Vloga, ki jo igra valuta XRP v izdelkih Ripple

Zdi se, da nekateri ljudje na kripto trgu tega še niso razumeli vloga valute XRP v izdelkih Ripple. Dejansko je celoten načrt Ripple, ki je bil do zdaj razvit, pripravil tla za živo uporabo digitalnih XRP sredstev pri čezmejnih prenosih.

Ripple je imel ambiciozen cilj v smislu XRP, toda tukaj lahko rečemo, da je na robu doseganja svojih ciljev. Če dobro pomislim, je Ripple še en korak do izpolnitve svojega načrta? Lahko bi rekel, da je pol koraka od izpolnitve njegovega načrta. Zakaj to rečem? Ker smo letos imeli prvo ustanovo, ki je razglasila uporaba XRapid in XRP v živo pri čezmejnih prenosih. To je Cuallix, ki se ukvarja s prenosi med Mehiko in ZDA na fiat koridorju MXN / USD. Kot je nekdo rekel, je bil led zlomljen.

Uporabil bom prispodobo, ki lahko bolje razloži stopnjo evolucije, v kateri je XRP. Korake pred uporabo XRP bomo šteli za pritrditev tuljav za vlak. Upoštevali bomo tudi XRP digitalno sredstvo, ki bo vlak.

Leta 2017 je Ripple objavil, da več kot 100 finančnih institucij uporablja tehnologijo Ripple. Pozneje poleti 2017 je bilo napovedano ustvarjanje treh novih orodij XCurrent, XRapid in XVia. Orodje XCurrent je orodje, ki se mu je pridružilo več kot 100 finančnih institucij.

Dejansko je XCurrent orodje, ki odpira pot za Orodje XRapid. XRapid je orodje, ki privzeto uporablja digitalno sredstvo XRP. Potem ko je Ripple januarja 2017 objavil, da je Cuallix prva finančna institucija na svetu, ki jo uporablja XRP, štiri nove finančne institucije so opravile testiranje XRapid.

V prvem četrtletju 2018 je Ripple napovedal pet novih kupcev pilota XRapid – Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT in MoneyGram.

Katera koli od 100 finančnih institucij se lahko odloči za prehod z XCurrent na XRapid. Brez dvoma je XRapid z uporabo digitalnega sredstva XRP vrhunsko orodje za XCurrent. XRapid prihaja s hitrostjo, razširljivostjo, nizkimi stroški in povečano likvidnostjo. To so razlogi, zakaj verjamem, da se bo v prihodnosti veliko od sto finančnih institucij preselilo v XRapid. Prehod na XRapid bo naravni korak. Prav tako mislim, da se bodo pojavile nove institucije, ki bodo orodje XRapid uporabljale neposredno, ne da bi prej uporabile XCurrent. 

Rekel sem, da ima XRapid veliko prednosti pred XCurrentom, kar je posledica XRP kovanec. Prenos bo izveden v 4 sekundah. Hkrati bo možno 1500 prenosov na sekundo. Stroški teh prerazporeditev se bodo v primerjavi s CIF znižali za 60% klasični SWIFT sistem prenosa. 

Ne pozabite na likvidnost. Letos je ena glavnih točk dnevnega reda Ripple povečanje likvidnosti XRP. Za optimalno delovanje in obvladovanje velike količine prenosov fiat-a mora imeti XRapid zelo dobro likvidnost. Kako povečati XRP likvidnost? Z uvrstitvijo XRP na čim več borz. Prav tako razpršite vrste kovancev fiat / XRP. Na čim več fiat hodnikih je treba zagotoviti likvidnost.

PREBERITE Ripple v Evropo vstopi kot kralj vseh kriptovalut

Na koncu so bile tirnice vlakov XRP delno nameščene. In prvi vzorci vlaka XRP so bili opravljeni. Tekaški testi so bili razglašeni za uspešne. Nadaljnje delo poteka na širitvi odsekov tirov in ustvarjanju novih poti. Upam, da vam je bila metafora všeč.

V preteklosti so mnogi dvomili, da se bo XRP uporabljal na čezmejnih prehodih. Letos bomo verjetno dobili nova obvestila o uporabi v živo XRP. Tu ne mislim na ustanove z majhnim obsegom (Cuallix), temveč na institucije z impresivnim obsegom prenosov. Tu se sklicujem na MoneyGram in Western Union. Nedvomno bodo ta velika imena pozitivno vplivala na XRP cena.

Berem različne forume in vidim, da je veliko kupcev, ki kupujejo in zadržijo, precej razočarano nad razvojem cene kovancev XRP. Najpogostejše nezadovoljstvo, “v zadnjem času so to dobre novice, vendar cena ne narašča.” Mislim, da vse te novice zadnje čase niso velike novice. XRP-jeva uporaba MoneyGram ali Western Union v živo ali napoved več kot 200 finančnih institucij, ki uporabljajo XCurrent, je velika novica.

PREBERITE Binance Futures vsi pripravljeni na začetek dveh novih pogodb za XRP in Ethereum Classic

Tudi če pogledamo zgodovinsko grafikon XRP, opazili bomo, da se je v preteklosti ta virtualna valuta netipično razvijala. Natančneje, dolga obdobja bočnega razvoja cen, ki jim sledijo agresivna gibanja navzgor. Lani je bilo obdobje kopičenja med dvema konicama od junija do decembra.

Ne pozabite na zgoraj napisane stvari in poiščite potrpljenje. Brez potrpljenja ne boste mogli dobro zaslužiti na XRP. Nobena finančno ali bogato neodvisna oseba si v nekaj dneh ali tednih ni obogatila. Na splošno postopek doseganja finančne neodvisnosti traja leta. Zato si je dobro postaviti realni časovni cilj DRŽI. To bi pomenilo konec leta 2018 ali celo dve, tri leta. Če tega ne morete storiti, naložba v XRP nedvomno ni za vas.

V času, ko sem pisal ta članek, je prišla nova novica iz podjetja Ripple. Ripple je napovedal Xpring. Ripple je najel Ethana Bearda, nekdanjega direktorja Facebookove razvojne mreže in nekdanjega EIR pri Greylock Partners, da vodi Xpring in širše Rippleov razvijalski program.

“Cilj je podpreti podjetja, za katera verjamemo, da bodo imela koristi od nadgradnje knjige XRP,” je v intervjuju za TechCrunch dejal Eric van Miltenburg, Ripple of Business Operations. »Podpora bo na različne načine: naložbe, inkubacija in potencial pridobivanja ali nepovratnih sredstev. Osredotočeni smo na preverjene podjetnike, ki lahko z knjigo in XRP resnično rešijo težave svojih strank. “

“To je šele začetek, saj bomo še naprej zbirali več primerov uporabe za XRP,”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me