Hva er Ripple XRP Coin?

Hvis du er investor eller er interessert i å investere pengene dine i nær fremtid, er jeg sikker på at du har hørt om ny digital valuta kalt ringmynt. Krusningen har blitt representert med sin XRP symbol. Som en ny investor eller en investor som ikke har noen informasjon om krusning mynt, må du bli kjent med denne valutaen. Dette vil hjelpe deg å forstå det som gjør ringmynt så populær? Hvorfor vokser ringvirkningen så raskt? Hva er fremtiden for krusning og hvordan du kan kjøpe dem for investeringsformålet? Annet enn bare ditt hovedspørsmål “Hva er ringmynt??

Denne artikkelen vil også ta opp mange andre spørsmål knyttet til dette digital valuta. Dette vil hjelpe deg med å bestemme om det er lønnsomt å investere i krusning eller ikke.

Hva er Ripple??

Ripple er en online protokoll og digital valuta som er opprettet for å koble sammen forskjellige økonomiske systemer. Denne valutaen er laget av Ripple lab som fremdeles er i sin betaversjon. I følge menneskene bak ringmynt, Hovedmålet med denne digitale valutaen og betalingssystemet med åpen kildekode er å gi folk en ny måte å bytte penger uten å bekymre deg for sikkerheten til pengene sine som papirvaluta, mynter, kredittkort, banker og andre lignende finansielle insinuasjoner som har blitt brukt som valuta. Ripple-nettverket har blitt kalt to andre forskjellige navn; Ripple-protokoll og Ripple Transaction Protocol (RTXP)

Konseptet av Ripple mynt har blitt introdusert av skaperen, Ryan Fugger, i 2004. Ja, den er eldre enn Bitcoin og andre digitale valutaer som blir kjent nå om dagen på grunn av veksten i markedet. Merkelinjene, målene og målene til Ripple lab har blitt endret fra tid til annen. For eksempel, ved lanseringen i 2004, var deres hovedmål å skape et online monetært system for enkeltpersoner og selskaper for å skape egne penger mens selskapet i 2012 har innført et nytt mål. I henhold til deres nye mål, Ripple er opprettet for å gi folk en sikker måte å veksle penger på og gjøre økonomiske transaksjoner uten å bekymre seg for valutaens fysiske utseende osv.

Hvem er oppfinneren av Ripple-mynt?

Konseptet med Ripple-mynt ble introdusert av Ryan Fugger i 2004, men selskapet ble grunnlagt av to investorer som heter; Chris Larsen og Jed McCaleb. Ripple-laboratoriet ble grunnlagt i 2012 etter mange års arbeid. Konseptet med Ripple-mynt er eldre enn andre populære digitale valutaer som Bitcoin, men det tok tid til grunnleggerne å offisielt lansere den. I dag har Ripple mer enn 200 ansatte som gjør det til et lite nettverk av digital valuta, men det blir spredt over hele verden på grunn av sin popularitet..

LES Ripple Tries for å avvise uregistrert verdipapir søksmål

Hva kan du gjøre med Ripple?

Det er en digital valuta. Dette betyr at du kan bruke den på samme måte som du bruker hvilken som helst annen valuta. Ja, det er sant at det ikke er veldig kjent med papirvaluta eller til og med Bitcoin, men dag for dag på grunn av veksten i dag Ring mynter aksepteres av mange nettbutikker, banker og andre nettverk. Bedriftene og bankene foretrekker ikke Ripple mynt på grunn av det svært lave gebyret som selskapet krever når det ikke har noen skatt. Ja, det er en skattefri valuta fordi den ikke ser ut som regjeringen ikke kan ta noen skatt på. Selv om den har noe fysisk utseende, er det fortsatt vanskelig å endre skatt fordi denne valutaen ikke er registrert noe sted eller merket med noe lands valuta.

