Fem grunner til å kjøpe Ripple XRP i mai 2018

Ripple – XRP er for tiden et av de mest solide prosjektene på Crypto Market. Med en avkastning på 36.000% var XRP i 2017 den mest lønnsomme investeringen på Crypto Market. Ripple er rangert som nummer tre i markedsverdi av Crypto Market, og er en venturestøttet oppstart med kontorer i San Francisco, New York, London, Luxembourg og Sydney. Ripples ledere samler tiår med erfaring innen teknologi, finansielle tjenester og compliance. Ripple uttalte målet om bruk av grenseoverskridende betalingsteknologi og bruk av XRP som buffer mellom fiat pengeoverføringer.

Ripple-teamet i fjor gjorde fantastiske fremskritt innen implementering av teknologien. XCurrent-verktøyet brukes for tiden av mer enn 100 finansinstitusjoner over hele verden. I Q1-2018 kunngjorde Ripple fem nye XRapid-pilotkunder – Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT og MoneyGram. I løpet av dette året forventes et av disse selskapene å kunngjøre live bruk av XRapid og XRP i pengeoverføringer over landegrensene.

I januar i år lanserte Cuallix Cuallet-verktøyet. Cuallix er den første finansinstitusjonen i verden som bruker XRapid og implisitt XRP-valutaen i pengeoverføringer over landegrensene. Cuallix foretar pengeoverføringer mellom Mexico og USA.

Enhver investeringsbeslutning tas etter å ha undersøkt de underliggende dataene til det aktuelle selskapet. Jeg gjorde min egen undersøkelse og kom til den konklusjonen at XRP for tiden er det beste kjøpet. Her er de 5 grunnene til at jeg tror XRP-mynten er det beste kjøpet.

1. Overlegen teknologi

ripple xrp hastighet

XRP ble spesielt designet for å kunne endre gjeldende pengeoverføringer. Vi snakker om den gamle og den langsomme SWIFT. For øyeblikket kan en overføring med SWIFT mellom to land ta fra 3 til 5 dager. For ikke å nevne kostnadene ved disse overføringene, som ikke er ubetydelige, spesielt hvis vi snakker om overføringer på titusenvis av dollar.

Bruk av XRapid og XRP i pengeoverføringer over landegrensene reduserer overføringskostnadene til den klassiske SWIFT med 60%. XRP er en tredje generasjon blockchain-teknologi. For eksempel er Bitcoin den første kryptovalutaen, med en første generasjons blockchain-teknologi.

En XRP-overføring gjøres på 4 sekunder. Til sammenligning foretas en Ethereum-overføring på omtrent 3 minutter og en Bitcoin-overføring på 10 til 30 minutter.

XRP kan utføre 1500 overføringer per sekund, Ethereum 15 overføringer per sekund og Bitcoin 7 overføringer per sekund. Du kan se at XRP-teknologien er langt bedre enn de to andre myntene.

2. Billigere pris (TA)

ringpris

Vel, den billige prisen er hovedårsaken til at XRP skal kjøpes i mai. Crypto Market hadde en sterk korreksjon de siste tre månedene. XRP har en nedgang på ca 90% sammenlignet med ATH fra 3,60 USD. De laveste pris nådd av XRP er 0,45 USD.

LES XRP for å bli endelig lagt til som en prisvaluta på Binance – CZ

Dagens diagrammer indikerer at bjørnemarkedet er over og vi er i en konsolideringsperiode. Bitcoin, den som gir tonen i hele kryptomarkedet, har brutt trendlinjen og kommer til å bekrefte det som en støtte. MACD-indikatoren som brukes av mange handelsmenn for å kjøpe signaler, er positiv i territoriet. Enhver næringsdrivende vet at en valuta kjøpt til -70, -90% mot ATH vil gi en veldig god fortjeneste.

På dette punktet er XRP en undervurdert valuta. Nedenfor har du en daglig XRP / USD-diagram. Hva kan vi se der?

poloniex xrp usdt 28. apr 2018 16 24 16

Fallet i vold startet i januar var stille. Vi har for øyeblikket en akkumuleringsperiode. Vi forventer dannelsen av et omvendt mønsterhode og skuldre. Inntil nå ble venstre skulder dannet og bunnen (nederst). Jeg forventer at det daglige diagrammet viser høyre skulder (0,65-0,70 USD) og at prisen vil utvikle seg på en måte som ligner den gule linjen. Det kan også sees at prisen igjen har overskredet 200-dagers gjennomsnittet (blå linje). Å overskride for andre gang mobilgjennomsnittet på 200 dager indikerer at bjørnen er sliten og snart vil oksene ta opp trenden.

