Det globale finansielle systemet foretrekker krusning og bekjemper rotete bitcoin

Ripple er vennen til det globale finanssystemet, men ikke Bitcoin

Ripple anser seg ikke som en konkurrent til Bitcoin digital valuta eller til og med en erstatning for det, men på listen over digitale valutaer er det en konkurranse mellom dem om å tiltrekke seg investorer og å få anerkjennelse fra det internasjonale samfunnet.

Tilstedeværelsen til den amerikanske økonomen Ben Shalom Bernanke “Den tidligere styrelederen for Federal Reserve Board for perioden 2006-2014” til Swell Conference arrangert av utvikleren av Ripple XRP og åpningen av bankene på Blockchain-teknikker fra denne institusjonen, avslører det globale finansielle systemets mottakelighet for alle komponentene for å åpne Ripple

Denne konferansen holdt av utviklerfirmaet i Toronto, en av de største byene i Canada og deltok på minst 500 viktige personligheter, er et gjennombrudd til støtte for Ripple og adopsjonen av teknikkene av de globale og internasjonale bankene bare fordi den serverer deres interesser og interessene til det globale finansielle systemet, som må utnytte det forferdelige potensialet i Blockchain-teknikker.

Når det gjelder Bitcoin, fortsetter den største digitale valutaen i verden, som har satt en ny rekord på 6 200 $ de siste dagene, å få mer verdi i handel, men på stedet fortsetter den å bli angrepet og beskyldt for å være en illusjonist og alliert med nettkriminalitet og terrorisme, som til slutt, er ikke noe mer enn en boble.

  •    Det globale finansielle systemet foretrekker Ripple:

Ripple XRP anser seg ikke som alternativ til dollar, euro og lokale valutaer som det egyptiske pundet, den saudiske riyal, den marokkanske dirhamen og den algeriske dinaren.

LES Ripple utnevner SECs tidligere seniorrådgiver for å fremme statsforhold

Det er til slutt en digital valuta som kom til å eksistere sammen med de andre valutaene og viktigst er teknologien bak den, som søker å akselerere sending og mottak av midler gjennom banker og finansinstitusjoner.

En av de viktigste funksjonene i Ripple er ikke bare hastigheten som når 1500 transaksjoner per sekund, noe som er raskere enn Bitcoin og andre digitale valutaer, samt det tradisjonelle økonomiske systemet og standard bankoverføringer, som tar opptil 5 dager, men det gir også sikkerhet og gir organisasjoner informasjonen til avsenderen og adressaten, og muliggjør prosessen med overvåking som betyr å sikre videreføring av loven og bekjempe ulovlige handlinger og atferd.

Ripple kommer ikke til å ødelegge og gjenoppbygge det globale finansielle systemet fra bunnen av, men det kommer til å utvikle det og gjøre det enkelt å sende penger og motta betalinger.

  •   Bitcoin er mynt er rotete digital valuta fordi den ønsker å eliminere andre mynter:

I motsetning til dette ble Bitcoin faktisk et alternativ til globale og lokale valutaer, fra dollar til euro, den tunisiske dinaren og Kinesisk yuan.

Investorer i det mener at det ikke er noen rolle for sentralbankene i pengebransjen i fremtiden, og at betalinger, kjøp og overføringer ikke bør være under noen kontroll fra noen uansett grunn.

Selv om det har blitt anerkjent av en rekke elektroniske butikker og ikke-offisielle organer, men finansinstitusjoner, sentralbanker og forskjellige institusjoner i det globale finanssystemet anerkjenner dem ikke og advarer om å kjøpe og handle dem.

LES XRP / USD og XRP / BTC Futures tilgjengelig på FCAs regulerte kryptofasiliteter

Den saudiske milliardæren prins Alwaleed bin Talal har nylig sagt at han forventer kollaps av Bitcoin, og legger til at den økonomiske modellen for denne valutaen er meningsløs, og hans syn er ikke forskjellig fra administrerende direktør i JPMorgan bank som åpenlyst kjemper mot denne valutaen.

Jamie Dimon, administrerende direktør for denne berømte banken, hadde kjøpt Bitcoin tidligere og hadde en datter som også kjøpte denne valutaen, men han bestemte seg for flere uker siden å angripe verdens største digitale valuta og anså det som falske og en måte å jukse på, og sa regjeringer burde knuse det, og det vil bli verdiløst en dag.

Det er ingen horisont for anerkjennelsen av det globale finansielle systemet i Bitcoin-valutaen, som er utsatt for en hard krig da den søker å trekke kontrollen over systemet fra regjeringer mens bankene åpnet for Ripple, som begynte å stole på teknikker sende og motta midler på få sekunder, i motsetning til det som er vanlig der bankoverføringer tar timer til 5 dager.

Amerikansk ekspert under stor depresjon Ben shalom Bernanke støtter Ripples innsats for å utvikle det globale finansielle systemet, foreta bankoverføringer og betalinger raskt og trygt, og under systemisk overvåking, mens Bitcoin står overfor en global krig på grunn av tilknytningen til finansiering av terrorisme og nettkriminalitet og søker å endre spillereglene mot kaos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me