Hodl eller Trade XRP: Hva er bedre?

 I løpet av de siste åtte månedene har vi måttet kjempe med bjørn, men det var ikke første gang. Historien hadde noe for vår referanse. Noe lignende skjedde i kryptomarkedet på slutten av 2013. I desember 2013 kjørte utskriftshøyder på $ 1250. Kort tid etter sank markedet 90 prosent og registrerte lave $ 100 før det stabiliserte seg. Da var Bitcoin-prisfallet over 90%. Så som du kan se, er det duplisering som går foran øynene våre, spesielt når du plasserer XRP på bildet. Selv om det er en av de beste myntene i Crypto Market, er XRP til nåværende spotpriser nede på 93 prosent, og en av de “verste” utøverne som eksperter sier.

Det var ingen tvil rundt disse omstendighetene at jeg ble spurt i forskjellige fora hva jeg trodde var den beste måten å tjene penger i løpet av disse vanskelige og tøffe øyeblikkene. Kan vi handle eller hold XRP spurte de, men som alltid skal vi komme inn mellom linjene og gi deg avgjørende svar basert på fakta. For å forenkle, skal vi destillere og se hva som er fordelene og ulempene med hver strategi og hva du kan gjøre for å overvinne disse umettelige bjørnene.

Handel:

Alt i alt handler handel om fortjeneste, og det er tre hovedkategorier for handel, hovedsakelig definert av handelsstil:

– Daghandel (hvor handler holdes mellom en time og en dag)

– Kortsiktig handel (Hvor handler holdes innen en uke)

– Handelssving eller sving (for pasienthandlere som handler i flere måneder)

På en eller annen måte har vi praktisert en eller annen type handelsstrategier nevnt ovenfor. For ti år siden, da jeg var nybegynner, eksperimenterte jeg med dagshandel. Jeg ble tiltrukket av lokken til rask fortjeneste. Imidlertid var jeg rask å lene meg til at handel ikke passer for de som vil ha frihet. Det er faktisk ganske vanskelig siden du måtte holde deg fast på datamaskinen hele dagen. Mens jeg ble uteksaminert og brukte flere tekniske indikatorer som startet handler basert på kjøpsalgssignaler, var det bare en kjedelig jobb å se på diagram hele dagen. Ja, det var begrensningsordrer som jeg brukte, men riktignok er disse salgs- eller kjøpsgrensene ikke garantert på noen måte. Prisene kan nå den innstilte verdien og senere falle, noe som betyr at vi ikke oppnådde fortjeneste, og oftest endte vi med tap.

Å begrense dette er den høye volatiliteten som er utbredt på markedet, noe som gjør stopptap upålitelige og ikke noe av en garanti. Altfor tjente jeg penger fra tid til annen, men dette var nødvendige erfaringer som styrket læringskurven min.

LES Ripple Beats Bitcoin med en økning på 16.000% i år

Likevel er det fortsatt den tryggeste veien til lønnsomhet å se på handler og manuelt åpne og lukke ordrer. Jeg må imidlertid si at jeg sluttet i dagshandel kort tid etter, for la oss innse det. Overskuddet er lavt og ja, du klarer ikke å styre grådighet.

Etter dagshandel prøvde jeg kortsiktig handel, og jeg fortsatte å spille markedet på den måten i omtrent ett år. Erfaringen fra denne handelsstilen var mildt sagt definitiv. Det kule med denne handelstiden er kartisttiden, som ble kuttet og i tillegg utvidet fortjenesten. Dette hindret meg ikke i å stikke rundt, og senere slo jeg meg til med swinghandel. Det er lett å gjøre, og alt du trenger å gjøre er å kjøpe når det er betydelige markedskorrigeringer med henrettelser som skjer først etter noen måneder, eller når målene dine er blitt nådd. Den eneste strategien som satser på Swing-handel på avkastning på investeringen, er Buy and Hold-strategien.

