Hvordan vil ringvirkning endre fremtiden for pengeoverføringer?

I dag sender verden over $ 155 billioner over landegrensene. Monopol på dette området eies for tiden av SWIFT. En bankoverføring via SWIFT tar mellom 3 og 5 dager. Ripple, et nytt selskap med bare 200 ansatte, har store ambisjoner. Hva er ambisjonene? Disse skal revolusjonere grenseoverskridende overføringer ved hjelp Blockchain-teknologi.

Spesielt har selskapet som mål å bruke XRP digital eiendel som valuta buffer for grenseoverskridende betalinger. Dette tillater 4 sekunders overføringshastigheter. XRP-valutaen tillater også 1500 transaksjoner per sekund, samt 60% reduksjon i overføringskostnadene. Tatt i betraktning disse Bitcoin og ETH netto tekniske funksjonene, og det faktum at 100 milliarder mynter er opprettet, er det klart at XRP var spesielt designet for grenseoverskridende overføringer. I 2012-2013 begynte OpenCoin å utvikle en ny betalingsprotokoll kalt Ripple Transaction Protocol (RTXP) basert på konseptene til Ryan Fugger. Ripple-protokollen tillater øyeblikkelig og direkte pengeoverføring mellom to deler.

Ripples nettsted beskriver åpen kildekodeprotokoll som “grunnleggende infrastrukturteknologi for interbank-transaksjoner – et nøytralt verktøy for finansinstitusjoner og systemer.” Protokollen tillater banker og ikke-bankale finansielle tjenesteselskaper å innlemme Ripple-protokollen i sine egne systemer, og derfor la kundene bruke tjenesten.

For tiden har en regulert finansinstitusjon midler og utsteder saldoer på vegne av kunder. For det andre gir markedsprodusenter som hedgefond eller valutahandelsdisker likviditet i den valutaen de vil handle i. I sin kjerne er Ripple basert på en felles, offentlig database eller reskontro som har innhold bestemt av konsensus..

For å fullføre den foreslåtte planen har Ripple laget tre verktøy:

  1. XCurrent
  2. XRapid
  3. XVia

1. XCurrent er Ripples bedriftsprogramvareløsning som gjør det mulig for banker å umiddelbart gjøre opp betalinger over landegrensene med end-to-end-sporing. Ved hjelp av XCurrent melder bankene hverandre i sanntid for å bekrefte betalingsinformasjonen før transaksjonen startes, og for å bekrefte levering når den er avgjort. Den inkluderer en regelbok utviklet i samarbeid med RippleNet Advisory Board som sikrer operativ konsistens og juridisk klarhet for hver transaksjon.

LES De skjulte grunnene til at Coinbase-plattformen nekter å legge til Ripple XRP

2. XRapid bruker unikt en digital eiendel, XRP, for å tilby likviditet på forespørsel, noe som dramatisk reduserer kostnadene samtidig som det muliggjør betaling i sanntid i fremvoksende markeder. XRP er utviklet for bedriftsbruk og tilbyr banker og betalingsleverandører et svært effektivt, skalerbart og pålitelig alternativ for å behandle betalinger over landegrensene..

xrapid krusning xrp

3. XVia er for selskaper, betalingsleverandører og banker som ønsker å sende betalinger over forskjellige nettverk ved hjelp av et standardgrensesnitt. XVias enkle API krever ingen programvareinstallasjon og gjør det mulig for brukere å sømløst sende betalinger globalt med gjennomsiktighet i betalingsstatus og med rik informasjon, som fakturaer, vedlagt.

På denne tiden, Ripple-partnere bruker XCurrent-verktøyet. XRapid-verktøyet og XRP-valutaen er for tiden i testfasen. Cuallix var den første banken som hadde testet XRapid og XRP. Cuallix sa testene var en suksess. Også japanske banker Woori og Shinan Bank vil kunngjøre XRapid og XRP testresultater denne måneden. Det er verdt å merke seg at bruk av XRapid vil redusere kostnadene for grenseoverskridende overføringer med 60%.

xrp kostnadsbesparelser

I det siste har vi mange positive nyheter om XRP-valutaen.

MoneyGram og Cuallix har kunngjort at de vil bruke XRP i grenseoverskridende overføringer. Det samme ble kunngjort av MercuryFX, FlashFX og IDT. Selly, West Coast Classic Cougar, BiChip har kunngjort at de godtar XRP-betalinger.

Flere og flere partnere bruker også xCurrent. LianLian International – et ledende kinesisk pengeserviceselskap med lisens i Hong Kong med 150 millioner registrerte brukere i regionen – har sluttet seg til RippleNet for å motta sanntids, grenseoverskridende pengeoverføringer, fakturabetalinger og e-handelsbetalinger.

LES Huobi OTC (over-the-counter) kunngjorde XRP-handelsstøtte

LianLian vil bruke xCurrent – Ripples oppgjørsløsning som tilbyr end-to-end-sporing – for å drive grenseoverskridende transaksjoner mellom Kina, USA og Europa. LianLian ble med i Ripples eksisterende nettverk med mer enn 100 finansinstitusjoner for å tilby raskere, billigere og friksjonsfrie grenseoverskridende betalingsløsninger til sine kunder.

Denne måneden vil noen få børser legge XRP til handel:

– XRP er oppført på Coinfield. (15. februar)

– XRP er notert på Crypto Emporium (16. februar)

– XRP er oppført på Bitpoint (18. februar)

– XRP er notert på Coinsquare (innen 28. februar)

Denne nyheten vil ikke gå ubemerket hen. Store investorer venter på at denne typen nyheter skal investere. Denne nyheten, i tillegg til andre nye partnere som vil vedta Ripple grænseoverskridende fraktløsninger, vil over tid skape en kumulativ effekt på økningen i XRP-prisen.

Som du kan se, samarbeider flere og flere finansinstitusjoner med Ripple. I nær fremtid er bruk av XRapid og XRP av MoneyGram og Cuallix et logisk og naturlig skritt. Det tar selvfølgelig tid å implementere og teste med XRapid og XVia. På dette punktet gjør Ripple alt som er nødvendig for at transnasjonale transaksjoner skal komme inn i en ny tid. Hvis Ripple lykkes med å sikre en markedsandel på 10% (av det totale beløpet som for tiden overføres til verden) de neste årene, vil det være greit. Ripple vil sikre raskere sirkulasjon av penger i verden. En raskere pengestrøm vil skape større fortjeneste for selskaper som bruker Ripple-teknologi. Pengene vil skape mer penger på kortere tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me