Prediksjoner for ringvirkninger XRP / USD

Prediksjon for krusning: XRP-prediksjon 2021-2025

Som du har blitt vant til, prøver vi å se på XRP realistisk på dette tidspunktet og estimere en realistisk pris for slutten av året. Å estimere en sannsynlig pris de neste 12 månedene er selvfølgelig ikke en enkel oppgave. Det er en høy dose fare i slike estimater. Imidlertid vil vi prøve å ta hensyn til så mange faktorer som mulig i dette estimatet.

I 2017 var XRP stjernen på Crypto Market med en avkastning på 30000%, en utrolig avkastning. Ingen andre topp 10 Crypto Market-valutaer har noen gang sett så mye vekst. I en artikkel høsten 2017 sa jeg at XRP kunne ha en pris mellom 0,80 og 1 usd på slutten av 2017. Så ga jeg de nødvendige argumentene som jeg trodde prisen ville stige for.

Mange var enige med meg, men de var heftige og anså meg for optimistisk. De var av den oppfatningen at XRP ville ikke nå 1 USD. På slutten av 2017, tXRP-prisen var omtrent 1,9 USD. Til slutt, har jeg vært for optimistisk? Videre nådde XRP i januar i år maksimalt $ 3,60 La oss se på hva vi kan forvente i 2018.

1. Markedsverdi vil ikke være til hinder for økende XRP-priser:

Et av argumentene som ble brakt av de som var uenige i fjor med mitt estimat av 1 USD er markedsverdi. Etter deres mening vil ikke XRP kunne tiltrekke seg for mye penger til å klatre 1 USD. Noen av dere forstår poenget mitt i denne forbindelse. Markedsverdi er relativ og veldig variabel. Når en valuta er i en økende trend og FOMO produserer sine effekter på massene av mennesker, tiltrekker den seg beløp og implisitt kan markedsverdi vokse i et utrolig tempo.

Det er ganske usannsynlig at XRP vil nå tresifret pris i år eller de neste 2-3 årene, men de neste 5-6 årene kan det være mye. Gitt at Bitcoin var verdt noen hundre dollar for et år siden, som hadde trodd at det ville nå maksimalt $ 20.000?

Dette betyr imidlertid ikke det XRP kan nå 1000 USD i fremtiden. Vel, akkurat nå virker det utopisk. XRP kan ikke sammenlignes med Bitcoin, fordi antall utstedte mynter er enorme, 100 milliarder mynter. Det vil kreve enorme mengder penger for å pumpe prisen opp. Ingen har estimert en så høy vekst av Bitcoins markedsverdi.

LES TransferGo introduserer TransferGo Now som bruker Ripple Solutions til å flytte midler fra Europa til India

Begrensning av XRP-pris økning på grunn av markedsverdi er et argument som de som har gransket markedsverdiproblemet bruker. Avslutningsvis vurderer jeg tosifrede priser for slutten av 2018 med tanke på markedsverdien.

2. Nye partnerskap og mulige nyheter om bruken av XRP (ikke-test) grenseoverskridende betalinger:

Kort tid etterpå, Cuallix kunngjorde at den første XRapid instrumenttester med XRP ble utført. Ifølge offisielle kilder var testene en suksess. MoneyGram gjorde det til en hyggelig overraskelse ved å bli med over 100 finansinstitusjoner som bruker Ripple-teknologi. De sa at i den første fasen vil de bare bruke Ripple-teknologi, og i andre fase vil de også bruke XRP-valuta.

IDT og MecuryFX kunngjorde også at de vil bruke Ripple-teknologi. Ripple-prosjektet materialiserer seg stadig mer. Jeg vil ikke bli overrasket over å ha de første nyhetene i år om bruk XRP i grenseoverskridende betalinger. Selv om dette ikke skjer i år, vil XRP brukes til grenseoverskridende betalinger i fremtiden. Ripple gjør alt som er nødvendig for det.

3. De første effektene av Ripple Accelerator-programmet, ny kapitalinnstrømning fra andre markeder og Arrington XRP Capital Fund:

I år forventer jeg at de første effektene av Ripple Accelerator-programmet (verdt $ 300 millioner) vil øke XRP likviditet. Å gi insentiver gjennom dette programmet kan være en viktig grunn til å tiltrekke seg nye partnere. Du finner mer informasjon om dette programmet ved et enkelt søk på internett. Det er lite snakk i nettmiljøet om effektene av dette programmet, men jeg tror det vil spille en veldig viktig rolle i 2018.

Crypto Market er et yngre marked og tiltrekker seg mer og mer penger. Crypto Market er attraktivt på grunn av de enorme avkastningene som oppnås her. I andre markeder (WTI Oil, Gold, Forex) kan disse avkastningene bare oppnås med gearede instrumenter (marginhandel). Akkurat pengene du tjener hardere, har langt større risiko. Crypto Market vil også tiltrekke seg mer penger fra aksjemarkedet. Her er avkastningene mye lavere enn på Crypto Market. Jeg er en av dem som kom inn på Crypto Market etter at jeg handlet 10 år på aksjemarkedet. Det er mange handelsmenn som gjorde det samme, inkludert investeringsfond.

LES Major Outlook: Hvorfor 2018 har vært et stort år for krusninger

28. november 2017 Michael Arrington, grunnleggeren og tidligere redaktør av TechCrunch, kunngjorde lanseringen av sitt nye kapitalfond. Fondet, kalt Arrington XRP Capital, er et av de største kryptografiske sikringsfondene i verden og er helt denominert i XRP. I tillegg vil fondet starte med $ 100 millioner og vil bruke XRP å investere i blockchain-teknologi og aktiva enheter.

Avsluttende konklusjoner:

Tatt i betraktning alle disse faktorene, anslår jeg en XRP-pris på 8-10 USD ved utgangen av 2018. Det må imidlertid tas i betraktning at dette estimatet innebærer normale markedsforhold. Dette betyr at Bitcoin ikke vil falle under $ 4000 – $ 5000, og etter noen måneders konsolidering har vi et nytt oksemarked.

Hvis markedet ikke stabiliserer seg innen noen få måneder, og vi ikke har en trend oppover, betyr det at markedet vil ha en lengre gjenopprettingsperiode. Å transformere følelsen av pessimisme fra Crypto Market til en optimistisk følelse kan ikke gjøres på to uker. Hvis markedet ikke kommer seg i løpet av få måneder, kan det hende at målprisen ikke oppnås innen utgangen av 2018. Vi trenger heller ikke høre negative nyheter fra Ripple eller andre hendelser som har en negativ innvirkning på hele Crypto Market..

Uansett om markedet kommer tilbake før eller senere, er prisene for øyeblikkelig tilgang veldig billige. På dette tidspunktet hadde XRP registrert 78% nedgang fra maksimumsprisen (3,6 USD). Enhver handelsmann med erfaring vet at det er på tide å kjøp XRP. Selv om markedet blir tøffere, og vi ikke når vårt kursmål, vil XRP utvilsomt klatre til minst den forrige prisen. Alle de som vil Kjøp nå vil ha en fint overskudd på slutten av 2021.

Ikke glem! Den største nyheten som kan komme i 2018 er den første (ikke-test) bruk av XRP i betalinger over landegrensene. Denne nyheten kan skape et aggressivt trekk oppover. Det vil sannsynligvis oppstå en økning på 500-800% på den tiden.

All informasjonen i artikkelen kan sjekkes på Ripple-nettsted (Insights), eller på andre nettsteder. Ta hensyn til alle de ovennevnte faktorene og gjør din egen forskning hvis du vil invester i XRP-valutaen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me