Nå er Ripple Technology og XRP tett knyttet sammen.

Jeg merker mye uvitenhet på internett, angående Ripple og dens XRP. Derfor bestemte jeg meg for å skrive denne artikkelen. Jeg prøver her å forklare nøyaktig hva som er Ripple-teknologien og hva er rollen til XRP. Det er mange som bare bruker XRP for spekulative transaksjoner, uten å vite noe om Ripple-teknologi og konsept. I motsetning til 90% av myntene på Crypto Market, tilbyr Ripple noe ekte, og grunnleggende data er veldig bra.

Ripple er et sanntids bruttooppgjørssystem (RTGS), Valutaveksling og overføringsnettverk av Ripple. Også kjent som Ripple Transaction Protocol (RTXP) eller Ripple-protokollen, den er bygget på en distribuert åpen kildekode Internett-protokoll, konsensusbok og innfødt kryptovaluta kalt XRP (krusninger). Utgitt i 2012, tilsier Ripple å muliggjøre “sikre, øyeblikkelige og nesten gratis globale finansielle transaksjoner av alle størrelser uten tilbakeførsler.” Den støtter tokens som representerer fiat-valuta, kryptovaluta, råvare eller annen verdienhet.

Ripples nettsted beskriver opensource-protokollen som “grunnleggende infrastrukturteknologi for interbank transaksjoner – et nøytralt verktøy for finansinstitusjoner og systemer.” Protokollen tillater banker og ikke-bankale finansielle tjenesteselskaper å innlemme Ripple-protokoll inn i sine egne systemer, og lar derfor kundene deres bruke denne tjenesten. For tiden har en regulert finansinstitusjon midler og utsteder saldoer på vegne av kunder. For det andre gir markedsprodusenter som hedgefond eller valutahandelsdisker likviditet i den valutaen de vil handle i.

Enhver bruker på Ripple kan fungere som en market maker ved å tilby en arbitragetjeneste som å tilby markedets likviditet, intern konvertering av valuta, krusninger osv. Market makers kan også være hedgefond eller valutahandel. Ifølge Ripple-nettstedet, “ved å holde saldoer i flere valutaer og koble til flere gateways, forenkler markedsprodusenter betalinger mellom brukere der ingen direkte tillit eksisterer, noe som muliggjør utveksling på tvers av gateways.”

LES Moneygram slo med tap da det suspenderte partnerskapet med Ripple

Ifølge CGAP i 2015, “Ripple gjør for betalinger det SMTP gjorde for e-post, som gjør det mulig for systemene til forskjellige finansinstitusjoner å kommunisere direkte.”

XRP er den opprinnelige valutaen til Ripple Network. XRP er en tredje generasjon, veldig rask og skalerbar valuta. Nedenfor har du en sammenligning med Bitcoin og Ethereum mynter.xrapid hastighet

ringhastighet

 

Av de 100 milliardene som ble opprettet, ble 20 milliarder XRP beholdt av skaperne, som også var grunnleggerne av Ripple-laboratoriene. Skaperne ga de resterende 80% av totalen for Ripple Labs. Per mars 2015 ble 67% av Ripple Labs opprinnelige 80% fortsatt beholdt av selskapet. I mai 2017 for å lindre bekymringene rundt XRP-forsyning, Ripple forpliktet seg til å plassere 55 milliarder XRPer (88% av sine XRP-beholdninger) i en kryptografisk sikret sperring. Escrow vil tillate dem å bruke opptil 1 milliard månedlig og returnere det som er ubrukte beløp på slutten av hver måned tilbake til sperrekøen i form av en ekstra månedslang kontrakt, og starte prosessen overalt.

Sa David Schwartz (Joel Katz) for noen måneder siden på Steemit: “Planen er å generere etterspørselen etter at XRP skal brukes som et oppgjørselement.” Denne planen inkluderte blant annet opprettelsen av XRapid-verktøy. XRapid er instrumentet som tilbyr likviditet (valuta XRP) til bankinstitusjoner. Nedenfor har du et bilde der du kan se formålet med XRapid-verktøyet.

xrapid krusning xrp

Rett før SWELL har jeg bekreftet at XRapid blir brukt. Her er de offisielle nyhetene:

“I et presedent-setting øyeblikk ble Cuallix verdens første institusjon som brukte xRapid – Ripples løsning som bruker XRP som et likviditetsverktøy – for å redusere kostnadene ved å sende grenseoverskridende betalinger fra USA til Mexico. Cuallix flyttet til forkant av digitale betalinger ved å bruke digitale eiendeler for å fjerne ineffektivitet og byråkrati knyttet til behandling og sourcing av likviditet,

LES Finablr UAE Exchange With Ripple Launching Blockchain betalingsløsninger innen 1. kvartal 2019

Jeg vil også si at mange mennesker ikke er klar over det faktum at SWELL har gitt noen viktige nyheter:

1. Ripple lanserer 300 millioner $ RippleNet Accelerator-program for å øke volum og XRP-verktøy.

2. Et nytt samarbeid støttet av lovforslaget & Melinda Gates Foundation vil endre det. Ripple, i samarbeid med Dwolla, ModusBox, Software Group og Crosslake Technologies, med finansiering og støtte fra Gates Foundation, har utviklet en ny programvare med åpen kildekode kalt Mojaloop for å skape en sanntids, interoperabel betalingsplattform på nasjonal skala for å nå verdens fattige med viktige økonomiske verktøy.

Jeg husker det faktum at hvis en bank brukes til en overføring, koster Ripple-teknologien og dens XRP-valuta 60% lavere. Under har du et eksemplarisk bilde.

sbi krusning

I oktober har antallet bankinstitusjoner som tester Ripple-teknologien også økt til mer enn 100.

Rett og slett vil alle disse nyhetene skape en akkumuleringseffekt og prisen vil øke. Fra mitt synspunkt er XRP-prisøkningen bare et spørsmål om tid. Kanskje veksten vil skje innen utgangen av 2017, eller i 2018. Vi er i tråd med bruken av XRP som buffervaluta i grenseoverskridende betalinger. Endring av dagens betalingssystem over landegrensene har begynt.

300 M $ RippleNet Accelerator vil føre til at banker bruker XRapid og XRP. Denne planen, husker begynnelsen til Visa.

XRP bør ikke savne noen portefølje over lang tid. Vær smart og invester i den fremtidige valutaen som har veldig gode grunnleggende. Vennligst gjør din egen forskning på Ripple og XRP før du investerer. Alt dette kan sjekkes på det offisielle Ripple-nettstedet eller på Internett.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me