Hvorfor Ripple (XRP) ikke er død?

Ripple (XRP) har jevnlig steget til å bli en av de mest populære digitale valutaene de siste årene. Selv om uro forårsaket hovedsakelig av Bitcoin har rystet kryptovaluta båt, Ripple har navigert stormen ganske bra.

 Noen kan hevde at Ripple bør verdsettes med to sifre nå. Uansett oppnås dens søken etter effektive transaksjoner gjennom sin xCurrent, xRapid og xVia.

Når det er sagt, er det vanskelig å holde investorer og brukere engasjerte og motiverte. Mynteindustrien er som modellering der investorer er dommere. Hver gang nye innovasjoner dukker opp og publikum vil bevege seg med de mest spennende og relevante trendene. Hvordan er det da? XRP fairing i denne forbindelse? Er fremtiden for transaksjonsplattformen solid?

Ripple-teamet er godt klar over viktigheten av dette. Med dette i bakhodet var kunngjøringen til investorer om at viktige prosjekter var i ferd med å være betimelig for investorer. Følgelig inkluderer noen av disse prosjektene; 

  1. Aksepten av XRP som en gyldig valuta for grænseoverskridende betalinger fra Western Union og MoneyGram.
  2. Lanseringen av mobil XRP av Santander Bank.

Dette er bare to, og vil hjelpe til med å gjøre handel med XRP mer lukrativ og enklere for brukerne

Koboltprotokoll 

Fremtidig implementering av koboltalgoritmen er et slikt eksempel. Dette er hjernebarnet til Ethan MacBrough, en Ripple-ansatt som også er en strålende kryptoarkitekt. 

Denne algoritmen er viktig fordi det drastisk øker transaksjonshastigheten. Dette vil gjøre den allerede raske transaksjonshastigheten lynrask, og faktisk kommer hastigheten ned til et sekund. Dette omtrent 75 prosent i hastighet betyr at Ripple nå kan håndtere mer enn det dobbelte av transaksjonene det kunne gjort før. Som et resultat vil handelsmenn sannsynligvis bli mer imponert over Ripple.

LES Ripple powered Money Tap sikrer støtte fra en annen japansk bank

Kobolt vil også øke Ripple-stabiliteten og eliminere stopp av transaksjonen. Sistnevnte kommer fordi transaksjonsprosedyren aldri ville stoppe selv om det er forsinkelse i overføringen. Dette er flott for hele systemet. Avslutningsvis vil koboltalgoritmen være en verdifull oppgradering som vil gjøre Ripple mer lukrativ i nær fremtid.

Partnerskapet med Santander Bank

Dette er et aspekt der Ripple kanter ut de fleste andre mynter, og det innebærer støtte fra etablerte banker. Santander bank er tilknyttet Global Santander Group. Spesielt lanserte banken Ripple-betalingsappen. 

Dette var en milepæl i seg selv fordi Santander ble den første finansinstitusjonen som ga ut sin blockchain-baserte internasjonale betalingstjeneste. Dette er et stort løft for Ripple siden Santander har over 100 millioner kunder. Dette er blant annet grunner til at Ripple vil forbli relevant i fremtiden.

LES Send XRP via e-post med MoneyMessage-tillegg integrert i Microsfot Outlook

Partnerskapet med Hyperledger

Ripple kunngjorde dette partnerskapet med Hyperledger Consortium 28. mars 2018. Hyperledger er et viktig blockchain-konsortium tilknyttet Linux-stiftelsen. Hyperledger har gitt viktige bidrag til kryptovalutamarkedet siden oppstarten.

Dette partnerskapet er flott av to grunner:

  1. Akselerasjon av utviklingsprosessen med blockchain-applikasjon.
  2. Partnerskapet vil sannsynligvis øke pris på Ripple.

Kryptovaluta-priser kan ha virket som å treffe et tak. Dette kan være skuffende for visse investorer, men alle som forventet at den meteoriske prisstigningen i 2017 skulle fortsette, fortjente det. Det var rett og slett ikke bærekraftig.

Imidlertid ligger langsommere, men likevel jevn vekst innenfor mulighetene. Med mindre det er et rødt pilleøyeblikk hvor menneskeheten plutselig våkner til underverkene i blockchain-teknologi, vil fremtidig vekst av etablerte mynter trolig være gradvis.

Dette er grunnen til at små rystelser i markedet ikke skal sende oss spådommer om dommedagsscenarier. Ripple er en mynt som absolutt er avhengig av praktisk anvendelse og adopsjon i det virkelige liv. Det er vanskelig å forutsi hvor raskt dette kan være.

Uansett er denne mynten klar til å forbli en suksesshistorie. Dette skyldes blant annet ovennevnte grunner. Ripple er kommet for å bli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me