Alt om Ripple Blockchain

Det kan ikke benektes at kryptokurver blir populære med tiden. Dette er fordi disse har revolusjonert de generelle konseptene for handel. Nesten alle kryptovalutaene tilbyr en høy grad av sikkerhet, pålitelighet og skalerbarhet. De økende verdiene til kryptovalutaene har gjort disse mye populære blant massene. I dag vedtar statlige institusjoner, banker og betalingsoverføringsselskaper disse for grenseoverskridende transaksjoner. Alle kryptovalutaene er basert på blockchain-teknologi. Det er teknologien der hver blokk er koblet til neste blokk og representerer en bestemt transaksjon.

Ripple Blockchain:

rippel blockchain

Ripple er en av de fem beste kryptovalutaene over hele verden. En av de interessante funksjonene i Ripple er at den også fungerer som en betalingsplattform for rask behandling av transaksjoner over landegrensene. Det har revolusjonert de globale pengeoverføringssystemene ved å redusere kostnadene og tiden. I tradisjonelle pengeoverføringssystemer tar det fem til åtte dager for en transaksjon å fullføre. Bitcoin er den første og beste kryptovalutaen som har redusert denne tiden til nesten en time. Ripple bruker den nyeste blockchain-teknologien og har redusert timingen til bare fire sekunder. Dette betyr at globale transaksjoner fullføres på bare fire sekunder med Ripple.

Ripple XRP og RippleNet ble opprettet i 2012 for å lette overføring av penger og andre eiendeler på kort tid. Ripple XRP er også skalerbar slik at den kan håndtere 1500 transaksjoner per sekund. På grunn av sin lynraske hastighet og skalerbarhet har mer enn 100 selskaper sluttet seg til plattformen. En av de viktigste funksjonene i Ripple er at du kan bruke plattformen uten å eie XRP-valuta.

ringhastighet

Et annet veldig fascinerende trekk ved Ripple er at det viste en økning på ca 35000% i verdi i 2017. Dette er den største veksten av alle kryptovalutaene i verden. Valutaen har slått rekorden gjennom tidene ved å oppnå verdien på $ 3,60 den første uken i januar. De fleste av kryptoekspertene er av den oppfatning at Ripple ville oppnå mye verdi i 2018. Noen sier til og med at 2018 vil være et krusningsår. Dette virker til en viss grad sant fordi flere og flere selskaper blir med i blockchain-nettverket hver dag som går.

LES Switzerland Stock Exchange, SIX for å legge til XRP-støttet ETP (Exchange-Traded Product)

Ripple blir også populært fordi selskapet har anskaffet 55 milliarder XRP. Tidligere var investorene bekymret for fremtidens valuta. Men denne sperringen av midler har tilfredsstilt investorene, og flere og flere mennesker investerer i det. Det er relevant å nevne at selskapet har signert 55 kontrakter. Dette betyr at 1 milliard sperret XRP vil utløpe etter hver måned. Tilbudet av XRP øker med andre ord hver måned.

En av de største forskjellene mellom Ripple og andre kryptovalutaer er blockchain som disse valutaene bruker. Ripple bruker faktisk en protokoll i stedet for blockchain for pengeoverføring. Ripple er også basert på en offentlig database som er koblet til forskjellige valideringsservere.

Les også: XRP: Hvor mye vil det være verdt?

Hovedformålet bak Ripple & XRP:

De offisielle kildene til selskapet sier at hovedformålet bak Ripple er å overta markedet ved hjelp av innovative teknologier. Med enkle ord vil de dominere kryptovalutamarkedet ved å legge til rette for betalinger over landegrensene. Dette er grunnen til at mange av pengeoverføringsfirmaene har sluttet seg til Ripple for dette formålet. Hashtree-protokollen Ripple bruker gjør disse pengeoverføringene mulige. Tilslutning av økende antall banker og finansinstitusjoner til Ripple har tvunget skaperne til å øke antall transaksjoner per sekund til 50000.

Ripple planlegger også å bruke XRP som den vanlige valutaen for ytterligere å legge til rette for grensekryssende transaksjoner på minimum mulig tid. Kryptoekspertene er av den oppfatning at verdien av Ripple ikke ville redusert hvis den avvikler XRP-valutaen. Dette er fordi de fleste av de globale betalingsselskapene og bankene bruker protokollen for transaksjoner på tvers av landegrensene.

Ripple XRP kan også lagres i lommeboken, enten maskinvare for programvare. I begynnelsen hadde selskapet gitt investorene en nettstedsplattform for å kjøpe, selge og lagre mynter. Den hadde introdusert sin egen XRP lommebok. Men etter 2016 avviklet selskapet lommeboken og inngikk kontrakt med Gatehub for lagring av XRP-mynter.

LES XRP-brukere kan nå handle gratis på COBINHOOD Exchange

Merk: Mange brukere rapporterer problemer i Gatehub for lagring av XRP .. du kan lese mer om Best Ripple XRP lommebok 2018

Ripple er også attraktiv kryptovaluta, da det er ganske enkelt å kjøpe, selge og handle. Nesten alle de store kryptobørser i verden har listet Ripple i sine handelsaktiviteter. Du kan kjøpe Ripple fra hvilken som helst av disse børsene etter at du har opprettet en konto og gitt en riktig lommebokadresse. Her er det tilrådelig at du alltid skal kontakte Ripple direkte hvis du er en uavhengig finansinstitusjon. Men for individuelle investorer Ripple XRP er tilgjengelig gjennom mange digitale valutautvekslinger over hele verden.

Les også: Changelly Review Best Cryptocurrency Exchange i 2018 

En av fordelene med å bruke Ripple XRP er at den er mye sikker enn mange andre kryptovalutaer. Alle transaksjonene som foregår i Ripples plattform er registrert i en åpen kildekode desentralisert hovedbok. 24 timers støtte fra ingeniører og blockchain-eksperter gjør det ytterligere sikkert ved å oppdatere det kontinuerlig.

XRP jobber også med mange fiat-valutaer på mange kryptobørser. Dette gjør det mulig å bytt Ripple XRP med hvilken som helst annen digital valuta. Det økende antall banker, finansinstitusjoner og pengeoverføringsfirmaer viser at Ripple er fremtidens toppkryptovaluta. Dette er grunnen til at flere og flere digitale valutautvekslinger noterer det på plattformen deres for å tilrettelegge for kundene.

Avslutningsvis kan vi enkelt si at Ripple XRP vil revolusjonere de grenseoverskridende betalingene ytterligere gjennom sin innovative teknologi. Det eliminerer rollen til mellommenn i grensekryssende transaksjoner som tar mye tid og kostnader for å behandle grenseoverskridende betalinger. Nå kan finansinstitusjonene behandle transaksjonene sine på få sekunder, og dette viser seg å være veldig nyttig for å utvide virksomheten. Administrerende direktør i Ripple Brad Garlinghouse er håp om at Ripple med tiden vil overta alle andre kryptovalutaer på grunn av sine raske, pålitelige og sikre transaksjoner over landegrensene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me