Kjøp og hold:

I tillegg til disse handelsaktivitetene har jeg tildelt en del av porteføljen min til kjøps- og holdstrategien. Denne handelsstrategien er ganske rett frem og som den er. Alt du trenger å kjøpe er når prisene er billige og rimelig verdsatt. Og jeg hadde ikke noe imot ventetiden, for noen ganger for at jeg skulle komme inn billig, måtte jeg vente et par måneder ofte mellom 3 eller 4 måneder.

Du kan kjøpe alt antallet du vil ha til en enkelt pris, eller du kan velge et trinn for å kjøpe en strategi. Mer spesifikt er pengene delt inn i tre like deler med kjøpsposisjoner som åpnes på viktige støttenivåer fordelt på tre nivåer. Denne handelsstilen er bedre kjent som laddering. Etter å ha økt din lengsel, krever kjøps- og holdstrategien at du venter mellom 6 måneder og flere år til du får ønsket fortjeneste. 

Warren Buffett er en av de mange handelsmennene millioner av dollar gjennom kjøp og holder strategi. Warren søkte å kjøpe billige aksjer, vanligvis etter markedskrasj, hvorpå han ventet i årevis på å selge aksjene sine.

Konklusjoner:

Etter å ha analysert våre egne handelsstrategier de siste ti årene, kom vi til følgende konklusjoner:

– invester aldri mer enn du lar deg tape.

– Før du kjøper, må du alltid se på å gå inn på det billige. Identifiser disse lavpunktene ved kritisk å se på kartene.

– Buy and Hold-strategien gir ofte den høyeste avkastningen

– Statistikken støtter Buy and Hold-strategien og over 90 prosent av tiden handelsmenn ga et overskudd.

LES Masseadopsjon Trenger broer til banker – Ripples David Schwartz

– Velg en handelsstrategi som best utfyller din personlighet

– Å handle i et bjørnemarked er vanskelig for nybegynnere, ofte gir erfarne handelsmenn et overskudd.

– Daghandel er oppgave og avkastning er lav

Basert på våre fradrag er det sikkert at de nåværende markedsforholdene ikke er gunstige for de som starter. Elevene vil bedre hoppe inn og øve når markedet sitter fast innenfor et område eller når kjøpere pusler

Når jeg sier at den beste strategien er den som passer din personlighet, mener jeg at en engstelig gutt sannsynligvis vil tenke å kjøpe og holde er en upassende strategi for ham. Men hvis han ikke har prøvd denne investeringsstilen, kan han ikke vite om kjøp og hold passer ham. Generelt vil unge mennesker ha raske penger og ønsker å handle, ikke kjøpe og holde. Til syvende og sist er det større avkastning, og dette enorme overskuddet kan bare oppnås på XRP gjennom kjøp og hold.

Så kjøp og hold og lukk den med mye tålmodighet. Tiden har tross alt vist at et bjørnemarked ikke kan vare evig. Kryptomarkedet har sykluser, som ethvert kapitalmarked. En bjørnesyklus blir fulgt av en akkumuleringsperiode og deretter av en tyresyklus. Oppmuntrende har XRP Fundamentals forbedret seg i 2018. I år har Xrapid blitt testet, og flere finansinstitusjoner bruker XRP til sine grenseoverskridende betalingsløsninger..

Det er sant at volumet på disse overføringene er ganske lavt, men ikke glem at det følger SBI, og ifølge Ripple-sjef Brad Garlinghouse innen utgangen av 2018 vil noen banker vedta XRP. Den lave prisen på XRP på dette tidspunktet skyldes boblen som førte til Crypto Market på slutten av 2017 og begynnelsen av 2018. Som sådan har dette prisfallet ingenting å gjøre med XRPs grunnleggende data.

Over tid har XRP vist seg å være et solid produkt, og med økende adopsjon er det uten tvil at prisene vil bli høyere. Slike kursfall har eksistert i andre kapitalmarkeder og ved flere anledninger i kryptosfæren og i de prøvende tider har kapitalmarkedene kommet seg. Du må ha nok tålmodighet hvis du vil bli en Warren Buffet på Crypto Market. Den tidligere ATH fra $ 3,6 vil bli nådd og brutt opp i en nær fremtid eller langt borte.                                                           

HODL XRP!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me