Å kjøpe XRP i det rette skulderområdet i prisklassen 0,65-0,70 USD vil være den optimale strategien i neste periode. Du kan også vente på et kjøpesignal fra MACD-verktøyet.

Å overskride hovedmotstanden på 1,25 USD vil bane vei for å nå den tidligere ATH fra 3,6 USD. Å berøre ATH vil selvfølgelig ikke skje i løpet av få dager. Å nå ATH vil trolig være et komplekst grep som kan ta flere måneder. Det er selvfølgelig ATH-versjonen som skal berøres mye raskere hvis en av nyhetene i avsnitt 4 i denne artikkelen vises. Avslutningsvis, kjøp og HOLD i ett år. Merk at på dette tidspunktet, kjøper XRP respekterer en av de viktigste handelsreglene: “Kjøp billig”.

3. Utviklingspotensial.

Ripple Plan for XRP gir XCurrent verktøy først. Etter at likviditetskravene er tilstrekkelig, kan finansinstitusjoner og banker deretter velge å bytte til XRapid-verktøyet, som implisitt bruker XRP-valutaen.

Et av målene det foreslår Ripple i år er å notere XRP på så mange børser. Dette vil skape mer likviditet for XRP-valutaen.

Nylig, i et intervju med Japan, sa administrerende direktør Ripple – Brad Garlinghouse:

“Vi vil fremme introduksjonen og sette målet for at mer enn halvparten av verdens banker skal ta i bruk selskapets overføringstjeneste i løpet av de neste fem årene.”

4. Nyhetene

Det er noen viktige nyheter som jeg pleide å forvente i løpet av 2017. En av nyhetene er live bruk av XRapid og XRP i grænseoverskridende pengeoverføringer av Western Union, MoneyGram eller SBI.

LES offisielt fødselen av Bitcoin-krisen i 2017 ved nedleggelse av BTCChina

Selvfølgelig, ikke utelukk muligheten for at en av bankene som for øyeblikket bruker XCurrent-verktøyet, kunngjør byttet til XRapid og XRP live bruk.

Konsernsjef Ripple-Brad Garlinghouse sa også nylig at adopsjonsgraden til XCurrent-instrumentet er så rask at Ripple ikke vil kunngjøre disse adopsjonene. Det vil bare være én nyhet når XCurrent vil bli brukt av mer enn 200 finansinstitusjoner.

5. Inntjening (ROI) over gjennomsnittet.

Med en avkastning på 36.000% var XRP i 2017 den mest lønnsomme investeringen på Crypto Market. 

beste ytelse ripple xrp

I år har Crypto Market vært den mest alvorlige krisen de siste årene. Bjørnemarkedet har ført til 80-90% reduksjoner for noen av myntene. XRP var ikke noe unntak og hadde en nedgang på 90% fra ATH fra 3,60 USD. Nedgangen var mye høyere enn for Bitcoin.

Men dette enorme fallet og det faktum at de grunnleggende dataene til Ripple og XRP er veldig bra, får XRP-valutaen til å se etter de store investorene. De vil alltid se etter undervurderte valutaer som har veldig gode grunnleggende data.

Nå som jeg redigerer denne artikkelen, er XRP-prisen 0,87 USD. Å oppnå ATH på 3,60 USD vil bety en avkastning på nesten 500%. På Bitcoin ville det å nå ATH på 20000 USD bare bety en avkastning på 250%. Det er kjent at en billig valuta vil vokse mer (i prosent) enn en dyr valuta. Forklaringen er enkel. Denne valutaen vil bli “pumpet” med mye mindre penger.

Konklusjoner

Som du kan se ovenfor, er det noen gyldige argumenter som har fått meg til å vurdere XRP beste mynten å kjøpe akkurat nå. Ripple-prosjektet er solid, og Ripple-teamet er det beste på Crypto Market. XRP er testet av flere betalingsselskaper over landegrensene. De var fornøyde med resultatene av testene. 

På dette tidspunktet er XRP i siste fase av introduksjonen til live bruk. Alt du trenger å gjøre er å ha tålmodighet etter at du har kjøpt. Enten det tar noen måneder eller et år, er XRP et kvalitetsprodukt, og de grunnleggende dataene til Ripple er veldig gode. De XRP-pris vil følge veldig gode grunnleggende. Jeg forventer kunngjøring av finansinstitusjoners bruk av XRP for å heve ATH-prisen fra 3,60 USD. Mange analytikere i kryptoområdet anslår for slutten av året en pris på 7-10 USD.

Vennligst gjør din egen forskning på Ripple og XRP. Denne artikkelen er ikke en investeringsanbefaling, den er en informativ artikkel. Investeringsbeslutningen vil være helt din etter at du har gjort din egen undersøkelse. Alle uttalelser i denne artikkelen finner du på den offisielle Ripple.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me