenovanem RippleNet. Čeprav se zdi, da je številka majhna, dejansko predstavlja težke finančne organizacije po vsem svetu, ki so se pripravljene na partnerstvo z Rippleom, da bi se oddaljile od sedanjega sistema, ki temelji na dolgu in se uporablja po vsem svetu.

Ugledne blagovne znamke, vključno s tistimi, ki nadzorujejo mednarodni prenos denarja, so vključene na ta impresivni seznam strank Ripple. Med nedavnimi prejemniki sta posojilodajalec RAKBANK s sedežem v Združenih arabskih emiratih in britansko menjalniško podjetje IFX. Nebančni ponudnik finančnih storitev s sedežem v Mehiki bo prva organizacija, ki bo preizkusila kriptovaluto Ripple. Če bo uspešen, lahko z gotovostjo rečemo, da je Ripple zelo blizu uveljavitvi e-trgovine in drugih sektorjev.

Torej, bodite v koraku z novicami!

PREBERITE Binance X za pomoč pri sprejemanju kripto mase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me