De skjulte grunnene til at Coinbase-plattformen nekter å legge til Ripple XRP

Coinbase-plattform og Ripple XRP

Noen dager siden, Ripple XRP vokste eksponentielt i verdi i begynnelsen av denne uken, noe som gjorde at den steg fra 0,90 $ til 1,06 $. Årsakene til det var ryktene om at Coinbase-plattformen planla å legge den til valutaer som kan handles.

Det er velkjent at Amerikansk selskap Coinbase har et godt rykte og tillit fra amerikanske investorer til den digitale valutaen, og de bruker det til kjøpe og selge Bitcoins i tillegg til Bitcoin Cash, Litecoin og Ethereum. De er de fire valutaene som kan handles på denne plattformen.

Etter timer med rykter og påstander fra tusenvis av fans av verdens tredje største digitale valuta, plattformen svarte, som den gjorde før, det planet for øyeblikket ikke å legge til noen digital valuta.

Som hver gang sa de at de var veldig opptatt av å opprettholde sikkerheten til brukerne sine, og at de planla og studerte å legge til kryptovaluta de trodde var i investorenes interesse på plattformen..

Den offisielle uttalelsen publisert av selskapet presset prisen på den berømte digitale valutaen til en nedgang på ca 0,80 $, støttet også av den sterke nedgangen i prisene på andre digitale valutaer..

Selv om tusenvis av investorer har bedt selskapet om å legge denne valutaen til de fire valutaene som kan handles, men avvisningen fikk oss til å se etter den virkelige grunnen bak dette mysteriet..

LES Ripple Price Predictions XRP / USD

I denne artikkelen vil vi se på de skjulte årsakene bak avslaget fra Coinbase-plattform for å legge til Ripple XRP.

1- Desentralisert digital valuta:

Den første grunnen som det ser ut til som Coinbase selskap ikke ønsket å avsløre var at denne digitale valutaen er en desentralisert valuta, og det er et selskap bak den.

Ripple-selskapet eier milliarder av denne valutaen og kan manipulere prisen på valutaen ved å vise valutaenhetene for salg og dermed føre til kollapsen av verdien.

Selv om selskapet tjener godt på seg selv hovedsakelig fra tjenestene det gir bankene, og selv om det nyter tilliten til store finansinstitusjoner, men milliarder av denne valutaen skremmer forsvarerne av de desentraliserte og gruvelige digitale valutaene..

Selskapet la frem en plan om å tilby 55 milliarder XRP. Denne planen betyr at den hver måned vil tilby 1 milliard enheter å selge, og at den i løpet av de neste 55 månedene vil avslutte monopolet på denne valutaen, og understreke at mekanismen for å selge denne mengden vil være trygg og god og ikke vil påvirke prisen negativt. av forsyning. Selskapet startet denne planen siden slutten av fjoråret.

2- Konkurranse og annen visjon:

Det er en annen grunn bak denne uberettigede og indirekte avvisningen av denne vellykkede digitale valutaen: konkurranse og ulik visjon.

LES Ripple jobber med selskaper som støtter samfunnsårsaken, sier Ripples offisielle 

Det er klart at Coinbase støtter Bitcoin og dens familie som er valutaene som kan endres på egen teknologi av deres entusiaster, mens Ripple XRP som er eies av ett selskap som vil fortsette å kontrollere det, er en veldig hard konkurrent og forskjellig fra Bitcoin og hennes søstre.

Ringvirksomhet har vellykket inngått avtaler med dusinvis av banker og finansinstitusjoner, inkludert Western Union, MoneyGram og andre institusjoner, og har tilbudt sin valuta som den beste i alle henseender, da den er billigere og raskere i pengeoverføringer.

Det mest forferdelige punktet for Coinbase-plattformen og Bitcoin-samfunnet er at denne digitale valutaen har en visjon om tilnærming til det globale finansielle systemet i stedet for å bekjempe det.

Konkurransen mellom Coinbase og Ripple viser en viktig sak: den første er å tilby GDAX, en kryptovaluta-utvekslingsplattform for bedrifter og profesjonelle handelsmenn som gir løsninger for handelsmenn å akseptere betalinger med digital valuta, og hvem vet at de også har planer om å målrette mot banker.

Det er andre gang rykter har sirkulert om retningen Coinbase for å legge til Ripple XRP til handelen, og selskapet publiserte en offisiell uttalelse som benektet ryktene. Mens tusenvis har sendt inn en elektronisk begjæring for godkjenning uten å svare på deres krav om å holde den tredje største kryptovalutaen utenfor USAs største handelsplattform.

bildekilde

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me