Mens det er hundrevis og tusenvis av selskaper som godtar og bruker Ripple-mynter som betalingssystem, men noen av de populære navnene på bankene er Axis Bank, Cross River Bank, ReiseBank, UBS, Yes Bank, Yantra Financial Technologies og mye mer.

Er Ripple er det samme som Bitcoin?

Ikke helt, men på mange måter, Ripple og Bitcoin fungerer det samme. I likhet med Bitcoin er Ripple en digital valuta som har vært basert på en matematisk formel. Både digitale valutaer kan bare brukes via internett og kan overføres fra en konto til en annen uten å gripe inn fra noen tredjepart som Bank. Men i motsetning til Bitcoin er Ripple en gratis digital valuta som betyr at de ikke tar noen penger på dine transaksjoner som PayPal eller banker belaster med mindre de tar et fast beløp på ripple per transaksjon.

I likhet med Bitcoin har ikke Ripple-mynten noen fysisk utseende og markedsverdien har ingenting å gjøre med virksomheten eller BNP for et bestemt lands virksomhet. Verdien på Ripple-mynten har blitt hevet eller falt bare når investorene solgte dem eller kjøpte i bulk.

Er Ripple rival av Bitcoin?

Ikke egentlig fordi Ripple gir også et sted for Bitcoin-eiere for handel og utveksling av mynter i en annen form for valutaene. De Ripple lab er opprettet for å konvertere noen form for penger til en annen form for valuta, inkludert Bitcoin, Dollar og Euro osv. Så kort sagt, Ripple kan ikke være konkurrenten til Bitcoin eller andre digitale valutaer som handles i den elektroniske verdenen. Det vil faktisk åpne nye dører for Bitcoin-eierne for å bygge bro over myntene sine i andre valutaer når de trenger det.

LES Tidligere advokat i SEC vurderer ikke søksmål mot Ripple a "Slam Dunk"

Bør du investere i Ripple?

Ja hvorfor ikke? Som du har lagt merke til at siden Bitcoins, digitale valutaer blir populære dag for dag. I dag har de digitale valutaene mer pengeverdi enn noen annen form for valutaen. De er skattefrie, godtatt verdensomspennende og kan enkelt byttes ut i andre former for valutaene. Verdien av Ripple økes dag for dag. I følge nyheten er Ripple vokst av 70% alene i 2017 som har økt verdien av mynten og tillatt bankene å akseptere den som en form for valuta.

Er Ripple sikker investering?

Ring mynter er en av de sikreste investeringsformene. Du trenger ikke å vente på at kjøperne skal kjøpe myntene dine. Du kan selge dem tilbake til selskapet i tilfelle høye priser, eller du vil bare bytte XRP inn i andre valutaer. Samtidig er det en risikabel investeringsform på grunn av den høye etterspørselen, men på grunn av risikofaktoren er avkastningen på Ripple-investeringen også mye høy sammenlignet med andre former for investeringer.

Er det verdt å kjøpe Ripple?

Det korte og søte svaret på dette spørsmålet er ja fordi verdien av Ripple-mynten øker daglig på grunn av populariteten til andre digitale valutaer som Bitcoin. Siden 2012 til 2017 pris på Ripple har blitt økt jevnt der det nesten ikke er noen nedgang i verdien.

Hvordan kjøpe XRP?

Ripple har samarbeidet med så mange enkeltpersoner, banker og selskaper du kan gjennom handle XRP. For handels- og investeringsformål kan du kjøpe Ripple-mynter via deres nettside eller deres partnere. De har nevnt den komplette listen over godkjente partnere på deres nettsteder der du vil se navnet på formelle banker og nettverk.

Følg vår komplette guide for å kjøpe Ripple Coin

Etter å ha lest denne artikkelen er jeg sikker på at du fikk all nødvendig informasjon og detaljer om Ripple mynt og de blir berømte og hvorfor du bør investere i det for å øke verdien av pengene dine uten å gjøre noe spesielt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me